saolll canımmmmmmdarısıı hepnizinnn başınaaaa
heycan mı oda neeebenim ki onuda geçtiiiiii kalpten gidecemmm artıkkk yaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
telefonu yok zaten yanında arayabilirse ordan arıyor ama konuştuğumuzda söylemişti 1 hafta 10 gün arayamayabilirim merak etme diye ama kolay mı merak etmemek elde değil ki. bizimkide doğuya değilde batıya çıkar inşallah yoksa benimki çok kötü olucak şimdi zor toparlıyorum ozaman ne yaparım bilmiyorum.
Amin canımmmmmm
canım emin ol çok sewindim senin adına allah bizede bir an önce gösterir umarım o gnleri.. inşallah son 9 günde hemen geçer ve hiç ayrılmassınız birdaha
ay maşallah bitmiş..süper!! darısı bize bakalım
demek 29 nisanda depüklicez seni,senden önce depük yiyecek var mı acep?
canım askerin yeni gitti herlde normalde arayamaması seninn boşluğa düşmennn kolay değil şuan senin için olarlar ama zamanla düzelrsinn
iyyiii aksammmlarr bacılarrr nasılsınızz bakalımmmyınee kaynatmısıszzz bakimmm
telefonu yok zaten yanında arayabilirse ordan arıyor ama konuştuğumuzda söylemişti 1 hafta 10 gün arayamayabilirim merak etme diye ama kolay mı merak etmemek elde değil ki. bizimkide doğuya değilde batıya çıkar inşallah yoksa benimki çok kötü olucak şimdi zor toparlıyorum ozaman ne yaparım bilmiyorum.
boşluğa düşmekten ziyade ne biliyim merak ediyoum çok dediğin gibi daaha çok yeni iki ay oldu gideli hiç geçicekmiş gbi gelmiyor ama elbet geçicek.. bende yazıcam buraya son 1 hafta diye umuyorumm kii..=) siz benden deneyimlisiniz diğer arkadaşlarında dediği gibi usta birliğine geçince daha rahatlarız heralde.. konuşabilsek yine daha iyi olucam sesini 1 dk bile duysam ama böyle gnlerde sesini duyamamak çokk kötüü:2:
anemmmm kikiiiimmmmmmm gelmişşşşşşşş
canım dediğin gibi geçicekkk ben ilk bi hafta kafayı yemiştim 3 4 günde bir araybiliyodu 2 yada 3 anca konuşabiliyodukkk bide malatya kırkağaçtaydı komondo olarakkk sürekli intikalde fln oluyo merkten deliye dönüyodum .çok şükürkü dağıtımdan sonra telfon alabildi şidi karsta ama oldukça iyi ztn allah şükür az kaldııı..
leyyy leyyy limilimi keyyyyyybennn geldımmm bacımmmm benımmm organıkk gelmıss hossgelmısss:44::90:
acemiliği malatyada mıydı canım?ben de malatyalıyımda..
canım dediğin gibi geçicekkk ben ilk bi hafta kafayı yemiştim 3 4 günde bir araybiliyodu 2 yada 3 anca konuşabiliyodukkk bide malatya kırkağaçtaydı komondo olarakkk sürekli intikalde fln oluyo merkten deliye dönüyodum .çok şükürkü dağıtımdan sonra telfon alabildi şidi karsta ama oldukça iyi ztn allah şükür az kaldııı..
bol sümüklüyüm cnaummm sen nasılsınnnnahhh ahhh bi görseniz halimi deli gibi kendii kendime hgülüp duruyorum
hoşşşgeldınnnn bebeeımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?