- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
selam tatlımm
sorma vallahi yaa...askerlik bitti dert bitti sanmayın valla daha psikolijik olarak bitmedi o askerlik.. benimki ilk geldiğinde bana komutanım diyordu.. sabahları erkenden kalkıodu akşamlarıda tavuk misali hopp uykuda
selam canım hoşgeldin
selam tatlımm
sorma vallahi yaa...askerlik bitti dert bitti sanmayın valla daha psikolijik olarak bitmedi o askerlik.. benimki ilk geldiğinde bana komutanım diyordu.. sabahları erkenden kalkıodu akşamlarıda tavuk misali hopp uykuda
hoşbulduk kızlarrAllah'ım yaa, ne adam bunlar, hepsi bi çeşit, kimi gitmio die kızar kimi gidio die
selam cnm hoşgeldin:80:
ewet yaa, çıldırdım, gitmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Yazık kızım çocuğa onun günahı ne gerçi oda erkekama sen yinede kavga etme kaşınma hiç
Ayy bak bu komikmiş sana komutanımmı diyodu
bende akşama kavga çıkarıyım bişey bulup sizin intikamınızı alıyım en iyisi benimki sessiz biraz ne desem he dio ama ben kavga etmek için can atıorum
selam tatlımm
hoşbulduk kızlarr
napıyosunuz bakalım konumuz ne
Konumuz askerlerin sapıtması canım hepsi şaşırdı kavga çıkarıolarhoşbulduk kızlarr
ben bişey bulurum anam erkek işte kesin bir hatası bulunur ayy yazık kız kıymam dün gece 3 te msj atmış yeni geldim aşkım intikalden 30km yaptım die nasıl kıyarım
bende bi topicte okumuştum bayan evli imiş geldğinin ilk sabahı kah hazrlayıp götrmüşaskerine uyandırmaya çalıştığında adını soyadını memlektini söyleyp emret komutanım die kalkmış ama hala uyku semesi botlarım kepim nerde idie aranıyormuşş askeri
bende bi topicte okumuştum bayan evli imiş geldğinin ilk sabahı kah hazrlayıp götrmüşaskerine uyandırmaya çalıştığında adını soyadını memlektini söyleyp emret komutanım die kalkmış ama hala uyku semesi botlarım kepim nerde idie aranıyormuşş askeri
Allah'ım yaa, ne adam bunlar, hepsi bi çeşit, kimi gitmio die kızar kimi gidio die
selam cnm hoşgeldin:80:
ewet yaa, çıldırdım, gitmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ayy çok komik yaabende bi topicte okumuştum bayan evli imiş geldğinin ilk sabahı kah hazrlayıp götrmüşaskerine uyandırmaya çalıştığında adını soyadını memlektini söyleyp emret komutanım die kalkmış ama hala uyku semesi botlarım kepim nerde idie aranıyormuşş askeri
hoşbulduk kızlarr
ben bişey bulurum anam erkek işte kesin bir hatası bulunur ayy yazık kız kıymam dün gece 3 te msj atmış yeni geldim aşkım intikalden 30km yaptım die nasıl kıyarım
KOMUTANIMMı diodu ayyy çok hoşş
askerlerimiz kafayı yemiş onların dedikodusunu yapıoruz canım sen napıosun nasıl gidio
Konumuz askerlerin sapıtması canım hepsi şaşırdı kavga çıkarıolar
aynen canım şaka yapıorum zaten bu ara çok kötü durumda kızmam çirkinimeKonumuz askerlerin sapıtması canım hepsi şaşırdı kavga çıkarıolar
Sen hıncını sonraya sakla canım ilerde bişey yaparsa ozaman kızarsın bol boltabi temennimiz kavga etmemeniz
sedayla bizi gülme komalarına sokan topikte okumussun canımevet bende okumustum onu
napalım işte, askerlerimizi çekiştiriyorduk yine
konumuz "Askerlik Çarpması"
kıyma tabii, bak sessizmiş de zaten. Ben benim odunuma bile kıyamıyorken, senin hiç kıymaman lazım tertip
tabi ben sonrasında bir kahkaha ( benimki aradı bu cümleyi yazarken ) patlatıyorum..
her zamanki konu yanııı
iyiyim bende napıyıımm bugun benımkınınde kafasında var bışıler saat bası arıyo napıyosun dıye
evet zaten hepsinin ortak özelliği bu
kavga cıkarmakta ustlerıne yok. ama sorsan kavgayı hep bız baslatıyoruz
her zamanki konu yanııı
iyiyim bende napıyıımm bugun benımkınınde kafasında var bışıler saat bası arıyo napıyosun dıye
evet zaten hepsinin ortak özelliği bu
kavga cıkarmakta ustlerıne yok. ama sorsan kavgayı hep bız baslatıyoruz
aynen canım şaka yapıorum zaten bu ara çok kötü durumda kızmam çirkinime
aynen canım yaaa ben onu görüdüğümü hatırlamıorum ama süper komikmiş bakalım benimkide gelince yapıcakmı öle şeyler mehtap bir gelseydi
Ya yaa tabi biz çıkarıoruz hep kavgayı ne kadar anlayışsızız dimi biz
hayırdır canım bişeymi olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?