Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzum inş. öle olurr yaaa 400 ler bitmedi gerçekten hadi 300 leride bitireyimm
bende 100 lerı bıtırsem bıran önce

umarım canım yaa aslında bırazda ailesınden kaynaklanıyo kımse calısmıyo onların aılesınde babası zaten vefat etmıs ugur 3 yaşındayken
çalışmak nedır bılmıyo hıcbırı yanı . ama bence calısmak zorunluluktan olucak bışey değildir yanı çalışması lazım herkesın kendı ayakları ustunde durması lazım

biter inş. canım seninkide ama en çabuk benimki bitsin yaaa kavuşalım hemen

geçer inş. canım yaa
inşallah tatlımm

ya tabiki kendi ayaklarının üzerinde durması lazım sanırım fazla rahat bu konuda yarın bir gün evlendiniz diyelim annesindenmi para isticek yani kendisininde çekinmesi lazım

Ya ben tickerimde ki kızı arkasından iktirmek istiyorummm daha çabuk gider belki

sedaaa aen çok ne istiyorum biliyomusun usta birliğine geçsin de ona mektup yazıyım yolladığğı mektupları okuym o benimkiler okusun fln... acaba nereye çıkıcak usta birliğine.. siz bugün konuştunuz mu

tamam en cabuk sen kavus

inşallah tatlımm

ya tabiki kendi ayaklarının üzerinde durması lazım sanırım fazla rahat bu konuda yarın bir gün evlendiniz diyelim annesindenmi para isticek yani kendisininde çekinmesi lazım

evet yanı ınsan kendıne yedıremez oyle bıseyı ayıp bı kere :26:
zaten evlenıncede annesıyle yasıycakmışız
dert de derrtt yanııı

sedaaa aen çok ne istiyorum biliyomusun usta birliğine geçsin de ona mektup yazıyım yolladığğı mektupları okuym o benimkiler okusun fln... acaba nereye çıkıcak usta birliğine.. siz bugün konuştunuz mu

yok canım biz bayadır telde konuşmadık yaa ben mektup yazdım ptt de kayboldu ya sorma çok sinir oldum dün gece 2 ye kadar msjlaştık ama

tamam en cabuk sen kavus

evet yanı ınsan kendıne yedıremez oyle bıseyı ayıp bı kere :26:
zaten evlenıncede annesıyle yasıycakmışız
dert de derrtt yanııı

Neden annesiyle yaşıycakmışsınız canım ?

ahahahahahha çok güldüm yaaa canım ayyy delisinnnnn

Ayy delirdim canım napıyım sistem delirtti beni 15 ay askerlikmi olur yaa:84::84::84: özledim ben kocişimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…