bız onla evlenırsek daha ayımız dolmadan boşanırız :44:
gerçi ben suankı halınden bahsedıyorum eğer gun gelırde duzelırse tabı annem ugurdan nefret edıyo annem de onu severse lıseyı bıtırıp ıyı bı iş bulursa neden olmasın
uzuuuun bır yolll
Selam kızlarr ben geldim 400 lere veda ettim sonunda
şafak 399
Selam kızlarr ben geldim 400 lere veda ettim sonunda
şafak 399
hoşgeldin tertippp... Nasılsınn
tertip bende bilmiom nedense içimde kelebekler uçuo durup dururken bir heycan var bende bilemedim çok mutluyum ama sebebini bende bilmiom
Sen nasılsın tertip
hoşbulduk canımm oleyyyy saoolll
ben 20 yasındayım o 21 yasında ama lıse okumadı aynı lısedeydık atıldı o açıktan okuyodu onu dondurup askere gıttı kaldı oyle ..lise ??? açıktan sanırım... kaç yasındasın cnmm
Annen niye sevmiyo ki canım
tertip bende bilmiom nedense içimde kelebekler uçuo durup dururken bir heycan var bende bilemedim çok mutluyum ama sebebini bende bilmiom
Sen nasılsın tertip
aşıksınnnn nınınınırırınnnnn
aşıksııııııııııııın
sen aşıksııın arkidaaaaaş
ben 20 yasındayım o 21 yasında ama lıse okumadı aynı lısedeydık atıldı o açıktan okuyodu onu dondurup askere gıttı kaldı oyle ..
zaten geldığınde agustos olucak eylulde baslıyo okullar demın aradı dedım bırlıkte gıdıp kayıt yaptırıcaz ben takıp etcem artık senı tamam dedı
canım annem kızkanclıgı falan hıç sevmez ugurda benı sureklı kısıtlıyo arıyo nerdesın napıyosun falan dıye bı de bız ayrıldıgımızda baya bı sorun çıkarmıştı ugur.. rezıllık derecesınde
ayrıca bıkerede bana annen sana bulsun baskasını dıye msj atmıştı annem okumuş mesajı alındı tabı doğal olarak ben neyımkı sana koca bulcam falan dedı
oyle ıste bırrrsuuruuu sey var
annemın uguru sevme ıhtımalı cok dusuk ama bakalım hayırlısı
inşallah 300lerde su gibi akıp geçer bizim için sedacımm
Annende seni düşünüyo canım napsın kim isterki çocuğu üzülsün sıkılsın bizde sevgilimle kavga ettikmi kıskançlık konusundan falan annem çok kızar umarım zamanla annenin kanı ısınır sevgiline tatlım
sedoş 400 ler gecmiyor ama 300 leri anlamıyorsun bileeee benim 319 olduu bende 300 lere veda edicem yakındaaa
sedoş 400 ler gecmiyor ama 300 leri anlamıyorsun bileeee benim 319 olduu bende 300 lere veda edicem yakındaaa
ınş canım ama hayırlıysa olsun ben hep bunu soyluyorum cunku hakıkaten ugurun elle tutulcak bı yanı yok neresını tutsan elınde kalıyor
Allah'tan gözum kor degılde göruyorum herseyı farkındayım düzelmedği,iş ve okul konusunu halletmedıgı surece bışı olmayacagını kendısı de gayet ıyı bılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?