Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

zeynelim qizz speedy-gonzales+ Madambonus+ nuran07 mavimavimavi+ cadikazani23+ siyah_inci+ bubabur mentol+ ecm+ DeryaW+
ne kadar kalabalıkkkkk
naasııılsın kızlaaar :26:

hepimiiiiiz dedikodu yapmak içiiiiinnnniyi canım as gripim o kadarsen nasılsın

bende aglatım ama cogunluk ben aglarım cok sulu gozluyum galıbaaa :2:

kavga da ağlamaz ama bikere ayrılma derecesine gelmiştik ve o haksızdı,ozaman ağlamıştı

hoşgeldin canım nasılsın?

ay bişey kalmamış nasıl hazırlıklar iyi gidiyor mu?

oyyy oyyy 48 günnn

zeynelim ve siyah inci hoşbuldum kızlr.

mavicim canım vallahi hazırlıkllar epey hızlandı bugün işte boyacı girecek Allahın izniyle. dün perdelerimizi hallettik bugün halı bakıcam işte sonra yine birazcık rahatım

nuran yaa az kalcı cidden

kavga da ağlamaz ama bikere ayrılma derecesine gelmiştik ve o haksızdı,ozaman ağlamıştı

bızde ayrıldık bı kere 1 ay hemde sevgılıler gununde gelmıştı buraya ızne benım ıcın o zaman ayrıldık
ağladı hep askere gıdene kadar oh ıyı olmuştu ona
ama dayanamadım bende agladım karşılıklı ağlaşmışrık oyle

geldim devooooo nabersin bakalım

23 günü mü kaldı senin?
iyiyim mavişimm sen nasılsınn
sanırsam galiba 23
zeynelim qizz speedy-gonzales+ Madambonus+ nuran07 mavimavimavi+ cadikazani23+ siyah_inci+ bubabur mentol+ ecm+ DeryaW+
ne kadar kalabalıkkkkk
naasııılsın kızlaaar :26:
hoşgeldinnnn
sen nasılsınn canım

incimmmm
tavık vicdanlım benimmm
bence karşıdaki kişiinin yapısına bağlı
aşırı duygusal biriyle ağlar azı erkeklerde hiçç ağlamaz :26:

aynen öle canım bizde ben taş kalpli o duygusal işte tersine dünya bizimki
bende aşırıı duygusalımmm :78:
seni taş kalpli seniii

valla anam sonradan oldum ben yaaa taşş kaya kalp beni

oyyyyyy datlum hazırlıklar bitmiş sayılır ne kadar heyecanlıııııı gerçi yoğunluktan heyecana bile vakit kalmıyordur belki

ii deilim cnm kavga eettık ama sebebını bosverın herzamankı seler zaten olee yanı bır gun bır gun aglak hayata tutunuorum

sebep olmasına ne gerek var canım erkek deilmi bulur sebepsıkma canını boşwer benim artık bi kulamdan giriyo dierinden çıkıyo heee diom

bizim aramısda yüsük var askere gitmeden tartışmıştık yüsüğü eline verdim git sana 3yıl katlancak adam bulursan tak dedim 1hafta ayrı kalabildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…