sana da selam yavrum
şaka yapıyorum canımm hoşgeldınn
hoşbuldum canımmhoşgeldinnn
bende ole yapmak istiom ama dayanamayıp arıoom su elım tel gıtmesın dıe bugun tel. evde bıraktım aramayayım dıe ama aksam neaparım bılmıooom :26:
bakalım cnm neolcak :26:bugun aramadım bak soook
ben telefonu elımden bırakamıyorum arar duymam dıyee kaç kere çaldıgını bıle sayıyo
bde evde bıraksam ayrılık sebebı olur heralde
bende diyetteyim ama benimki böle diyett ne bulsam yiyorum nasıl kilo verceksem böyle sorana diyetteyim diorum diyet fergileri okuorum öle kilo vermeyi düşünüorum
Herkeze selaaam
walla bize daha fazlasını yaptırıolar mervecim:26:pöfff yaaa sormaa bunlar askerlikmi yapıyor bizemi yaptırıyor anlamadıııııım manyaklarmı neeee ben artııık cok sıkıldım bu gel gitlerden ya gelsin yada gitsin :26:
vallahi canım koşturmacanın içindeyiz
onun için çok keyfim yok yorgunum artık uzun süre böyle olur herhalde
29 Kasım da canım hatta 29 Kasım 2010 geçen yıl gönderdimcanım seninki ne zaman gitti
olsun tatlı yorgunluklar bunlar, hepsinin sonunda sevdiceğinle beraber dinleneceksin, bi de bunu düşün
hehehe aynı ben walla
Olsun, o dergileri okumak da kilo verdiriomuş cadım, sen içini ferah tut
ben de yine mekik aleti aldım canım, inşallah bu seferki sağlam gelir:26:
selam tatlım, nasılsın sabahtan beri, dediğim çayları içtin m,i?
walla bize daha fazlasını yaptırıolar mervecim:26:
olsun tatlı yorgunluklar bunlar, hepsinin sonunda sevdiceğinle beraber dinleneceksin, bi de bunu düşün
geçen banyo giricem aramadı aramadı girim bare dedim anaam bi çıktım 4 kere aramış 5.de açtım yine nerelere gitin diyo
ölürmüsün öldürürmüsün
onu düşünce çok şükür diyorum eşimle aynı yatakta uyanmak birlikte bi evi paylaşmak tatil bunlar kendime getiriyor
selam tatlım, nasılsın sabahtan beri, dediğim çayları içtin m,i?
hemde antep fıstıklı ayy ozamn akan sular zaten durmuşturrçikolataaa hemde antep fıstıklı
höytt öle şakamı olur
hoşbuldum canımm
ben banyoya girerken bıle yanıma alıyorum bornozun cebıne koyuyorum
bazen arıyo banyodayken su sesını duyunca ınanıyo
paranoyak
canım yaa hazırlıklarını takip ettim gerçekten çok tatlı koşuşturmadasın allah herkese bu günleri nasip etsin...
ayhh ne güsel demişin bak benimkini alıp gelesim geldi
neler oluyo yawrum yine yaaw düzeldiydi hani herşeyy :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?