Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sesini yükseltmekte haklı olduğunu düşünüosan sakın özür dileme, ama haksızsan fazla büyütme olayı da özür dile canım, doğru olanı sen bilirsin

sesimi yükseltmedim işte sorun orda bana dıyo ki azıcık yukselttın bu da terbıyesızlık oluyomus ben annemle kavga etmıstım sınırım bozuktu hatta noldu dedı anlattım da off daha yenı kapadı telefonu ya sıstım vallahhııııı

kızlar günaydın bna pek aydın gelmedi bugün ama neyse
işte bize yolun sonu mu gözüktü bilmiyorum ama ara verdğimiz kesin olmuyordu çünkü nekadar sevsekte sevgi her sorunun üstesinden gelmiyormuş

Ayyy aman boşver o zaman, yine asker psikolojisi deyip geçelim, onlardan kendimiz için anlayış beklemek kesinlikle hata olur canım. Takma kafana, kendi kendine beklesin dursun özür dilemeni

kızlar günaydın bna pek aydın gelmedi bugün ama neyse
işte bize yolun sonu mu gözüktü bilmiyorum ama ara verdğimiz kesin olmuyordu çünkü nekadar sevsekte sevgi her sorunun üstesinden gelmiyormuş

Hemşom size noldu yaaaaa?
Ne arası ne sonu yaaaa:26:

siyah_inci
qizz
eLf-34
zeynelim
mentol

kızlar nie sessizsiniz yaw?:26:

canım sayfa açıktı benim ya.. bu aralar sessiz burası.. kim zamanda yetişemem sayfaları okumaya

ewet yaa, sayfaları okumaya yetişemediğim günler olurdu, şimdi başka topikleri gezip dolaşıyorum, yorumlar yapıorum, dönüp buraya geliorum, bi bakıorum bi Allah'ın kulu cwp yazmamış, ilginç:26:

hemsom bize ne oldu inan bilmiyorum pazar günü kavga etmiştik kıskançlık yüzünden ama daha o gün barıştık ama konu başka yerlere gidince arada öyle sözler gecti ki kırıldım içimden bşiler koptu gitti
daha sonra hep msjlaştık flan ama bana durgunsun diyo atamdm üstümden dün gece bya msjlar attım bu sabahta o yazdı bana ama yne çok başka konular grdi ve ikimiznde zamana ihtiyacı olduguna karar vrdk işte bu içimdeki heyecan çöktü resmen nişanmış ıvırmıs zıvırmış hiç umrumda değil

hoşbulduk nasılsınz bakalımmm :97:

iyilik sağlık işte herşey aynı bizde, özlem tavan yaptı, sen nasılsın?

Hay Allah yaa, kapanan konuyu tekrar tekrar açmasaydınız keşke:26:
Tabi insan bi kez kırılınca atamıyor üzerinden.
Peki ne kadar zaman verdiniz birbirinize? Bu arada hiç mi görüşmeyeceksiniz?

biz birbirimizden beklentimizi yüksek tuttuk malesef bu beklentilerimiz gerçekleşmedği an içnde hayal kırıklığına uğradık gelince olacak şeyler için üzdük birbirimzi ne kadr zman değil süresiz msj flan atarız arada ama görmesek camdan dha iyi olacak galiba işte bilmiyorumki bişey aklım pek net değil

araya farklı konular farklı laflar gırınce insan ister istemez kırılıyor dedğin gibi içinden bişeyler kopup gidiyo

Biliyorum canım, çok haklısın, bunu askerine söylesen, biraz kendini frenlemeye çalışsa o da?:26:

ahh canım ya bınlerce kez soyledım bana dıyokı ben hep kendımı haklı görüyomuşum onu dusunmuyomusum falann ona sorarsan yıpratan kavga çıkaran taraf benım yanı
neyse canım boşver senı de sıkmıyım

araya farklı konular farklı laflar gırınce insan ister istemez kırılıyor dedğin gibi içinden bişeyler kopup gidiyo
sende kavgalısın değilmi canım ilk başlarda çok tartıştık biz 10 aydır çok iyiydik çok ama nazar değdi işte ilişkilerde kavga olmadan olmaz tartışırsn fikir ayrılığın olur ama o konu üzerinden sapmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…