aslında sık sık yapmak gerek tatlım ya.. Mutluluk istihare namazı kılmakla geçer diyor hadisi şeriflerde
Sesini yükseltmekte haklı olduğunu düşünüosan sakın özür dileme, ama haksızsan fazla büyütme olayı da özür dile canım, doğru olanı sen bilirsin
sesimi yükseltmedim işte sorun orda bana dıyo ki azıcık yukselttın bu da terbıyesızlık oluyomus ben annemle kavga etmıstım sınırım bozuktu hatta noldu dedı anlattım da off daha yenı kapadı telefonu ya sıstım vallahhııııı
kızlar günaydın bna pek aydın gelmedi bugün ama neyse
işte bize yolun sonu mu gözüktü bilmiyorum ama ara verdğimiz kesin olmuyordu çünkü nekadar sevsekte sevgi her sorunun üstesinden gelmiyormuş
siyah_inci
qizz
eLf-34
zeynelim
mentol
kızlar nie sessizsiniz yaw?:26:
bıktım kavga dövüştensiyah_inci
qizz
eLf-34
zeynelim
mentol
kızlar nie sessizsiniz yaw?:26:
canım sayfa açıktı benim ya.. bu aralar sessiz burası.. kim zamanda yetişemem sayfaları okumaya
bıktım kavga dövüşten
uzuuun bi aradan snra günaydın kızlarrrrrr
şafak 170
selam hoşgeldinn :80:
kavgalar ilişkiyi çok yıpratıyor canım, ben kulak asmamayı öğrenmiştim biara, antidepresanlarla tabii, ama tedavi bitti, yine kulak asamamaya başladım galiba
hoşbulduk nasılsınz bakalımmm :97:
hemsom bize ne oldu inan bilmiyorum pazar günü kavga etmiştik kıskançlık yüzünden ama daha o gün barıştık ama konu başka yerlere gidince arada öyle sözler gecti ki kırıldım içimden bşiler koptu gitti
daha sonra hep msjlaştık flan ama bana durgunsun diyo atamdm üstümden dün gece bya msjlar attım bu sabahta o yazdı bana ama yne çok başka konular grdi ve ikimiznde zamana ihtiyacı olduguna karar vrdk işte bu içimdeki heyecan çöktü resmen nişanmış ıvırmıs zıvırmış hiç umrumda değil
hemsom bize ne oldu inan bilmiyorum pazar günü kavga etmiştik kıskançlık yüzünden ama daha o gün barıştık ama konu başka yerlere gidince arada öyle sözler gecti ki kırıldım içimden bşiler koptu gitti
daha sonra hep msjlaştık flan ama bana durgunsun diyo atamdm üstümden dün gece bya msjlar attım bu sabahta o yazdı bana ama yne çok başka konular grdi ve ikimiznde zamana ihtiyacı olduguna karar vrdk işte bu içimdeki heyecan çöktü resmen nişanmış ıvırmıs zıvırmış hiç umrumda değil
bende kulak asmıyorum ama sureklı kavga etmek yoruyor ınsanı
Biliyorum canım, çok haklısın, bunu askerine söylesen, biraz kendini frenlemeye çalışsa o da?:26:
sende kavgalısın değilmi canım ilk başlarda çok tartıştık biz 10 aydır çok iyiydik çok ama nazar değdi işte ilişkilerde kavga olmadan olmaz tartışırsn fikir ayrılığın olur ama o konu üzerinden sapmamak lazımaraya farklı konular farklı laflar gırınce insan ister istemez kırılıyor dedğin gibi içinden bişeyler kopup gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?