hazırlıklar son hız devamm çok merja ediyorum seni gelinliğin içindezeynelim ve siyah inci hoşbuldum kızlr.
mavicim canım vallahi hazırlıkllar epey hızlandı bugün işte boyacı girecek Allahın izniyle. dün perdelerimizi hallettikbugün halı bakıcam işte sonra yine birazcık rahatım
nuran yaa az kalcı cidden
biraz taş kalpli olmak iyidir devalla anam sonradan oldum ben yaaa taşş kaya kalp beni
oyyyyyy datlum hazırlıklar bitmiş sayılır ne kadar heyecanlııııııgerçi yoğunluktan heyecana bile vakit kalmıyordur belki
iyiyim canım bombayım bugün gene
hazırlıklar son hız devamm çok merja ediyorum seni gelinliğin içinde
sonracımma evin bitsin yerleşsin fotolarını çekersin bizee
biraz taş kalpli olmak iyidir de
işte ben olamıyorum ya üfff
hazırlıklar son hız devamm çok merja ediyorum seni gelinliğin içinde
sonracımma evin bitsin yerleşsin fotolarını çekersin bizee
:
incimmmm
tavık vicdanlım benimmm
bence karşıdaki kişiinin yapısına bağlı
aşırı duygusal biriyle ağlar azı erkeklerde hiçç ağlamaz :26:
bızde ayrıldık bı kere 1 ay hemde sevgılıler gununde gelmıştı buraya ızne benım ıcın o zaman ayrıldık
ağladı hep askere gıdene kadar oh ıyı olmuştu ona
ama dayanamadım bende agladım karşılıklı ağlaşmışrık oyle
iyiyim kanka valla görüşmeyeli çok uzun 5 dk oldu
iyiyim mavişimmsen nasılsınn
sanırsam galiba 23
hoşgeldinnnn
sen nasılsınn canım
incimmmm
tavık vicdanlım benimmm
bence karşıdaki kişiinin yapısına bağlı
aşırı duygusal biriyle ağlar azı erkeklerde hiçç ağlamaz :26:
bende aşırıı duygusalımmm:78:
seni taş kalpli seniii
bizim aramısda yüsük var askere gitmeden tartışmıştık yüsüğü eline verdim git sana 3yıl katlancak adam bulursan tak dedim 1hafta ayrı kalabildik
aman aman nazar değmesinbizide bomba yap ya vakit geçmiyo böyle porsuk porsuk
sebep olmasına ne gerek var canım erkek deilmi bulur sebepsıkma canını boşwer benim artık bi kulamdan giriyo dierinden çıkıyo heee diom
bizim aramısda yüsük var askere gitmeden tartışmıştık yüsüğü eline verdim git sana 3yıl katlancak adam bulursan tak dedim 1hafta ayrı kalabildik
bende ah birazda olsa taş kalpli olabilsemmvalla iyimi kötümü bilemedim ben canım
ben bile merak ediyorum nasıl olcam diye
evimiz yerleşssin inşallah öyle de çekerim :26:
sebep olmasına ne gerek var canım erkek deilmi bulur sebepsıkma canını boşwer benim artık bi kulamdan giriyo dierinden çıkıyo heee diom
pal fm dinliom çikolatam elimde kop kop takılıom anam
bızde de var yuzuk bende çöpe atmıştımama agladı bya
öle olmuo cnm kalbimi kırıor belkı 1 hafta olmadan barısıoz ama bu hep yapıor ve ben artık cok üzülüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?