Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım normalde dışarı çıkmama bişey demiyodu zaten bende çok çıkmıyorum öyle bütün hafta okuldayım ama bu sabah neden öyle yaptı anlamadım bende acaba yanlışmı yaptım die düşündüm ayy üzmekten çok korkuyorum ama ben de böyle çok hırpalıyorum kendimi bana da yazık

ah canım yaaa uzulmeeee
bende en basta aynen senın gıbı dusunuyodum o uzulmesın uzakta askerde falan sonra tepeme cıktı
sımdı tam tersı oldu ben kendımı uzmuyorum hıc valla . kavgayı kendı cıkarıyo trıp yapıyo o yaptıkça bende yapıyorum snra gelıp özur dılıyo benden

neyse kuzucuklarr ben çıkıyorum ıyı geceler hepnıze öptum sızlerııı sevıyorruumm

Teşekkür ederim canım beni dinlediğin için
kendine çok iyi bak rüyanda askerini gör:98::98:

Kontrol panelinde ayarlarımdan değiştirebilirsin canım

aynen doğru dıyosun bız konuştukça değişmiyo bişey..

canım kontrol kısmından olması lazım yanlış hatırlamıyosam avatar değiştir falan yazıyodu :26:
[/QUOTE]

saolun kızlar

Bişey değil tatllım sana da çok teşekkür ederim fikir verdinzz bana
ben çıkıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalarrr:98::98:
şafak atarsa 359

ne demek canım hepimiz askerlerin gazabından kurtulmak için
tatlı rüyalar canımmm

üzme kendini canım sadece olan bize oluyo nasılsa hadi cici uykular bisde seni seviyorusssssss

ŞAFAKKKKKKK 123
Kuzularrr ıyıııı gecelerrr kendnızeee ıyyı bakıınn opüyorumm
tatlıı ruyalarrr sewwwııımmm sızııııı

Burabur hiiiçç üzülme canım, yaşadığın bu anların tadını çıkarmaya çalış, herkes bu anları yaşayamayabiliyo, sevdiğin insanı beklemek de çok güzel bir duygu bence, hele de o da seni aynı şekilde seviyor ve değer veriyorsa, snein beklediğini biliyorsa onun için de ayrı bi güzellik oluyor..
Nişanlım bana bir tek senin yokluğuna alışamıyorum, bi sensizliğe dayanamıyorum dedikçe benim içimin yağları eriyo mesela Hem artık kıymetimi de daha çok biliyo, daha ne olsun :)

canım yaa zaten o ayrı bişey ben onu ünidede 1sene beklemiştimanlıcağın beklemek deilde onsuz kalmak çok üsüyo 4ay oldu yüsüne hasret kaldım...Dağıtımda sülalesi geldiydi en çok ne koydu dediler sevgilimsiz nefesim kesildi dedibitanem o benim ama daa var işte

Kıyamam yaa, ben de sen gibi aynı, 1,5 yıl ünv okurken bekledim o erzurumdaydı ben ankda, 1,5 yıl da o atanınca bekledim o kiliste ben ankda, 4 aydır da asker yolunu bekliyorum işte, ben de görmedim hiç gittiğinden beri, dağıtıma da gelmedi, çarşı izinleri de yok doğuda olduğundan, kameradan bile göremedim anlıcan

canım yaa sende sabret kalbini ferah tut gelince kilit vururus artık yok ayrılık diye
bu arada sende söz nişan felan varmıydı canım yeni olduğumdan bilmiyorum yeni tanıyorum sizleri

canım yaa sende sabret kalbini ferah tut gelince kilit vururus artık yok ayrılık diye
bu arada sende söz nişan felan varmıydı canım yeni olduğumdan bilmiyorum yeni tanıyorum sizleri

Nişanlıyım canım ben, temmuzda da düğünüm olacak inşallahhhh :) Bugün de kınada giyeceğim abiyeyi aldım çok heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…