şafeem 319
ayy aşkımın paranoyaları mahvetti beni gece rüyama girmişyarebbbim bi arasa
kızlar fikir danısıcam..çeyiziniz için bu özle günlerde kullanmak üzere bu ağır pike takımlarından aldınız mı yada düşünüyormusunuz. dantelli parlak kumaşlı falan..kullanıcağımı düşünmüyorsdum ama annem aldırdı :89: yaa spor alıcam dedikçe klasiğe kaçıyorum annem saolsun amaave dee mutfak takımı alıcakmısınız ? süslü püslü çeyiz için.. perdesi örtüleri dantelli dantelli bide önlüğüm var..çok şirin geldi ama kıyamam kullanmayaaa :84: almış bulundum ama bir sürü de borca girdim :86:
eveett alanlar parmak kaldırsın
şafeem 319
kızlar fikir danısıcam..çeyiziniz için bu özle günlerde kullanmak üzere bu ağır pike takımlarından aldınız mı yada düşünüyormusunuz. dantelli parlak kumaşlı falan..kullanıcağımı düşünmüyorsdum ama annem aldırdı :89: yaa spor alıcam dedikçe klasiğe kaçıyorum annem saolsun amaave dee mutfak takımı alıcakmısınız ? süslü püslü çeyiz için.. perdesi örtüleri dantelli dantelli bide önlüğüm var..çok şirin geldi ama kıyamam kullanmayaaa :84: almış bulundum ama bir sürü de borca girdim :86:
şafeem 319
canım ben alacağım süslü pike, daha doğrusu annem yaptıttırıyor, satenli fln güzel bişiler. Ama ben günlük kullanmaya daha spor bişi de aldım kendim.
Mutfak takımını da ben istemiyorum ama annem onuda yaptıttırcakmış galba, öle dolaplar boş boş örtüsüz olurmuy muş hiç:26: Anne işte
Anne işte, hepsi aynı oluo demek kibenim annemi anlattın sanki
aynı annem iştespor alıcam bnde ama ne gerek var yaaa satnli süslü püslü demi kaldırıp koyucaz bi doğumda cıkartıcaz bi oğlumuz olursa sünnette mevlütlerde oooo
parlak yatak örtülerinden istiorum miss_curios tu sanırım arkadasın yatak örtüsüne bayıldım :) bal köpğü rengi parlak istiyorum..aslında satafatı seviyorum ama kullanmayacak olduktan sonra gerek yok diyorum
anneme dantel kullamam hiç bir seye yapma dediğimde aynı cevap : aaa bu kızında bişeyi yok derler annesi bişey yapmamış derler
bir çarsaf beğeniyorum neten hemen aa o renk dantelin var hemen dikeyim..annee olmaz..olmaz olurmu o renkte lazım dikelim hemen alher çarsafıma dantel dikicek yaaa ne gerek vaar misafir içinmiş ayıp olurmus aman yaa yatılı misaifrim mi gelicek ağır..kuzenler kardeşler dayılar halalr amaan hepsi bizden ne gerek var
hahah hep aynı laflar
ben de yatak odassında öle süslü şeyleri severim, normal günlerde de sererim die düşünüorum, tabi üşenmezsem
Yatak örtüsü örtünce yatağı çok ayrıntılı onarmana gerek kalmıo, üzerini örtüo, güzel gözüküo hem
ben geldim hatunlar
yine çeyiz topiğine çievirmişsiniz burayı
aynenn o yuzden ben bıraz fransız kaldım
aynenn o yuzden ben bıraz fransız kaldım
durust olmak gerekırse ben o hayallerın ıcıne uguru koyabılcegımı hıc sanmıyorum :26:walla bende biraz fransız kaldım.. aslında böyle okuyunca bi yandan hayal kurup düşünüyorumda acaba bunları dert ettiğim gnlerde gelicek mi ama ondan önce şafaklar biticek mi=)
aynı şekilde bende fransız kaldım
aaa neden öyle dedinki canım şimdi sen yaa=((((
bız onla evlenırsek daha ayımız dolmadan boşanırız :44:
gerçi ben suankı halınden bahsedıyorum eğer gun gelırde duzelırse tabı annem ugurdan nefret edıyo annem de onu severse lıseyı bıtırıp ıyı bı iş bulursa neden olmasın
uzuuuun bır yolll
bız onla evlenırsek daha ayımız dolmadan boşanırız :44:
gerçi ben suankı halınden bahsedıyorum eğer gun gelırde duzelırse tabı annem ugurdan nefret edıyo annem de onu severse lıseyı bıtırıp ıyı bı iş bulursa neden olmasın
uzuuuun bır yolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?