Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Teşekkürler canım sabah köründe aradı söyledi,duyanda bitti artık git dediler sanar:)
nasıl seviniyor 1 gün için,canım benim
darısı başınıza

Aminn canım amin
Bitmiş sayılır zaten,sevinmezmi onlar için orda 1 saat az kalmaları bile iyidir kesin

önceden rezervasyonu yaptırdım ayferime 5 kilo gönderiliyoo hooooooppppp gitti bile
canım bnmde durum senin gb boy aynı civardayız askerimde 1.87 offf buna ne topuk boyu nede platform yetişir aradaki farka ama olsun ben onun kolunun altına girmeyi çokk seviyorumm ne yapayım

bana göre kısa benim boyum ama aşkımında boyu 169 170 fln yani hemen hemen aynıyız bende topkulu giyemiyorummm yanındaa ne çellişkiliyizz ya

Afiyet olsun löp löp et olsun canımm

saolll canımm sendeee yeee sandaa et olsunnn

kısss sen böle gece gece makarna yiyip kilo almıyosan kıskançlıktan çatlarım valla yaa ye canım afiyet olsun bizde kilo vercez die çatlıyoruz valla askerim nöbetten gelsin diye bekliyorum bugün çok aşk böcüğüyüm msjla bile yaramazım

tuana sen neapıon cnm gozukmuosun cnm bnm bak sımdıde bnm koca geldı

iyi diyelim iyi olalım kuzummm kocişimi dağların başına gönderdimbütün iletişimimiz kesildi ölece bekliyorum çok özledim çokkk...

Hadi gözün aydın tatlımmm ehhh artık sen bize bir haber verirsin teyze olcazmı olmayacağızmı

Gelmişken birde şafak attırayım
atarsa 309

Herkese günaydın:80:
Şafak 390

ana bnm tuzuma neolmus bole kız herkez ıs guc pesinde naeapakk anca bole arada kacamak bakıoz ısten kovulursa evde 10 bebe onlara kım ekmek vereer
mervoşum ben de çalışıyorum, akşamları bakıorum bazen akşam da kimse olmuo:44:
Hem eskiden gündüzleri de kalabalık olurdu, ben onu kastetmiştim..
Neyse canım, gelen olursa, vaktimiz oldukça biz buradayız, bekleriz

MAşallah şafağınaaaa

Bende arada bakıyom timsecikler olmuyor
evet aynen öyle oluo canım

hemşom babetleri nerden aldın? söyle çabuk ben de alacam

Kızlar selam
Bizim bugün çıkış tarihimiz belli oldu,şafak bizim saydığımızdan bir eksik 880km diye yol iznini 2 gün verişler
şafak oldu 19

oyy oyyy oyyy çok sevindim eminacım, gözünüz aydın, 1günü bırak 1 saat bile önemli walla, çok süper olmuş böyle, gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…