Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nasıl yani liseyi bitimeden askere mi gitti nasıl oldu bu pek anlamadım =(

lise ??? açıktan sanırım... kaç yasındasın cnmm
ben 20 yasındayım o 21 yasında ama lıse okumadı aynı lısedeydık atıldı o açıktan okuyodu onu dondurup askere gıttı kaldı oyle ..
zaten geldığınde agustos olucak eylulde baslıyo okullar demın aradı dedım bırlıkte gıdıp kayıt yaptırıcaz ben takıp etcem artık senı tamam dedı

Annen niye sevmiyo ki canım

canım annem kızkanclıgı falan hıç sevmez ugurda benı sureklı kısıtlıyo arıyo nerdesın napıyosun falan dıye bı de bız ayrıldıgımızda baya bı sorun çıkarmıştı ugur.. rezıllık derecesınde
ayrıca bıkerede bana annen sana bulsun baskasını dıye msj atmıştı annem okumuş mesajı alındı tabı doğal olarak ben neyımkı sana koca bulcam falan dedı
oyle ıste bırrrsuuruuu sey var
annemın uguru sevme ıhtımalı cok dusuk ama bakalım hayırlısı

tertip bende bilmiom nedense içimde kelebekler uçuo durup dururken bir heycan var bende bilemedim çok mutluyum ama sebebini bende bilmiom

Sen nasılsın tertip

aa senin adına çok sewindim tertip hayır olsun inşallah valla beni hiç sorma ne biliyim hiç keyfim yok bi huzursuzluk var içimde bugün =(( 3 gündürde konuşamıyoruz ondan heralde özledim demicem diyorum ama çok özledimm..

Annende seni düşünüyo canım napsın kim isterki çocuğu üzülsün sıkılsın bizde sevgilimle kavga ettikmi kıskançlık konusundan falan annem çok kızar umarım zamanla annenin kanı ısınır sevgiline tatlım

sedoş 400 ler gecmiyor ama 300 leri anlamıyorsun bileeee benim 319 olduu bende 300 lere veda edicem yakındaaa

ınş canım ama hayırlıysa olsun ben hep bunu soyluyorum cunku hakıkaten ugurun elle tutulcak bı yanı yok neresını tutsan elınde kalıyor
Allah'tan gözum kor degılde göruyorum herseyı farkındayım düzelmedği,iş ve okul konusunu halletmedıgı surece bışı olmayacagını kendısı de gayet ıyı bılıyor

Çok haklısın canım artık üni.mezunları bile iş bulamıyorken daha liseyi bitirmemiş sevgilin erkek okumak zorunda bir mesleği olmak zorunda nasıl ev geçindirici ileride umarım sevgilin bunları idrak ederde döndüğünde hepsini bir bir halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…