Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ufukta evlılık olmadıgı ıcın ben sana yardımcı olamaycam tatlım ne alınır ne alınmaz hıc bı fıkrım yok

canım ben alacağım süslü pike, daha doğrusu annem yaptıttırıyor, satenli fln güzel bişiler. Ama ben günlük kullanmaya daha spor bişi de aldım kendim.
Mutfak takımını da ben istemiyorum ama annem onuda yaptıttırcakmış galba, öle dolaplar boş boş örtüsüz olurmuy muş hiç:26: Anne işte

ben sana hemmen yardımcı olayım

65 gün sonra dünya evine girecek birisi olaraktan hemen başlıyorum anlatmaya

ilk olarak pike takımı değilde yatak örtüleri genelde öyle dediğin gibi abartılı pullu işli şeyler oluyor,özel günlerde serilmesi için bildiğim kadarıyla.. ama ben o kadar abartılı birşey almadım çünkü hiç bir faydası yok,kabarık kabarık gelin gibi örtüler var,ne yıkanır,ne kullanılır,hiç gerek yok bence.. ki çevremdeki alan arkadaşlarda gereksiz dediler,kullanılmıyormuş özel günlerde bile,boşuna okadar para annen haklı yani spor da alınmaz ben yine pul işlemeli ama sade bir yatak örtüsü aldım mesela
ben mutfak takımı da almadım,dediğin gibi kullanmaya kıyamaz insan onları.. zaten de sakin bir mutfağım var,öyle şatafatlı,teferruatlı sevmiyorum
şimdi sen fikir istemişsin ama ben kullanmam diyorum,belki sen sever ve kullanırsın o kişiden kişiye göre de değişir yani.. ama ben almama taraftarıyım

Son düzenleme:

benim annemi anlattın sanki

aynı annem işte spor alıcam bnde ama ne gerek var yaaa satnli süslü püslü demi kaldırıp koyucaz bi doğumda cıkartıcaz bi oğlumuz olursa sünnette mevlütlerde oooo

parlak yatak örtülerinden istiorum miss_curios tu sanırım arkadasın yatak örtüsüne bayıldım :) bal köpğü rengi parlak istiyorum..aslında satafatı seviyorum ama kullanmayacak olduktan sonra gerek yok diyorum

anneme dantel kullamam hiç bir seye yapma dediğimde aynı cevap : aaa bu kızında bişeyi yok derler annesi bişey yapmamış derler

bir çarsaf beğeniyorum neten hemen aa o renk dantelin var hemen dikeyim..annee olmaz..olmaz olurmu o renkte lazım dikelim hemen al her çarsafıma dantel dikicek yaaa ne gerek vaar misafir içinmiş ayıp olurmus aman yaa yatılı misaifrim mi gelicek ağır..kuzenler kardeşler dayılar halalr amaan hepsi bizden ne gerek var

benim annemi anlattın sanki
Anne işte, hepsi aynı oluo demek ki

aynı annem işte spor alıcam bnde ama ne gerek var yaaa satnli süslü püslü demi kaldırıp koyucaz bi doğumda cıkartıcaz bi oğlumuz olursa sünnette mevlütlerde oooo

Yaa öyle işte ama 1 takım süslü illa ki bulunmalı bence de, anneler biraz haklı. Bi misafir fln geldiğinde örtersin, ilk zamanlar gelenler hep gelinin evini görmeye kusur bulmaya meraklıdır zaten, aaa bi saten pikesi, bi süslü yatak örtüsü bile yok denmesin die düşünüolardır annelerimiz

hahah hep aynı laflar
ben de yatak odassında öle süslü şeyleri severim, normal günlerde de sererim die düşünüorum, tabi üşenmezsem
Yatak örtüsü örtünce yatağı çok ayrıntılı onarmana gerek kalmıo, üzerini örtüo, güzel gözüküo hem

sesli düşünemediğim ama aklımdan gecen annem duymasın kızlar yemeğe gidip gelicem devam ederiz

walla bende biraz fransız kaldım.. aslında böyle okuyunca bi yandan hayal kurup düşünüyorumda acaba bunları dert ettiğim gnlerde gelicek mi ama ondan önce şafaklar biticek mi=)
durust olmak gerekırse ben o hayallerın ıcıne uguru koyabılcegımı hıc sanmıyorum :26:

aynı şekilde bende fransız kaldım

Fransızlar çogaldı
yok mu arttıran

aaa neden öyle dedinki canım şimdi sen yaa=((((

bız onla evlenırsek daha ayımız dolmadan boşanırız :44:
gerçi ben suankı halınden bahsedıyorum eğer gun gelırde duzelırse tabı annem ugurdan nefret edıyo annem de onu severse lıseyı bıtırıp ıyı bı iş bulursa neden olmasın
uzuuuun bır yolll

ben geldimm.. arkadaslar safağımız azalıyor düğüne sıra geliyor düşünmek zorunda kalıyoruz :))

lise ??? açıktan sanırım... kaç yasındasın cnmm

Annen niye sevmiyo ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…