Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ben kaçarr
görüşmek üzere

Güzel güzel askerciklerinizi bekleyin

hoşçakalınn

güle güle tatlım, yarına bomba gibi ol, toparla kendini, anladın sen, öptüm seni

canlar bende kaçıyorummmm dikkat edin kendinize bomba haberleri unutmayın alcam sonra

güle güleeeee:80:

arıcam kızz heeee havalara girdim sorma düştüm az önce kavga mevzusu bulundu tartışmaya başladım ben
kızz tartışma bak kızarımmm

benimki izmir gaziemir'de tertip.
Neyse ben de çıkıorum, yarın görüşürüz, kendinize iyi bakın
herkesi öptüm

tertibimmm güle güleee yafrimmm tartışırım bennn canına okurumm

bizde o şans nerde canım yaaa inş. öyle bişey olurda yakına gelir yoksa ben yollarda helak olucam

işte tamamen şans hafta sonları geliyo evinde kalıyo.. benimkide yakına gelse ah nasıl sewincem hadi yakını geçtim batıda biyerde olsun onun içi rahat olsun oda bana yeter ben görmesem bile o rahat olsun

işte tamamen şans hafta sonları geliyo evinde kalıyo.. benimkide yakına gelse ah nasıl sewincem hadi yakını geçtim batıda biyerde olsun onun içi rahat olsun oda bana yeter ben görmesem bile o rahat olsun

amin canım inş. bizimde tek duamız o

canım anasayfanın en başında bakarsan hepsinin yanıtı var sayfa nosuna bakıp akşam gene ordan devam edebilirsin tek tek geçmiş okursun aynı sayfada kalmaz

kızlar şimdi szlere birşey sorucam ve fikirleriniz benim için öenmlii..
Ben erkek arkadaşım için gittiği ilk günden beri hep içim daralınca yada artık dayanamayacak gibi olduğumda, özlemim artık maksimuma ulaştığında hep ona bişeyler yazdım koskoca bi defter oldu en son saydığımda 53 sayfaydı. ve ben onları tek tek kağıtlara yazıp zarflayıp bir kutuya koyup sewgilime vermek istiyorum ama bunu izine geldiğinde veriyim de burdayken mi okusun yoksa tekrar usta birliğine gitmeden hemen önce mi veriyim orda mı okusun bilemiyorum sizce ne zaman vermeliyim

canım ben de yapıyorum onu :)) ama usta birliğine geçmeden verirsem ne kadar daraldıımı kötü olduumu anlar orda aklına gelir canı sıkılır diye bitince vermeyi düşünüyprum tabi sabredebilirsem :)

canım ben de yapıyorum onu :)) ama usta birliğine geçmeden verirsem ne kadar daraldıımı kötü olduumu anlar orda aklına gelir canı sıkılır diye bitince vermeyi düşünüyprum tabi sabredebilirsem :)

ama ben okadar mümkün değil sabredemem.. ve ne biliyim sanki orda benden bişeyler okursa ona i gelir diye düşünüyorum çübü orda gerçekten kötü bir psikolojideler =(( sizin kısa dönem mi..

AYRICA DİĞER ARKADAŞLARIMDANDA FİKİRLERİNİ BÜYÜK Bİ HEYCANLA BEKLİYORUM

evet kısa dönem canım nerde yapıyor?

allahtan iyi yerdyemiş cnm.. napalım başa gelen çekilir diyoruz bekliyoruz.. acemiliği bittyse telefon falan rahat olur yakın zamanda inş. canım

allahtan iyi yerdyemiş cnm.. napalım başa gelen çekilir diyoruz bekliyoruz.. acemiliği bittyse telefon falan rahat olur yakın zamanda inş. canım

acemiliği bitti ama şoförlük eğitimi alıyo şoför olacak. o yuzden daha usta birliğine geçemedi telefon hala yok hele bu son gittiği bilecikte telefonla konuşma olayı çok çok zor en son pazar öğlen konuştuk bugünde aramaz heralde. safranboluda rahattı koğuşunun kapısında telefon vardı bende arayabiliyodum oda arayabiliyodu nasıl geçicek bu 3 hafta bilmem. senin askerde telefon var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…