biz birbirimizden beklentimizi yüksek tuttuk malesef bu beklentilerimiz gerçekleşmedği an içnde hayal kırıklığına uğradık gelince olacak şeyler için üzdük birbirimzi ne kadr zman değil süresiz msj flan atarız arada ama görmesek camdan dha iyi olacak galiba işte bilmiyorumki bişey aklım pek net değil
sende kavgalısın değilmi canım ilk başlarda çok tartıştık biz 10 aydır çok iyiydik çok ama nazar değdi işte ilişkilerde kavga olmadan olmaz tartışırsn fikir ayrılığın olur ama o konu üzerinden sapmamak lazım
hep de öyle olur zatenahh canım ya bınlerce kez soyledım bana dıyokı ben hep kendımı haklı görüyomuşum onu dusunmuyomusum falann ona sorarsan yıpratan kavga çıkaran taraf benım yanı
neyse canım boşver senı de sıkmıyım
slm kızlar :80::80:
evet canım bızde kavgalıyız ben bırazcık sesımı yukseltıp ona terbıyesızlık saygısızlık yapmışım oyle soyluyo . dün 2 kere yuzume kapadı telefonu ben senın anan mıyım baban mıyım dedıbende asıl terbıyesızlığı sen yaptın falan dedım ılla benden ozur dılıcen dıye tutturdu tam 2buçuk saat telefonda esir etti benı
tartışma oldugu zaman o konudan çok alakasız bir tarafa geçilmesinden nefret ediyorum ya sen A konusundan bahsediyosan sorunun onlaysa daha onu bıtırmeden neden B ye atlıyosun kı
h.b kızlar ne var ne yok artık çok sık gelemiorum topiğe
Dün aşkımın eski msjlarını okuodum da, o da senin lafına benzer bi msj yazmış. Yine kavga ettiğimiz günlerden birinde, demiş ki "İş çözmek değil aslında, birbirimizin beklentileri birbirini karşılamıyor" :26:
Evet aslında öyle ama ben yine de onsuz bi hayat düşünemiyorum, o benden ayrılmayı göze alır ama ben alamıyorum, o yüzden çok şeyleri alttan aldım ve alıyorum da. Bu beni yıprattı çok ama yinede onsuz bir geleceğin yıpratabileceği kadar değil.
Sen de ölç biç herşeyi, onsuzken mi daha huzurlu olacaksın, yoksa kavgalarla da geçse onunla mı huzurlu olacaksın? Birbirinize verdiğiniz bu zaman diliminde bunları çok iyi düşün mervecim
okadar güzel anlattın ki şuan içimde olanları evet ben ondan vazgeceblirmiyim bilmiyorum alttan aldğım konusnda ise yüzde binbeşyüz haklsın düşünmem gerekn onsuz mutszmu olurum yoksa ikimizide mutsuz mu ederim gelecekte çok tşk ederim hemşom bu msj biraz daha düşünmemei sağladı
Şafak 356
Sonunda 300leri yarılıyorum
Hoşgeldin canım, gözün aydın
Nasılsın?
Hoşbulduk canım içimde bir burukluk var canım sıkılıo :44:
Sen nasılsınn ?
Ben de senin gibiyim canım, noldu die soranlara da anlatamıyorum, anlamıyolrar çünkü
Kimseyle konuşasım yok
Haklısın canım ben arkadaşlarımla falan paylaşmıyorum bu konuları anlayamazlar çünkü..
İşte bir size anlatıyorum derdimi tasamı en iyi siz bilirsiniz anlarsınız
aynen canım
Peki bi sorun mu var, canını sıkan bişi mi oldu?
Ya intikale gitti bugün aklım onda
Ne zaman dönücek nerde ne yapıyo hiç bilmiorum canım merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?