Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi gözün aydın canım darısı 20lerden kurtulmaya
amin canım benim darısı tez zamanda başınıza inşallah
su gibi akıp geçsin hiç anlamadan inşallah

depüklicem seni az kaldı
hadi hür general yapın beniiiiiiiiii
bence de burcucum yani
sana konuştuğu konuşma tarzı tarz değill
kritersiz karaktersiz biri belli
insan yeni tanıştığı bir kızla öyle mi konuşur
şimdiye kadar yorum yapmadım ama son yazdığını görünce dayanamadım.
Daha iyilerine layıksın bence
görüşünüş hiç önemli değil.
İyi düşün pişman olma

Evett burcum bizde bitiriyoz artıkkk

valla az kaldığını görünce öle mutlu oluyorumkiii kavuştuğum gün doğan güne dediğim gün aklıma geliyor gülümsüyorummm sizde kavuluyorsuunz artıkkk

sen bilinçli bi kızsın tatlım yanlış yapmamalısın...

ağırdan satıyorummmm yüz vermiyorum ölee.diğerinde yaptığımı bundan sonrakinde asla yapmam

amin canım benim darısı tez zamanda başınıza inşallah
su gibi akıp geçsin hiç anlamadan inşallah

hadi hür general yapın beniiiiiiiiii

aminn duyguşumm inşallahh yapcaz yapcaz hiç merak etme sen

Amasyada Yoğunlar diorum kaç gündür bende ama 4 gün oldu yaaa

sabırlı ol tatlım arayacaktır mutlaka dediğim gibi oradaki curcunayı atlatmaya uğraşıyordur... eğer gitmeden kart almadıysa üstüne içerde telefon kartı bulamamış olabilir yada telefonlar çok uzun kuyruklar olduğu için sıra gelmemiş olabilir..

ağırdan satıyorummmm yüz vermiyorum ölee.diğerinde yaptığımı bundan sonrakinde asla yapmam

Hakkında hayırlısı
sakın acele etme :44: yalnız kalmıyım illa hayatımda biri olsun die olmamalı hayatına girecek olan kişi.. Seni hakettiği için seninle beraber olmalı..

hürgeneral olmaya aday 90/1lerde bitirio artık :92::92:

Saol canım inş. öle olur ne zormuş haber alamamak (

depüğüme gelcen demi
gelcemm

günaydın inciim günaydın ya hava da güzel bugün mutluyum ulen
ohhhh ne güzel valla ..
Günaydınnn:76:

Şafak 33
günaydın tatlımm
Burcum iyi düşün taşın derim ben...

yine pişamn olabileceğin bir yola griyorsun gibime geliyor iyi düşün
katılıyorum duyguşş
[/B]
:26: hadi yaa :26:
[/B]
maalesef
Kızlar bana yorum yapın ya dli olucam 4 gün oldu teslim olalı canım we hala aramadı normal bi durum mu bu yoksa boşadı mı beni ordaaa? :)
tatlım daha yeni teslim olmuş.. yeni olduğu için zor olur seni araması.. sıkma canını

Burcum yok artık diyorum bu noktada.. Daha şimdiden sana bunu söyleyebiliosa hiç durma çek git yani..

bahar geldi aşkım geliooo yaza gene beraber olcaz beraber gezcez ve hatta nişanlancaz inşallah

kızım çok heyecanlı bee
öff du bbi mail atim ben

ben 2,5 ay sonra dağıtım iznine gelicek die beklerken görünce bayılırım diyordum tir tir titredim valla günlerce
şimdi seni düşünemiyorum için içine sığmıyordur

o kelebeklerden bende varrr uçişiler oyana buyana :86:
öf sorma kızım ya bi gelseler de rahatlasak artık
mide spazmı geçiricem yoksa
ben 2,5 ay sonra dağıtım iznine gelicek die beklerken görünce bayılırım diyordum tir tir titredim valla günlerce
şimdi seni düşünemiyorum için içine sığmıyordur
şimdi çok aşırı heyecanım yok ama geldiğini düşündükçe inme inicek gibi oluyorum ulen
9 aydır görmüyorum kızım dile kolay
Tut kızım kelebekleri kaçmasın biryeree
azımı açmıyorum kızım kaçamazlar

Tşk.ler kızlar azda olsa rahatladım walla telefon yapışık ikizim oldu resmen deli gibi dk.da 1 bakıorum offf

Dağıtım iznine gelene kadar aynen öyleydim canım 2,5 ay o şekilde geçti... Şimdi öyle değil Rahat olduğu için günde 2 - 3 defa arıyor iş yerinden bulamazsa cepten arıyor bi şekilde ulaşıyor yani.. Dağıtıma kadar sabrediceksin sende..

selaaam kızlar

ya hu üst devrelerim 90/1 ler sizi ben kovamaktan usandım siz kalmaktan usanmadınız

bi gidin ya bi gidin bizde plakalara düşelimmmmmm

bu arada MEHTAP 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…