hastaalıktan değil selinim yaaaa öğleye kadar uyumak çok cazip geldi biliyomusunnbu neee yaa herksee hastaa eczeneye gdiyo ne oliyi insanlara yawwww:2::2::2::2::2::2::2:
kssss haftaya bugünde burdayımm canımmm merk etme sennn:82::82::82::82::82::82:
ben napam anacım benimkiler 34 numara bide ayaklarımda tarakta yok bağcık yoksa ayyakkabı çıkyoayfer kayhanına eriyor aman Allah bir patlama yaşancak aşk ve kavuşma patlaması
kıss bnm ayaklarımda 35 numara bazı beğendğim ayakkablrda numara olmuyo büyük gelnce ayağımdan çıkıyo deli oluyorum
inşallah acıtmaz ama hain ayakkabılar hep arkadan vurur acımasızca uzat canım dinlen tertibim az kaldı kıss demi kavuşcazz askerlerimize
hoşgeldin canımmmmiyi akşamlar kızlar:80:
amaaan kavuşta sen gelmesende olu bebeeemhastaalıktan değil selinim yaaaa öğleye kadar uyumak çok cazip geldi biliyomusunnbu neee yaa herksee hastaa eczeneye gdiyo ne oliyi insanlara yawwww:2::2::2::2::2::2::2:
kssss haftaya bugünde burdayımm canımmm merk etme sennn:82::82::82::82::82::82:
olee demee bakk benn daha dun gıbıı hatırlıyoorum gercıı safagım hala 100 lerde amaa
olsunn genedee gceıyooo sen merakklanmaa baak buralara geldın ya sukurr dattlummm
cüperimmmmm canum sen nauslsun bakem
ben napam anacım benimkiler 34 numara bide ayaklarımda tarakta yok bağcık yoksa ayyakkabı çıkyo
hoşgeldin canımmmm
amaaan kavuşta sen gelmesende olu bebeeem
bende de bi ayak var yani bu boya 39 numara
kıslar kilo isyorummm herkess 1 kilo verse yeterrr
hahaha du bekle ben intihar edip geliyommmbişeyii yok işte sorun ordaaa 168
ohhh bitirdin öle böle bebem şüküroyyyy kızlar ya uyku muhabbeti açılmış bana geçen askerm 10.30 olmuş sen hala yatıyosun dedi yaaa hiç sevmiyo ki uykuyu yahu bnde inadına seviyorum bakalım kim kmi alıştırcak nöffff
tabii ben minnak ayaklı sultanım kısım amma bndende minnağı varmış
offf şimdi göbek atasım geldi az kaldı bizde bitiriyoruz işte az kaldı bi kere işte oleyyy
Kızlar selam
Bizim bugün çıkış tarihimiz belli oldu,şafak bizim saydığımızdan bir eksik880km diye yol iznini 2 gün verişler
maş canım ha gayret son zamanlar bunlar
şafak oldu 19
Kızlar selam
Bizim bugün çıkış tarihimiz belli oldu,şafak bizim saydığımızdan bir eksik880km diye yol iznini 2 gün verişler
şafak oldu 19
ayferim ben 1 değil 5 kilo vermeye razıyım al hemen al canım çok memnun edersin beni makbule geçer valla:122::122::122::122::122::124::124::124:
Tatlım sen kaç kilosun ya durum vahim diyosun yanikıss ben sana kilo veririsem buharlaşırım artıkkk
Kızlar selam
şafak oldu 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?