Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anamm vallaa uykuu dersenn orda durucann bendeee uyurdummm
benu unutmusutummm sormaa tatlımm mıllet hastaa yada rutınn gelenlerr warr yaa muappet etmekk cıınn yuhh dıyomm yaa gıttmıyolarr alıstımm artuukk

ben napam anacım benimkiler 34 numara bide ayaklarımda tarakta yok bağcık yoksa ayyakkabı çıkyo
iyi akşamlar kızlar:80:
hoşgeldin canımmmm
amaaan kavuşta sen gelmesende olu bebeeem

olee demee bakk benn daha dun gıbıı hatırlıyoorum gercıı safagım hala 100 lerde amaa
olsunn genedee gceıyooo sen merakklanmaa baak buralara geldın ya sukurr dattlummm

banada öyle gelıyo gerıde kalan gunlerımızı hatrlamıyoruz bile ama özlem bıtıryo ınsanı :/ ekımden berı görmuyorum kasımda gelıcek daha cok uzun zaman varmıs gibi gelıyo canım.

oyyyy kızlar ya uyku muhabbeti açılmış bana geçen askerm 10.30 olmuş sen hala yatıyosun dedi yaaa hiç sevmiyo ki uykuyu yahu bnde inadına seviyorum bakalım kim kmi alıştırcak nöffff
tabii ben minnak ayaklı sultanım kısım amma bndende minnağı varmış
offf şimdi göbek atasım geldi az kaldı bizde bitiriyoruz işte az kaldı bi kere işte oleyyy

Kızlar selam
Bizim bugün çıkış tarihimiz belli oldu,şafak bizim saydığımızdan bir eksik 880km diye yol iznini 2 gün verişler
şafak oldu 19

ayferim ben 1 değil 5 kilo vermeye razıyım al hemen al canım çok memnun edersin beni makbule geçer valla:122::122::122::122::122::124::124::124:

bişeyii yok işte sorun ordaaa 168
hahaha du bekle ben intihar edip geliyommmben 1.57 askerim 1.83
ohhh bitirdin öle böle bebem şükür
Kızlar selam
Bizim bugün çıkış tarihimiz belli oldu,şafak bizim saydığımızdan bir eksik 880km diye yol iznini 2 gün verişler

maş canım ha gayret son zamanlar bunlar
şafak oldu 19

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…