şafak 26, gerçekten 26 mı? evet evet 26
bende bu cümleyi kurabilecekmiyimm? hayal gibi geliyor.. =((
atarsa şafak 28
ahh ahh bizim şafak 399.. inşallah bende sizin gibi buraya kalan son bir ayımızı yazabilirim.. ben şuanda izin gnü gelsin onada razıyımm.. çokk fazla özledimmm anlatamıyorum kimseye derdimi iice şişiyorum..
ahhh cnm ah son günler daha da geçmio
şuan izin gününü beklediğim için tahmin edebiliyorum 3 hafta geçmeyecekmiş gibi geliyor.. ama izinden sonra yıldönümümüz sonra koskoca bir yaz bir sewgilimin doğum günü bir şeker bayramı bir kurban bayramı bir yılbaşı bir benim doğum günüm bir sewgililer günü onsuz geçicek ama diğer yıldonumumuzden 1 ay önce fln burda olucak..
şuan izin gününü beklediğim için tahmin edebiliyorum 3 hafta geçmeyecekmiş gibi geliyor.. ama izinden sonra yıldönümümüz sonra koskoca bir yaz bir sewgilimin doğum günü bir şeker bayramı bir kurban bayramı bir yılbaşı bir benim doğum günüm bir sewgililer günü onsuz geçicek ama diğer yıldonumumuzden 1 ay önce fln burda olucak..
Allah bir an önce kavuştursun hepimizi canım inşallah günlerin su gibi akar gider
inşallah canım ya allah sanaada sabır versin hemen akıp gitsin insallah seninde son bir aydan az zamanın.. kim ne derse desin askere erkek tek başına gidiyor ama söz tek yapıyor bizde bunlarla orda askeriz aslında.. her sabah 5te uyanıyorum onunla beraber gülünce bile sonra bi durup vicdan azabı çekiyorum resmen.. :2:
slm canım askerin söğütteymiş sanırım..benimki de acemiliğini söğütte yaptı..şoför oldu..
evet safranboludaydı şimdi şoförlük eğitimi için 3 haftalık söğüte gitti.. hangi koğuştaydı senin askerin nereye düştü şimdi? çok mutlu oldum seninle karşılaştığıma biraz anlatabilirsin belki bana erkek arkadaşım daha pazar günü gitti ve pazardan beri konuşamadık merak ediyorum
ŞAFAK 9
kız bitirdin sen..heyecan var mı?ben son hafta nasıl olurum bilmiyorum..
koğuşunu hatırlamıyorum inan canım..üstünden yıl geçti..benimki de bilecik merkezdeydi,söğüte eğitim için gitti..aşkım şuan siirtin bi ilçesinde.. acemilikte çok arayamaz canım,eğitimler sıkı oluyor..ustaya geçince rahatlarsınız..
ŞAFAK 9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?