- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
manyak sedaaa dıkkat eettt leeen bısı olmasında sonra ben sensız neaparıım
kızlar ben kaçarr
görüşmek üzere
Güzel güzel askerciklerinizi bekleyin
hoşçakalınn
canlar bende kaçıyorummmm dikkat edin kendinize bomba haberleri unutmayın alcam sonra
kızz tartışma bak kızarımmmarıcam kızz heeee havalara girdim sorma düştüm az önce kavga mevzusu bulundu tartışmaya başladım ben
inşallah hepsi ii yerlere düşer cadıkanınnında dediği gibi bende askerlik yapıyorum resmen onunla ama bu söğütü hiiç sewmedim çünkü telefon yok.. =(( usta birliğinde inşallah iyi yerlere düşsünlerde bizde birazcık daha rahat edelim bari sizinkiler nerelerde tertiplerim
benim yeğenim bi önceki dewreyle ıspartaya gitmişti ustabirliği istanbul tuzlaya çıktı şimdi bir aydır fln orda
uyuz bu yaaa nöfff canımı sıktı 1720 çamaşır makinesi diom çok dio tamam vazgeçtim almıom dedim
güle güle tatlım, yarına bomba gibi ol, toparla kendini, anladın sen, öptüm seni
güle güleeeee:80:
kızz tartışma bak kızarımmm
benimki izmir gaziemir'de tertip.
Neyse ben de çıkıorum, yarın görüşürüz, kendinize iyi bakın
herkesi öptüm
bizde o şans nerde canım yaaa inş. öyle bişey olurda yakına gelir yoksa ben yollarda helak olucam
amaan bosver len seda ben sana tom otomatik alcaam
işte tamamen şans hafta sonları geliyo evinde kalıyo.. benimkide yakına gelse ah nasıl sewincem hadi yakını geçtim batıda biyerde olsun onun içi rahat olsun oda bana yeter ben görmesem bile o rahat olsun
amin canım inş. bizimde tek duamız o
bişey soracağım şimdi bu siteyi nasıl kullanacağız yan mesela bu sayfada bize gelen cevapları fln yada çıkıp akşam tekrar girersek tekrar bu sayfayı nasıl bulacağız gibi şeyler sorsam yardım edermisin acaba
merhaba kızlarrr
kızlar şimdi szlere birşey sorucam ve fikirleriniz benim için öenmlii..
Ben erkek arkadaşım için gittiği ilk günden beri hep içim daralınca yada artık dayanamayacak gibi olduğumda, özlemim artık maksimuma ulaştığında hep ona bişeyler yazdım koskoca bi defter oldu en son saydığımda 53 sayfaydı. ve ben onları tek tek kağıtlara yazıp zarflayıp bir kutuya koyup sewgilime vermek istiyorum ama bunu izine geldiğinde veriyim de burdayken mi okusun yoksa tekrar usta birliğine gitmeden hemen önce mi veriyim orda mı okusun bilemiyorum sizce ne zaman vermeliyim
canım ben de yapıyorum onu :)) ama usta birliğine geçmeden verirsem ne kadar daraldıımı kötü olduumu anlar orda aklına gelir canı sıkılır diye bitince vermeyi düşünüyprum tabi sabredebilirsem :)
ama ben okadar mümkün değil sabredemem.. ve ne biliyim sanki orda benden bişeyler okursa ona i gelir diye düşünüyorum çübü orda gerçekten kötü bir psikolojideler =(( sizin kısa dönem mi..
AYRICA DİĞER ARKADAŞLARIMDANDA FİKİRLERİNİ BÜYÜK Bİ HEYCANLA BEKLİYORUM
evet kısa dönem canım nerde yapıyor?
safranboludaydı şimd 3 haftalık bi eğitim için bilecik söğüte geçti.. bizim malesef uzun dönem ne dediysemde 2 sene daha okumadı 2seneliğin üstüne =(( tabi şimdi nasıl pişman ama olan oldu yapcak bişey yok.
allahtan iyi yerdyemiş cnm.. napalım başa gelen çekilir diyoruz bekliyoruz.. acemiliği bittyse telefon falan rahat olur yakın zamanda inş. canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?