Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende bu cümleyi kurabilecekmiyimm? hayal gibi geliyor.. =((

canım benim elbette kuracaksın, na buraya da yazacaksın..
zor geçiyor ilk zamanlar ama alışınca çabuk çabuk bitiyor günler..
merak etme

ahh ahh bizim şafak 399.. inşallah bende sizin gibi buraya kalan son bir ayımızı yazabilirim.. ben şuanda izin gnü gelsin onada razıyımm.. çokk fazla özledimmm anlatamıyorum kimseye derdimi iice şişiyorum..

ahhh cnm ah son günler daha da geçmio

şuan izin gününü beklediğim için tahmin edebiliyorum 3 hafta geçmeyecekmiş gibi geliyor.. ama izinden sonra yıldönümümüz sonra koskoca bir yaz bir sewgilimin doğum günü bir şeker bayramı bir kurban bayramı bir yılbaşı bir benim doğum günüm bir sewgililer günü onsuz geçicek ama diğer yıldonumumuzden 1 ay önce fln burda olucak..

Allah bir an önce kavuştursun hepimizi canım inşallah günlerin su gibi akar gider

slm canım askerin söğütteymiş sanırım..benimki de acemiliğini söğütte yaptı..şoför oldu..

Allah bir an önce kavuştursun hepimizi canım inşallah günlerin su gibi akar gider

inşallah canım ya allah sanaada sabır versin hemen akıp gitsin insallah seninde son bir aydan az zamanın.. kim ne derse desin askere erkek tek başına gidiyor ama söz tek yapıyor bizde bunlarla orda askeriz aslında.. her sabah 5te uyanıyorum onunla beraber gülünce bile sonra bi durup vicdan azabı çekiyorum resmen.. :2:

Bende öyleyim canım inan eşim askere gittiğinden beri film bile izlemedim normalde beraber her gece kesinlikle film izlerdik onsuz ben izleyemiyorum

slm canım askerin söğütteymiş sanırım..benimki de acemiliğini söğütte yaptı..şoför oldu..

evet safranboludaydı şimdi şoförlük eğitimi için 3 haftalık söğüte gitti.. hangi koğuştaydı senin askerin nereye düştü şimdi? çok mutlu oldum seninle karşılaştığıma biraz anlatabilirsin belki bana erkek arkadaşım daha pazar günü gitti ve pazardan beri konuşamadık merak ediyorum

koğuşunu hatırlamıyorum inan canım..üstünden yıl geçti..benimki de bilecik merkezdeydi,söğüte eğitim için gitti..aşkım şuan siirtin bi ilçesinde..acemilikte çok arayamaz canım,eğitimler sıkı oluyor..ustaya geçince rahatlarsınız..

telefonu yok zaten yanında arayabilirse ordan arıyor ama konuştuğumuzda söylemişti 1 hafta 10 gün arayamayabilirim merak etme diye ama kolay mı merak etmemek elde değil ki. bizimkide doğuya değilde batıya çıkar inşallah yoksa benimki çok kötü olucak şimdi zor toparlıyorum ozaman ne yaparım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…