amin canım benim darısı tez zamanda başınıza inşallahhadi gözün aydın canım darısı 20lerden kurtulmaya
hadi hür general yapın beniiiiiiiiii
depüklicem seni az kaldı
bence de burcucum yanihaklıısn duygumm
şöyleki ne kadar uyumlu olabilirizki tatlım o ortaokulu bile bitirmemişken ben üniversite okuyorum görüş açılarımız çk farklı olucak her konuda dün mesela bişe oldu gebertirim felan dedi şok oldum yani..izin vermemem gerekiyorrr yeteri kadar üzüldümm
Evett burcum bizde bitiriyoz artıkkk
sen bilinçli bi kızsın tatlım yanlış yapmamalısın...
amin canım benim darısı tez zamanda başınıza inşallah
su gibi akıp geçsin hiç anlamadan inşallah
hadi hür general yapın beniiiiiiiiii
AmasyadaYoğunlar diorum kaç gündür bende ama 4 gün oldu yaaa
ağırdan satıyorummmm yüz vermiyorum ölee.diğerinde yaptığımı bundan sonrakinde asla yapmam
aminn duyguşumm inşallahhyapcaz yapcaz hiç merak etme sen
sabırlı ol tatlım arayacaktır mutlaka dediğim gibi oradaki curcunayı atlatmaya uğraşıyordur... eğer gitmeden kart almadıysa üstüne içerde telefon kartı bulamamış olabilir yada telefonlar çok uzun kuyruklar olduğu için sıra gelmemiş olabilir..
gelcemmdepüğüme gelcen demi
ohhhh ne güzel valla ..
günaydın inciim günaydın ya hava da güzel bugün mutluyum ulen
günaydın tatlımmGünaydınnn:76:
Şafak 33
Burcum iyi düşün taşın derim ben...hoşbudum kızlarrr
b benim e ise(eser) olur kendilerii
bikaç gündür görüşüyoruzdaha önceden görüşürdük bu kadar sık değil..
sevgili modumuz varrr
ortaokuldan terkk,erzurumlu,22 yaşında,kürtmüş öle dedi
şu okul durumu canımı sıkktı ya benim.
katılıyorum duyguşş
yine pişamn olabileceğin bir yola griyorsun gibime geliyor iyi düşün
maalesef[/B]
:26: hadi yaa :26:
[/B]
tatlım daha yeni teslim olmuş.. yeni olduğu için zor olur seni araması.. sıkma canınıKızlar bana yorum yapın ya dli olucam 4 gün oldu teslim olalı canım we hala aramadı normal bi durum mu bu yoksa boşadı mı beni ordaaa? :)
haklıısn duygumm
şöyleki ne kadar uyumlu olabilirizki tatlım o ortaokulu bile bitirmemişken ben üniversite okuyorum görüş açılarımız çk farklı olucak her konuda dün mesela bişe oldu gebertirim felan dedi şok oldum yani..izin vermemem gerekiyorrr yeteri kadar üzüldümm
kızım çok heyecanlı beeaminn duyguşumm inşallahhyapcaz yapcaz hiç merak etme sen
içini ferah tut canım arar merak etmeSaol canım inş. öle olur ne zormuş haber alamamak(
Saol canım inş. öle olur ne zormuş haber alamamak(
katıl banaohhhh ne güzel valla ..
katılıyorum duyguşş
katıl bana
ulen midemde kelebekler hissediyorum yine ben
kızım çok heyecanlı bee
öff du bbi mail atim ben
katıl bana
ulen midemde kelebekler hissediyorum yine ben
zordur bilirim... telefonu 1 dk yanından ayıramazsın ha aradı ha arayacak diye... :97:
öf sorma kızım ya bi gelseler de rahatlasak artıko kelebeklerden bende varrruçişiler oyana buyana :86:
şimdi çok aşırı heyecanım yok ama geldiğini düşündükçe inme inicek gibi oluyorum ulenben 2,5 ay sonra dağıtım iznine gelicek die beklerken görünce bayılırım diyordum tir tir titredim valla günlerce
şimdi seni düşünemiyorum için içine sığmıyordur
azımı açmıyorum kızım kaçamazlarTut kızım kelebekleri kaçmasın biryeree
Tşk.ler kızlar azda olsa rahatladım walla telefon yapışık ikizim oldu resmen deli gibi dk.da 1 bakıorum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?