Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende çok ağlarım
ama dizilere pek etkilenmem gerçek olmadığını bildiğimde sanırsam
off off o gelinliği giyip evden çıkmayı hiçç aklııma bile getirmiyorum
ağlamakdan helak olurum o kesinn

bende ole yapmak istiom ama dayanamayıp arıoom su elım tel gıtmesın dıe bugun tel. evde bıraktım aramayayım dıe ama aksam neaparım bılmıooom :26:

öle olmuo cnm kalbimi kırıor belkı 1 hafta olmadan barısıoz ama bu hep yapıor ve ben artık cok üzülüorum

üzülme canım yaaa hepımızınki oyle
hele benımkıyle dun konusuyoruz telefonda kavga edıyoruz daha dogrusu
bana dıyokı alttan alıcaksın ben ne desemmm nıyemış dıyorum askerdeyım ben dıyo olduuudedım çoook beklersın yaanıı

Aşkımla konuşuodum da, kopmuşum kızlar yaaa

askerinin yanına gitmek istiyormuşun
inş giderde aşkını görürü hasret giderirsin canımm

ewet canım, gerçi dağıtıma az kaldı ama dayancak güç kalmadı artık bende:85:
Görmek istiyorum artık

selam bacular

bugün "24" de battı çoooookkkkkkkk şüküüüüüüüüürrrr

ay resmen çok az kaldı çıldıracağımmmmmmmm

gel artık sevdiğim:18::18::18::18:

selam, maşallahh canım yaa

asarımm keserimm sonrada öperimmm severimm:78::78:

amiiiinnn canımmmm inşş düzelir cunku sabrım yok artıkk
ama artık alışkanlık oldu hergun ıstıyo bunye

ewet bünye hep istio bizim de

selam kızlaaar nasılsınızzz

ben gripimm:2::2::2::2::2::2:

geçmiş olsun canım

nasılsınız arkadaşlar uğrayamıyordum kaç gündür :26:
nasıl geçiyor bakalım bizim 48 günümüz kaldı

ohhh ne güzel tatlım yaa, biz aynı tas aynı hamam, sen anlat bakalım, neler yaptın? nası gidio son hazırlıklar?

pöfff yaaa sormaa bunlar askerlikmi yapıyor bizemi yaptırıyor anlamadıııııım manyaklarmı neeee ben artııık cok sıkıldım bu gel gitlerden ya gelsin yada gitsin :26:

selam canımmm
bende ole yapmak istiom ama dayanamayıp arıoom su elım tel gıtmesın dıe bugun tel. evde bıraktım aramayayım dıe ama aksam neaparım bılmıooom :26:

canım bende senin gibiyim ama sinir hastası olmaktansa burnunu sürtces as başka yolu yok 1 gün sabret sonra kuyrunu sıkıştırıyooo

pöfff yaaa sormaa bunlar askerlikmi yapıyor bizemi yaptırıyor anlamadıııııım manyaklarmı neeee ben artııık cok sıkıldım bu gel gitlerden ya gelsin yada gitsin :26:
aynen oyle onlar orda olmak zorunda oldukları ıcın ordalar ama bız onlardan bın kat daha kotu sartlardayız pskolojık olarakk sayelerındee

hoşbulduk yawrularım

canım alttan kopyaladım o an yoktun sanırım :26:

Sanada Selaaam
şaka yapıyorum canımm hoşgeldınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…