Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar diyeceğim ama kimse yok topikte yaaa

neyse şafak attırıp çıkayım bende bari :2::2:

şafak "23".. başkada yok inşh !!! ama geçmiyo günler

offfff bi benim tertibim yok selam kızlar:79:

selam canım dün akşam yazmışsın intikalle ilgili bişeyler. canım çanakkalede zaten gitmez dağa ama onların eğitim alanları oluyo sanırım ve benim askerim acemi birliğinde 2 gnlüğüne gitmişti orda arayamaz seni ama merak etme çanakkaledeyse zaten rahat ol

inşallah canım bilmiyorum kaç gün kalıcağımızı dedi umarım cabucak gelir

bu kadar sıkma kendini canım, arar merak etme. Gerçi sana diorum da, sanki ben çok farklıyım:26:

Hoşbulduk canım..
Evet benide alın tertipsiz kaldım:105::105:

Alırız canım, üzülme sen

Kızlar yemeğe çıkıorum, gelicem

Bir eşi olmalı insanın
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam o......nu görecek diye, pırpır etmeli yüreği,
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken,
Cennetten köşe almışçasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!!!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...

inci tanemm çok özledim senii.. :2:yine bugn hüzünlü, buğulu gözlerim. nasıl bi sınavdan geçiyoruz bilmiyorum ama bunuda kazanıcaz onu biliyorum... :85:

atarsa 27 antep aşkım gel artık aşkın çok özledi seni rabbim herkesini içindede benimkisini korusun

Kızlar geldim ama biraz işlerimi toparlıyım, öyle gireyim, rahat rahat konuşuruz o zaman...
Öptüm hepinizi...

şafeem 319
ayy aşkımın paranoyaları mahvetti beni gece rüyama girmiş yarebbbim bi arasa

kızlar fikir danısıcam..çeyiziniz için bu özle günlerde kullanmak üzere bu ağır pike takımlarından aldınız mı yada düşünüyormusunuz. dantelli parlak kumaşlı falan..kullanıcağımı düşünmüyorsdum ama annem aldırdı :89: yaa spor alıcam dedikçe klasiğe kaçıyorum annem saolsun amaa ve dee mutfak takımı alıcakmısınız ? süslü püslü çeyiz için.. perdesi örtüleri dantelli dantelli bide önlüğüm var..çok şirin geldi ama kıyamam kullanmayaaa :84: almış bulundum ama bir sürü de borca girdim :86:

eveett alanlar parmak kaldırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…