Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heycan mı oda neee benim ki onuda geçtiiiiii kalpten gidecemmm artıkkk yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

canım emin ol çok sewindim senin adına allah bizede bir an önce gösterir umarım o gnleri.. inşallah son 9 günde hemen geçer ve hiç ayrılmassınız birdaha

canım askerin yeni gitti herlde normalde arayamaması seninn boşluğa düşmennn kolay değil şuan senin için olarlar ama zamanla düzelrsinn

Amin canımmmmmm

canım emin ol çok sewindim senin adına allah bizede bir an önce gösterir umarım o gnleri.. inşallah son 9 günde hemen geçer ve hiç ayrılmassınız birdaha

ay maşallah bitmiş..süper!! darısı bize bakalım
demek 29 nisanda depüklicez seni,senden önce depük yiyecek var mı acep?

saolunnn kızlarrrr sizide görcem burda böle kıpır kıpırrrr
ocean bi ardaşım daha var tğba şafamız aynı başkada yokk canummmm

canım askerin yeni gitti herlde normalde arayamaması seninn boşluğa düşmennn kolay değil şuan senin için olarlar ama zamanla düzelrsinn

boşluğa düşmekten ziyade ne biliyim merak ediyoum çok dediğin gibi daaha çok yeni iki ay oldu gideli hiç geçicekmiş gbi gelmiyor ama elbet geçicek.. bende yazıcam buraya son 1 hafta diye umuyorumm kii..=) siz benden deneyimlisiniz diğer arkadaşlarında dediği gibi usta birliğine geçince daha rahatlarız heralde.. konuşabilsek yine daha iyi olucam sesini 1 dk bile duysam ama böyle gnlerde sesini duyamamak çokk kötüü:2:

canım benimkinin tlfnu yanındaydı..çok nadir msj atıyordu..merak etme bence. eğitimde oluyorlar..inan doğusu batısı yok..öyle deme rahat edeceği yer olsunda..ama doğuda çarşı yok..7 aydır görmüyorum yüzünü..

canım dediğin gibi geçicekkk ben ilk bi hafta kafayı yemiştim 3 4 günde bir araybiliyodu 2 yada 3 anca konuşabiliyodukkk bide malatya kırkağaçtaydı komondo olarakkk sürekli intikalde fln oluyo merkten deliye dönüyodum .çok şükürkü dağıtımdan sonra telfon alabildi şidi karsta ama oldukça iyi ztn allah şükür az kaldııı..

acemiliği malatyada mıydı canım?ben de malatyalıyımda..

evett sonuç olarak yine aynı kapıya çıktık usta brliğine geçince rahatlıcaz=)) şu 3 hafta geçsin bi gelsin göriyim önce sonra düşüncem usta birliğini.. peki siz hiç mektup fln yazdınız mı yani iyi oluyo mu mektuplaşmak falan. bazıları diyo ki mektuplaşmak çok iyi oluyo..??

bol sümüklüyüm cnaummm sen nasılsınnnn ahhh ahhh bi görseniz halimi deli gibi kendii kendime hgülüp duruyorum

Ayy gül canım gül en büyük hakkın gülmek bende iyiyim canım senin heyecanına ortak oluorum daha iyi oluorum ahh ahh bende o günleri göreyim tez zamanda
hoşşşgeldınnnn bebeeımmm

Hoşbulduk kuzummm naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…