Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

KOMUTANIMMı diodu ayyy çok hoşş

selam canım hoşgeldin

Allah'ım yaa, ne adam bunlar, hepsi bi çeşit, kimi gitmio die kızar kimi gidio die

selam cnm hoşgeldin:80:

ewet yaa, çıldırdım, gitmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
hoşbulduk kızlarr
napıyosunuz bakalım konumuz ne

Yazık kızım çocuğa onun günahı ne gerçi oda erkek ama sen yinede kavga etme kaşınma hiç

Ayy bak bu komikmiş sana komutanımmı diyodu

ben bişey bulurum anam erkek işte kesin bir hatası bulunur ayy yazık kız kıymam dün gece 3 te msj atmış yeni geldim aşkım intikalden 30km yaptım die nasıl kıyarım

bende akşama kavga çıkarıyım bişey bulup sizin intikamınızı alıyım en iyisi benimki sessiz biraz ne desem he dio ama ben kavga etmek için can atıorum

ayy kız yazık, yapma etme

puhahaha çok güldüm yaa, komutanım hee

ayy benimki de gelince erken uyursa çok memnun olurum walla

bende bi topicte okumuştum bayan evli imiş geldğinin ilk sabahı kah hazrlayıp götrmüşaskerine uyandırmaya çalıştığında adını soyadını memlektini söyleyp emret komutanım die kalkmış ama hala uyku semesi botlarım kepim nerde idie aranıyormuşş askeri

hoşbulduk kızlarr
Konumuz askerlerin sapıtması canım hepsi şaşırdı kavga çıkarıolar
ben bişey bulurum anam erkek işte kesin bir hatası bulunur ayy yazık kız kıymam dün gece 3 te msj atmış yeni geldim aşkım intikalden 30km yaptım die nasıl kıyarım

Sen hıncını sonraya sakla canım ilerde bişey yaparsa ozaman kızarsın bol bol tabi temennimiz kavga etmemeniz

ayy yazık ya valla onlarada
ama kadının şaşkınlığını düşenemiorum

sedayla bizi gülme komalarına sokan topikte okumussun canım evet bende okumustum onu

Allah'ım yaa, ne adam bunlar, hepsi bi çeşit, kimi gitmio die kızar kimi gidio die

selam cnm hoşgeldin:80:

ewet yaa, çıldırdım, gitmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

kız dur az kaldı mehtap en fazla 25 olsun yanında olcak dur az sabret kuzum:26:

ayy çok komik yaa

hoşbulduk kızlarr

napalım işte, askerlerimizi çekiştiriyorduk yine
konumuz "Askerlik Çarpması"

kıyma tabii, bak sessizmiş de zaten. Ben benim odunuma bile kıyamıyorken, senin hiç kıymaman lazım tertip

askerlerimiz kafayı yemiş onların dedikodusunu yapıoruz canım sen napıosun nasıl gidio
her zamanki konu yanııı
iyiyim bende napıyıımm bugun benımkınınde kafasında var bışıler saat bası arıyo napıyosun dıye

evet zaten hepsinin ortak özelliği bu
kavga cıkarmakta ustlerıne yok. ama sorsan kavgayı hep bız baslatıyoruz

Son düzenleme:

Sen hıncını sonraya sakla canım ilerde bişey yaparsa ozaman kızarsın bol bol tabi temennimiz kavga etmemeniz
aynen canım şaka yapıorum zaten bu ara çok kötü durumda kızmam çirkinime
sedayla bizi gülme komalarına sokan topikte okumussun canım evet bende okumustum onu

aynen canım yaaa ben onu görüdüğümü hatırlamıorum ama süper komikmiş bakalım benimkide gelince yapıcakmı öle şeyler mehtap bir gelseydi

napalım işte, askerlerimizi çekiştiriyorduk yine
konumuz "Askerlik Çarpması"

kıyma tabii, bak sessizmiş de zaten. Ben benim odunuma bile kıyamıyorken, senin hiç kıymaman lazım tertip

aynen tertip kız sorma çok üzerine gidiorum bide duygusal hemen ağlıo çocuk gibi hemen ağlıo oyyy yazık kocişimee

al bak bir vaka daha sizinde akşam patlar canım sorunu neyse artık ben 2 gündür rahatım çünkü askerim intikalde yoksa bizde kavga ederdik kesin

Ya yaa tabi biz çıkarıoruz hep kavgayı ne kadar anlayışsızız dimi biz

hayırdır canım bişeymi olduu

Ya yaa tabi biz çıkarıoruz hep kavgayı ne kadar anlayışsızız dimi biz

hayırdır canım bişeymi olduu

canım intikaldeler ya çok yoruluo bu ara eğitimleri çok sıkı 2 gündür gece 3 te gelio sabah 5 te tekrar 30km yapıo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…