Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende ole yapmak istiom ama dayanamayıp arıoom su elım tel gıtmesın dıe bugun tel. evde bıraktım aramayayım dıe ama aksam neaparım bılmıooom :26:

ben telefonu elımden bırakamıyorum arar duymam dıyee kaç kere çaldıgını bıle sayıyo
bde evde bıraksam ayrılık sebebı olur heralde

ben telefonu elımden bırakamıyorum arar duymam dıyee kaç kere çaldıgını bıle sayıyo
bde evde bıraksam ayrılık sebebı olur heralde

geçen banyo giricem aramadı aramadı girim bare dedim anaam bi çıktım 4 kere aramış 5.de açtım yine nerelere gitin diyo

ölürmüsün öldürürmüsün

bende diyetteyim ama benimki böle diyett ne bulsam yiyorum nasıl kilo verceksem böyle sorana diyetteyim diorum diyet fergileri okuorum öle kilo vermeyi düşünüorum

hehehe aynı ben walla
Olsun, o dergileri okumak da kilo verdiriomuş cadım, sen içini ferah tut
ben de yine mekik aleti aldım canım, inşallah bu seferki sağlam gelir:26:

selam tatlım, nasılsın sabahtan beri, dediğim çayları içtin m,i?

pöfff yaaa sormaa bunlar askerlikmi yapıyor bizemi yaptırıyor anlamadıııııım manyaklarmı neeee ben artııık cok sıkıldım bu gel gitlerden ya gelsin yada gitsin :26:
walla bize daha fazlasını yaptırıolar mervecim:26:

vallahi canım koşturmacanın içindeyiz
onun için çok keyfim yok yorgunum artık uzun süre böyle olur herhalde

olsun tatlı yorgunluklar bunlar, hepsinin sonunda sevdiceğinle beraber dinleneceksin, bi de bunu düşün

tertip dün bir güzel spor yaptım evde tüm aletler mevcut benim sonrada oturup cips şeker falan yedim annem dio bu kız deli az önce spor yapıodu şimdi abur cubur yiyo dio

geçen banyo giricem aramadı aramadı girim bare dedim anaam bi çıktım 4 kere aramış 5.de açtım yine nerelere gitin diyo

ölürmüsün öldürürmüsün

ben banyoya girerken bıle yanıma alıyorum bornozun cebıne koyuyorum
bazen arıyo banyodayken su sesını duyunca ınanıyo
paranoyak

onu düşünce çok şükür diyorum eşimle aynı yatakta uyanmak birlikte bi evi paylaşmak tatil bunlar kendime getiriyor

canım yaa hazırlıklarını takip ettim gerçekten çok tatlı koşuşturmadasın allah herkese bu günleri nasip etsin...
ayhh ne güsel demişin bak benimkini alıp gelesim geldi

ben banyoya girerken bıle yanıma alıyorum bornozun cebıne koyuyorum
bazen arıyo banyodayken su sesını duyunca ınanıyo
paranoyak

bizde de hata canım biz alıştırdık bunları benim arkadaşımında sevgilisi gitti askere kıs full makyaj hergün biyerlerde gece eğlencelerinde ama deer biliniyo bölelerine

canım yaa hazırlıklarını takip ettim gerçekten çok tatlı koşuşturmadasın allah herkese bu günleri nasip etsin...
ayhh ne güsel demişin bak benimkini alıp gelesim geldi

:86::86::86: Evet caanım çok şükür güzel hazırlıklar bunlar iki tarfta anlayışlı olunca keyifle geçti.
tabi herşey mükemmel olsa bile kafada stres oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…