Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benim allah iyi günlerde kullandırsın çok güsell...çok yakışmış sanada hele kına kıyafetin gelinliğin çok tatlı olmuş sana..
ev felan hazırladınız mı canım

Teşekkür ederim canım, ev tutmadık çünkü ben henüz atanmadım, mayıs ya da agustosta atanıcam ve büyük bi ihtimal nişanlımın bulunduğu yere değil de farklı bi yere atanıcam, bu durumda bi sene ayrı kalmak durumunda olucaz, nereye atancagım belli olmadığından da ev kuramıyoruz malesef :S

Bu arada hepinize günaydınlar kızlarrr :) Ben de gri seviyorum ama kullanımı çok zor, bi de cam gibi parlak siyahlar var onlar da çok sık duruyo ama onlar da parmak izi yapıyo, şimdi arçelik kırmızı serisi çıkarıyo sanırım o da çok iddialı

hoşgeldin canımm

evet yaa kırmızı deri mükemmel olur ama fiyatları uçuk olur benim maaşla onları almam imkansız olur

Canım ev kendinin olacak da a dan z ye kafana göre düzeceksin, ama kirada oturacaksan rengini mengini boşver, kullanışlı işe yarar taş gibi eşyalar al derim ben.

Canım ev kendinin olacak da a dan z ye kafana göre düzeceksin, ama kirada oturacaksan rengini mengini boşver, kullanışlı işe yarar taş gibi eşyalar al derim ben.

kira olcak canım ve destek olanda olmıcak aşkımla ben yapcaz herşeyi

evet cicim ya az kaldı bekliorum 300 leri sen nie saymıon mehtabı:26::26:

canikom bizim dağıtım tarihi daha belli değil çünkü:26: Gideceği yere göre değişiomuş...

Bende Nuran teyze diyorum..Araya resmiyet girince nasıl anne dicem bilmiyorum Nuran anneyle başlarım herhalde

Başkasının annesine anne demek çok zor oluo, diiyemiosun, ağzından çıkmıo Ama bikere dedin mi gerisi gelio, alışıosun

kızlar ben beyaz eşya alcam ama karar veremiorum beyazmı alsam grimi yaa gri dokununca iz oluo die korkuorum iz yapmayanlarda yapıo çünkü kararsızım alan kullanan varmı gri olarak:26::26:

canım gri daha güzel, hem gerçekten iz yapmayanları da var. Ama hiç iz olmasın diosan boschun beyazlarında hiç iz olmuo, dışı simli gibi bişi, yanlış hatırlamıosam buzdolabımın kodu kgn57A00 di, bi bak istersen, acayip memnunum

Son düzenleme:
büyük başarı 400 gr.

aynen öyle cnm ya.. eşyalar ordan oraya zaten şekil ve renk değiştiriolar taşınırken

bizde kiraya çıkıcaz kuzum.. planımız evlendikten sonra tez zamanda ev almak.. inşl olur..

Canım o zaman vazgeç griden falan, çünkü sırf rengi için fiyat farkı oluyor onlarda, renkli alacağına beyazın daha kullanışlısını alırsın bence. Hem elinden geldiğince en uygunlarını seçmeye çalış ki evlendikten sonra ödeyeceğiniz miktar olabildiğince minimum olsun, aileleriniz destek olmadığı için zaten sıkıntı yaşayacaksınz üstüne bir de geçim sıkıntısı eklenmesin.. Mutlak surette olması gerekenleri alın önce, olmazsa olmazları, kltuk kanepe, yemek odası takımı vs bunlar ikinci planda olsun, herşeyi yavaş yavaş halledersiniz siz birlikte olduktan sonra.. Günümüzde boşanmaların çoğu geçim sıkıntılarından kaynaklanıyo, onu düşün, imkanlarınızı fazla zorlama derim ben..

bakıyım bir canım bizimde dağıtım yeri belli deil ama terih vermişler en geç mayıs onda çıkıcak aşkım

Kızlar spot mağazalar nasıl..Farkedilmicek hasarlı ürünler oluo ( bosh siemens yani bsh fabrikasında staj yaptım ) kalite kontrolde o ürünler elenio.. daha uygun fiyata alabiliosunuz onları.. :26:

canım o gelene kadar ben yavaş yavaş alcam alabileceğim şeyleri o geldikten sonrada kalan şeyleri alıcaz artık yapıcak başka bişey bulamadık gelince hemende evlenmek istio bide iş bulcak falan offf zor işler valla:26::26:

Kızlar spot mağazalar nasıl..Farkedilmicek hasarlı ürünler oluo ( bosh siemens yani bsh fabrikasında staj yaptım ) kalite kontrolde o ürünler elenio.. daha uygun fiyata alabiliosunuz onları.. :26:

öyleymiş benim arkadaşta o fikri verdi ama peşin para istiolar onlara benim para biriktirmem imkansız anca taksit ödeyebilirim çok savurganım yoka kenar bir krş bile atamıorum ben kaldıki peşin para alamam

bakıyım bir canım bizimde dağıtım yeri belli deil ama terih vermişler en geç mayıs onda çıkıcak aşkım

öyleymiş benim arkadaşta o fikri verdi ama peşin para istiolar onlara benim para biriktirmem imkansız anca taksit ödeyebilirim çok savurganım yoka kenar bir krş bile atamıorum ben kaldıki peşin para alamam

canım bizimkilere 6-7 gibi çıkarsınız burdan ama doğuya gidenler 1 hafta geç çıkacak demişler, eee nereye gideceği belli olmadığı için bişey diyemiyoruz...

olur tatlım yaa zamanla hepsi olur sırayla...

bide spotçular da artık kredi kartına taksit yapıo, aklında bulunsun

limitim yetmez anacım benim 1400 limitli kart 1000 tlsi dolu ztn

bizimde öle bişey denmemiş ama 6 7 8 10 unda çıkıcaksınız demişler ben en kötü ihtimal 10 undan mehtap sayıyorum:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…