- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
zeynelim qizz speedy-gonzales+ Madambonus+ nuran07 mavimavimavi+ cadikazani23+ siyah_inci+ bubabur mentol+ ecm+ DeryaW+
ne kadar kalabalıkkkkk
naasııılsın kızlaaar :26:
zeynelim qizz speedy-gonzales+ Madambonus+ nuran07 mavimavimavi+ cadikazani23+ siyah_inci+ bubabur mentol+ ecm+ DeryaW+
ne kadar kalabalıkkkkk
saol canımmm geçer inş :2::2::2::2:burnum acıdı valla silmekten..
sen nasılsın bakalım
ne kadar kalabalıkkkkk
speedy-gonzales+ nuran07 qizz mavimavimavi bubabur zeynelim+ cadikazani23 mentol ecm DeryaW
yeni gelenler hoşgeldinizz
yaa kızlar kavga ederken hiç sevgilinizi ağlattınız mıbenimki ağlamıştı bi kaç kere çok tavuk vicdanlıyım hiç kıyamıyorum yaa
speedy-gonzales+ nuran07 qizz mavimavimavi bubabur zeynelim+ cadikazani23 mentol ecm DeryaW
yaa kızlar kavga ederken hiç sevgilinizi ağlattınız mıbenimki ağlamıştı bi kaç kere çok tavuk vicdanlıyım hiç kıyamıyorum yaa
bende aglatım ama cogunluk ben aglarım cok sulu gozluyum galıbaaa :2:
hoşgeldin canım nasılsın?
ay bişey kalmamışnasıl hazırlıklar iyi gidiyor mu?
oyyy oyyy 48 günnn
bende aglatım ama cogunluk ben aglarım cok sulu gozluyum galıbaaa :2:
hoşgördüm kuzum nabersin
ii deilim cnm kavga eettık ama sebebını bosverın herzamankı seler zaten olee yanı bır gun bır gun aglak hayata tutunuorumhepimiiiiiz dedikodu yapmak içiiiiinnnniyi canım as gripim o kadar sen nasılsın
kavga da ağlamaz ama bikere ayrılma derecesine gelmiştik ve o haksızdı,ozaman ağlamıştı
iyiyim mavişimmgeldim devooooo nabersin bakalım
23 günü mü kaldı senin?
hoşgeldinnnnzeynelim qizz speedy-gonzales+ Madambonus+ nuran07 mavimavimavi+ cadikazani23+ siyah_inci+ bubabur mentol+ ecm+ DeryaW+
ne kadar kalabalıkkkkk
incimmmmspeedy-gonzales+ nuran07 qizz mavimavimavi bubabur zeynelim+ cadikazani23 mentol ecm DeryaW
bende aşırıı duygusalımmmaynen öle canım bizde ben taş kalpli o duygusal işte tersine dünya bizimki
iyiyim mavişimmsen nasılsınn
sanırsam galiba 23
hoşgeldinnnn
sen nasılsınn canım
incimmmm
tavık vicdanlım benimmm
bence karşıdaki kişiinin yapısına bağlı
aşırı duygusal biriyle ağlar azı erkeklerde hiçç ağlamaz :26:
bende aşırıı duygusalımmm:78:
seni taş kalpli seniii
kuzucumm kankammm ördeğimmm hoşgeldin bebemm
zeynelim ve siyah inci hoşbuldum kızlr.
mavicim canım vallahi hazırlıkllar epey hızlandı bugün işte boyacı girecek Allahın izniyle. dün perdelerimizi hallettikbugün halı bakıcam işte sonra yine birazcık rahatım
nuran yaa az kalcı cidden
hosbulduk balııııım gorusmeyelı nasılsın (5 dk)
ii deilim cnm kavga eettık ama sebebını bosverın herzamankı seler zaten olee yanı bır gun bır gun aglak hayata tutunuorum
bızde ayrıldık bı kere 1 ay hemde sevgılıler gununde gelmıştı buraya ızne benım ıcın o zaman ayrıldık
ağladı hep askere gıdene kadar oh ıyı olmuştu ona
ama dayanamadım bende agladım karşılıklı ağlaşmışrık oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?