nıye kendını sucluyosun canım sakın o hataya dusme sonucta sen ailenle bırlıkte olucaktın. bak daha yolun (askerlıgın) basındasınız. en bastan bu kadar tavız verme ben oyle yaptım sımdı çekıyorum cezasını . tuvalete bıle gırsem telefonu elımden bırakamıyorum ya ararsa dıye. cok caldıgında bıle laf edıyo nıye erken acmıyosun dıye. o yuzden bastan onlemını alman lazım bence. ben 11 ay evde oturdum ordan bılıyorum. 11 ayda toplasan 11 kere dışarı çıkmamışımdır yanı
Canım normalde dışarı çıkmama bişey demiyodu zaten bende çok çıkmıyorum öyle bütün hafta okuldayım ama bu sabah neden öyle yaptı anlamadım bende acaba yanlışmı yaptım die düşündüm ayy üzmekten çok korkuyorum ama ben de böyle çok hırpalıyorum kendimi bana da yazık
ah canım yaaa uzulmeeee
bende en basta aynen senın gıbı dusunuyodum o uzulmesın uzakta askerde falan sonra tepeme cıktı
sımdı tam tersı oldu ben kendımı uzmuyorum hıc valla . kavgayı kendı cıkarıyo trıp yapıyo o yaptıkça bende yapıyorum snra gelıp özur dılıyo benden
neyse kuzucuklarr ben çıkıyorum ıyı geceler hepnıze öptum sızlerııı sevıyorruumm
Kontrol panelinde ayarlarımdan değiştirebilirsin canım
saolun kızlar
Bişey değil tatllım sana da çok teşekkür ederim fikir verdinzz bana
ben çıkıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalarrr:98::98:
şafak atarsa 359
ah canım yaaa uzulmeeee
bende en basta aynen senın gıbı dusunuyodum o uzulmesın uzakta askerde falan sonra tepeme cıktı
sımdı tam tersı oldu ben kendımı uzmuyorum hıc valla . kavgayı kendı cıkarıyo trıp yapıyo o yaptıkça bende yapıyorum snra gelıp özur dılıyo benden
neyse kuzucuklarr ben çıkıyorum ıyı geceler hepnıze öptum sızlerııı sevıyorruumm
Şafak 30
Şafak 27
ŞAFAKKKKKKK123
Kuzularrr ıyıııı gecelerrr kendnızeee ıyyı bakıınn opüyorumm
tatlıı ruyalarrrsewwwııımmm sızııııı
Burabur hiiiçç üzülme canım, yaşadığın bu anların tadını çıkarmaya çalış, herkes bu anları yaşayamayabiliyo, sevdiğin insanı beklemek de çok güzel bir duygu bence, hele de o da seni aynı şekilde seviyor ve değer veriyorsa, snein beklediğini biliyorsa onun için de ayrı bi güzellik oluyor..
Nişanlım bana bir tek senin yokluğuna alışamıyorum, bi sensizliğe dayanamıyorum dedikçe benim içimin yağları eriyo meselaHem artık kıymetimi de daha çok biliyo, daha ne olsun :)
canım yaa zaten o ayrı bişey ben onu ünidede 1sene beklemiştimanlıcağın beklemek deilde onsuz kalmak çok üsüyo 4ay oldu yüsüne hasret kaldım...Dağıtımda sülalesi geldiydi en çok ne koydu dediler sevgilimsiz nefesim kesildi dedi bitanem o benim ama daa var işte
Kıyamam yaa, ben de sen gibi aynı, 1,5 yıl ünv okurken bekledim o erzurumdaydı ben ankda, 1,5 yıl da o atanınca bekledim o kiliste ben ankda, 4 aydır da asker yolunu bekliyorum işte, ben de görmedim hiç gittiğinden beri, dağıtıma da gelmedi, çarşı izinleri de yok doğuda olduğundan, kameradan bile göremedim anlıcan
canım yaa sende sabret kalbini ferah tut gelince kilit vururus artık yok ayrılık diye
bu arada sende söz nişan felan varmıydı canım yeni olduğumdan bilmiyorum yeni tanıyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?