al bak bir vaka daha sizinde akşam patlar canım sorunu neyse artık ben 2 gündür rahatım çünkü askerim intikalde yoksa bizde kavga ederdik kesin
canım bızımkı nukleer bomba gıbı ilişkinin en basında patladı etkılerı hala suruyor
ilişkimizin sakat kalan yonlerı cok fazla
bende bi topicte okumuştum bayan evli imiş geldğinin ilk sabahı kah hazrlayıp götrmüşaskerine uyandırmaya çalıştığında adını soyadını memlektini söyleyp emret komutanım die kalkmış ama hala uyku semesi botlarım kepim nerde idie aranıyormuşş askeri
sedayla bizi gülme komalarına sokan topikte okumussun canımevet bende okumustum onu
kız dur az kaldı mehtap en fazla 25 olsun yanında olcak dur az sabret kuzum:26:
aynen tertip kız sorma çok üzerine gidiorum bide duygusal hemen ağlıo çocuk gibi hemen ağlıo oyyy yazık kocişimee
canım intikaldeler ya çok yoruluo bu ara eğitimleri çok sıkı 2 gündür gece 3 te gelio sabah 5 te tekrar 30km yapıo yaa
ayy santralleri sık sık kontrol edin anam patlamasın ayyy oda fena yaa
ağlatmam ağlatmam ama sinir ederse ağlatırım banane:44::44:puhahaha koptum hemşo yaaaa
heee o topikte çok bomba şeyler var yaa, geçen hafta moralim bozukken okumuştum, işyerinde güle krizlerine girmiştim
ayyy yaa hazır yakınımdayken gidip başbaşa kalabileydik, izmir'in tadını çıkaraydık...
Ya dağıtımda uzağa giderse, hiç gidemem zaten:85:
Babam bugün manisaya gitti, ahh ben de bi gidebilseydim, askerime süprüz yapaydım, o zmn keyfim düzelirdi bak:85:
keşke olsaymış canım az moral olurdu sana
yazık yazık ağlatma
canım bızımkı nukleer bomba gıbı ilişkinin en basında patladı etkılerı hala suruyor
ilişkimizin sakat kalan yonlerı cok fazla
kızlarrr ben kaçıyorum okula gidicem hepinizi öpüyorum iyi sohbetler
Şafak 358
kızlarrr ben kaçıyorum okula gidicem hepinizi öpüyorum iyi sohbetler
Şafak 358
he anladım canım ozaman sakınn kavga falan etmeyin
selammm şafak güzelleriiiii
şafak 23
ağlatmam ağlatmam ama sinir ederse ağlatırım banane:44::44:
hoşgeldin canımm
ben sürekli kontrolllermı yapıyorum ama dıger taraf patlatmaya dunden hazır olunca benım kontroller pekıse yaramıyor
Bak işte bu hepsinden tehlikeli tatlım:26:
Güle güle canım, iyi dersler:80:
iyi dersler canım görüşürüz :80:
güle güle canımmm iyi dersler:80::80:
ben geldim sen gidiyormuşsun
hoşçakalll
Selammm:80:
tabi ki tertibim, sinir ederse çeker cezasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?