Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

az kaldı terto doğan güneşte dicezz hep beraber depük yices
birbirimize moral verelim tertolar ittifakı

ah tertoo geçti düzeldim arada geliyolar baaa

Haklısın cnm şafak sıkıştırıyo napalım
Yicess seni şafakk

olur arada öyle banada dün olmuştu ama bugün çok mutluyumm
tertolar ittifakı birbirimize moral vericez,kötü düşünmek yok..
hep iyi şeyler düşenelim tertoo:13:
mesela kavuşacağımız günü

slm kızlar ben geldim..benimki gelmiş bugün yeni öğrendim yarın yola çıkıcak die biliodum süpriz yapmış bana nasılsa artık henüz çakamadım ama...

anlaştık tertolar, hep destek tam destek her zaman, yiycez uleyynnn bu şafakları, depükleri de yiycez koşucaz askerlerimizin kucaklarına
ben kaçıyorum, yrn en yakın arkadaşımın oğlunun yaş günü partisi var ona gidicem yardıma, enerji toplama lazım, yatıyorum kızlaaarr, iyi geceler...

iyi geceler terto iyi eğlenceler değişiklik olur sana da..
tam destek her zaman tertomm

hoşgeldiniz kızlar
kevser,çokşeker gözünüzaydın

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrr,Mehtabım 1 guncuk yıne arttttttıııı en son bızımkılerı gönderıyorlarmısss poffffffffffffff

Offf kızlar delırmek uzeryım askerım salı gece yanımda nasıl kacıcam ewden ben geldıgı gun görmssem cıldıırırıım napıcam bılmıyorum bı akıl verın

Thetis benı faceden sılmıssın bı problem mı oldu ,Problem olucanı bılsem basta eklemezdım..K bakma cnm.

cnm yaa bencede gormelısın tabkı hatta ben hep ılk gormek ısterım ve genelde oyle olur zaten arkadasmda kalıcam fılan de aama gordkten sonra ne yapıcaksın ??? yanı gece nereye gıdıceksn

cnm yaa bencede gormelısın tabkı hatta ben hep ılk gormek ısterım ve genelde oyle olur zaten arkadasmda kalıcam fılan de aama gordkten sonra ne yapıcaksın ??? yanı gece nereye gıdıceksn

Canım ya bayramn ılk gunu arkadasımda nasıl kalıım dıyebılrımkı(( Ablam dedıkı kayınvalıdengılde kalırsın dedı annemn yanında annemde yok falan dedııı ama ragzı olurrrr fakat ben kayınvalıdemlerde ne yapaımkı bas basa kalırız izin alınca fakat annem ararsa ne yaprım orası meçhul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…