Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hazırlıklar son hız devamm çok merja ediyorum seni gelinliğin içinde
sonracımma evin bitsin yerleşsin fotolarını çekersin bizee

valla anam sonradan oldum ben yaaa taşş kaya kalp beni
biraz taş kalpli olmak iyidir de
işte ben olamıyorum ya üfff

hazırlıklar son hız devamm çok merja ediyorum seni gelinliğin içinde
sonracımma evin bitsin yerleşsin fotolarını çekersin bizee

biraz taş kalpli olmak iyidir de
işte ben olamıyorum ya üfff

valla iyimi kötümü bilemedim ben canım

incimmmm
tavık vicdanlım benimmm
bence karşıdaki kişiinin yapısına bağlı
aşırı duygusal biriyle ağlar azı erkeklerde hiçç ağlamaz :26:

benimki çok duygusal değildir canım ya.. ağlıyorum diye bana kızar herşeye ağlıosun der bende abartıorum hakikaten herşeyede ağlanırmı yaa.. diz<ileri izlerken kendimi telkin etmeye çalışıorum o gerçek değil sadece rol diye ama yok yinede işe yaramıo gelinliği giyip evden çıkıcağım günü düşünemiyorum

iyi çok şükür yaaa yuvarlanıp gidiyoruz işte şafak öldürüyorum son son

öle olmuo cnm kalbimi kırıor belkı 1 hafta olmadan barısıoz ama bu hep yapıor ve ben artık cok üzülüorum

öle olmuo cnm kalbimi kırıor belkı 1 hafta olmadan barısıoz ama bu hep yapıor ve ben artık cok üzülüorum

bızde de var yuzuk bende çöpe atmıştım ama agladı bya

yok canım artık benimkine dedim ben böle beklemem seni baştan diyim die askere gidincede yaptı yapcanı dedim daa arama sorma ben sana demiştim ben seni çekemem die dedim..senin psikolojin bozuldu die benimkinide mahvettin hiç bişey yokken kavga çıkarıyon die şimdi düseldi yiyosa düzelmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…