Günaydın tatlımmGünaydınlar:80:
Şafak 396
Günaydın canım bizim kilo hedefleri aynı görünüyor.. bravo valla 10 kg vermişsin tebrik ederimŞafak 26:84::84::84:
dün 40 sefer aradı msj attı ve sonunda evı aradı ole barıstııııım inat ettim hahahha
Günaydın tatlımm
Günaydın canım bizim kilo hedefleri aynı görünüyor.. bravo valla 10 kg vermişsin tebrik ederim
günaydııın
şafagımı unuttum galibaasaymıyorum
bu arada askım izne gelıoo c.tesi onu gidip alcam edırneden3 gunluk ama olsunnnn
selam kızlar diyeceğim ama kimse yok topikte yaaa
neyse şafak attırıp çıkayım bende bari :2::2:
şafak "23".. başkada yok inşh !!! ama geçmiyo günler
beggy_+ hoşgeldin tertip:80:
hoşbulduk tertipp anca yazabildim dün akşamki konuşmaları okuyordumm nasılsın
offfff bi benim tertibim yokselam kızlar:79:
offfff bi benim tertibim yokselam kızlar:79:
iyiyim sen nasılsın?
naısl olsun işte askerden telefon bekliyorum üç gündür dün akşamda çok kötü rüyalar gördüm.. artık nasıl özlediysem nasıl sıktıysam kendimi rüyamda bile sadece telefonda konuşabiliyoruz yüzün göremiyorumm..
iyiyim sen nasılsın?
hoşgeldin canım benim, sen üzülme, seni de tertip yaparız kendimize
selam canım dün akşam yazmışsın intikalle ilgili bişeyler. canım çanakkalede zaten gitmez dağa ama onların eğitim alanları oluyo sanırım ve benim askerim acemi birliğinde 2 gnlüğüne gitmişti orda arayamaz seni ama merak etme çanakkaledeyse zaten rahat ol
naısl olsun işte askerden telefon bekliyorum üç gündür dün akşamda çok kötü rüyalar gördüm.. artık nasıl özlediysem nasıl sıktıysam kendimi rüyamda bile sadece telefonda konuşabiliyoruz yüzün göremiyorumm..
Hoşbulduk canım..
Evet benide alıntertipsiz kaldım:105::105:
bu kadar sıkma kendini canım, arar merak etme. Gerçi sana diorum da, sanki ben çok farklıyım:26:
Alırız canım, üzülme sen
Kızlar yemeğe çıkıorum, gelicem
bu kadar sıkma kendini canım, arar merak etme. Gerçi sana diorum da, sanki ben çok farklıyım:26:
Alırız canım, üzülme sen
Kızlar yemeğe çıkıorum, gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?