hadi yaaa
valla geçer mi dersin =)) en büyük isteğim bu 3 hafta geçsin izine gelsin nedense sonrası banada çabuk geçicekmiş gibi geliyor
Malesef canımm bana geçmek bilmiyo hala 357 deyim ya
bende 100 lerı bıtırsem bıran öncekuzum inş. öle olurr yaaa 400 ler bitmedi gerçekten hadi 300 leride bitireyimm
Çok haklısın canım artık üni.mezunları bile iş bulamıyorken daha liseyi bitirmemiş sevgilin erkek okumak zorunda bir mesleği olmak zorunda nasıl ev geçindirici ileride umarım sevgilin bunları idrak ederde döndüğünde hepsini bir bir halleder
bende 100 lerı bıtırsem bıran önce
umarım canım yaa aslında bırazda ailesınden kaynaklanıyo kımse calısmıyo onların aılesınde babası zaten vefat etmıs ugur 3 yaşındayken
çalışmak nedır bılmıyo hıcbırı yanı . ama bence calısmak zorunluluktan olucak bışey değildir yanı çalışması lazım herkesın kendı ayakları ustunde durması lazım
inşallah tatlımmgeçer inş. canım yaa
bende 100 lerı bıtırsem bıran önce
umarım canım yaa aslında bırazda ailesınden kaynaklanıyo kımse calısmıyo onların aılesınde babası zaten vefat etmıs ugur 3 yaşındayken
çalışmak nedır bılmıyo hıcbırı yanı . ama bence calısmak zorunluluktan olucak bışey değildir yanı çalışması lazım herkesın kendı ayakları ustunde durması lazım
biter inş. canım seninkide ama en çabuk benimki bitsin yaaa kavuşalım hemen
Ya ben tickerimde ki kızı arkasından iktirmek istiyorummm daha çabuk gider belki
en çok benim günüm var sanırım safak 408 :2: nasıl geçer bu kadar zaman offf offf
tamam en cabuk sen kavusbiter inş. canım seninkide ama en çabuk benimki bitsin yaaa kavuşalım hemen
inşallah tatlımm
ya tabiki kendi ayaklarının üzerinde durması lazım sanırım fazla rahat bu konuda yarın bir gün evlendiniz diyelim annesindenmi para isticek yani kendisininde çekinmesi lazım
Ya ben tickerimde ki kızı arkasından iktirmek istiyorummm daha çabuk gider belki
sedaaa aen çok ne istiyorum biliyomusun usta birliğine geçsin de ona mektup yazıyım yolladığğı mektupları okuym o benimkiler okusun fln... acaba nereye çıkıcak usta birliğine.. siz bugün konuştunuz mu
ah canım bende o kızı itmek istiom sorma yaa
hahahahhhaaahhaaaa iştee bu süperdiiii
en çok benim günüm var sanırım safak 408 :2: nasıl geçer bu kadar zaman offf offf
Aklıma başka bişey gelmio çok yavaş ilerliyo valla
Geçer canım geçer 8 gün sonra 300lerdesin ne güzell:81:
tamam en cabuk sen kavus
evet yanı ınsan kendıne yedıremez oyle bıseyı ayıp bı kere :26:
zaten evlenıncede annesıyle yasıycakmışız
dert de derrtt yanııı
ahahahahahha çok güldüm yaaa canım ayyy delisinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?