Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Merhaba kızlarr sınavlarım dün bitti çok mutlu ve rahatım şafakta farkında olmadan geçti bu hafta onun içinde sevniyorm 6gün kaldı yarılanmasına Şafak:236

günaydııııııııııııııııın şafak 168

onu çooook özledim hemencik cumartesi olsuuuun ona gidiiiiim yaaa
Günaydın tatlımmm
herkeze iyi haftalarrrr şafak 401 mehtap 21
günaydın canım... sanada iyi haftalar
kızlarrr bırazdan müstakbel kayınvalideme gidiyorumm
Datlum kayınvalidene nasıl hitap ediyorsnn :78:
Selam canlarrr:80:
Şafağımız 398

Günaydın tatlımm

hoşgeldin tertip 400 ler bitmiş senin

Hoşbuldum tertibim bitti walla, 400ler yok artık, sıra sende canım, az kaldı
Bak sen maehtap saymaya bile başladın, ben daha başlayamadım

Merhaba kızlarr sınavlarım dün bitti çok mutlu ve rahatım şafakta farkında olmadan geçti bu hafta onun içinde sevniyorm 6gün kaldı yarılanmasına Şafak:236

Gözün aydın atlattın sınavları da canım

Günaydın tatlımm
günaydın cicim

yok yaaa okadar çok gidip gelıyorumkı

günaydın canım, kim bilir ilkinde ne haldeydin ama

evet cicim ya az kaldı bekliorum 300 leri sen nie saymıon mehtabı:26::26:

kızlar ben beyaz eşya alcam ama karar veremiorum beyazmı alsam grimi yaa gri dokununca iz oluo die korkuorum iz yapmayanlarda yapıo çünkü kararsızım alan kullanan varmı gri olarak:26::26:

kızlar ben beyaz eşya alcam ama karar veremiorum beyazmı alsam grimi yaa gri dokununca iz oluo die korkuorum iz yapmayanlarda yapıo çünkü kararsızım alan kullanan varmı gri olarak:26::26:
benimde griler çok hoşuma gidio ya.. bizim evdede gri var.. dolap iz yapıo ama ocak yapmıo :26: Amann yapsın ben yinede gri alcam seviomm Daha estetik duruolar
gülerim ben taammıı
Taam ule ağlamada gül artıkın nedekk

benimde griler çok hoşuma gidio ya.. bizim evdede gri var.. dolap iz yapıo ama ocak yapmıo :26: Amann yapsın ben yinede gri alcam seviomm Daha estetik duruolar

Taam ule ağlamada gül artıkın nedekk

gülüom iştee ya evt grimi alsam yaa off başım döndü eşya bakmaktan :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…