Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Dün aşkımın eski msjlarını okuodum da, o da senin lafına benzer bi msj yazmış. Yine kavga ettiğimiz günlerden birinde, demiş ki "İş çözmek değil aslında, birbirimizin beklentileri birbirini karşılamıyor" :26:
Evet aslında öyle ama ben yine de onsuz bi hayat düşünemiyorum, o benden ayrılmayı göze alır ama ben alamıyorum, o yüzden çok şeyleri alttan aldım ve alıyorum da. Bu beni yıprattı çok ama yinede onsuz bir geleceğin yıpratabileceği kadar değil.
Sen de ölç biç herşeyi, onsuzken mi daha huzurlu olacaksın, yoksa kavgalarla da geçse onunla mı huzurlu olacaksın? Birbirinize verdiğiniz bu zaman diliminde bunları çok iyi düşün mervecim

Son düzenleme:

evet canım bızde kavgalıyız ben bırazcık sesımı yukseltıp ona terbıyesızlık saygısızlık yapmışım oyle soyluyo . dün 2 kere yuzume kapadı telefonu ben senın anan mıyım baban mıyım dedı bende asıl terbıyesızlığı sen yaptın falan dedım ılla benden ozur dılıcen dıye tutturdu tam 2buçuk saat telefonda esir etti benı
tartışma oldugu zaman o konudan çok alakasız bir tarafa geçilmesinden nefret ediyorum ya sen A konusundan bahsediyosan sorunun onlaysa daha onu bıtırmeden neden B ye atlıyosun kı

hep de öyle olur zaten

slm kızlar :80::80:

selam canım:80:

bu bi tür üste çıkma taktiği canım, erkekler geliştirmiştir bu taktiği

h.b kızlar ne var ne yok artık çok sık gelemiorum topiğe

okadar güzel anlattın ki şuan içimde olanları evet ben ondan vazgeceblirmiyim bilmiyorum alttan aldğım konusnda ise yüzde binbeşyüz haklsın düşünmem gerekn onsuz mutszmu olurum yoksa ikimizide mutsuz mu ederim gelecekte çok tşk ederim hemşom bu msj biraz daha düşünmemei sağladı

Faydalı olabildiysem ne mutlu bana hemşom

Ben de senin gibiyim canım, noldu die soranlara da anlatamıyorum, anlamıyolrar çünkü
Kimseyle konuşasım yok

Haklısın canım ben arkadaşlarımla falan paylaşmıyorum bu konuları anlayamazlar çünkü..
İşte bir size anlatıyorum derdimi tasamı en iyi siz bilirsiniz anlarsınız

Haklısın canım ben arkadaşlarımla falan paylaşmıyorum bu konuları anlayamazlar çünkü..
İşte bir size anlatıyorum derdimi tasamı en iyi siz bilirsiniz anlarsınız

aynen canım
Peki bi sorun mu var, canını sıkan bişi mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…