aynen canım :)
aaa hayırlı olsun kız ne çabuk olduuu anammm bişe kalmamış
günaydın güzeller
açıköğretim sınavlarımı acep
kızlarrr 23 haziranda nikahımız
29 haziranda kınamız
3 temmuzdada düğünümüz var
kızllarrrrr nasılsınızzz topiğimiz ne kadarda durgunlaşmış böyle herkesler kaybolmuş
şafak 309
hoşgeldin canım valla yaa topik öksüz kaldı
canlarımmmm nasılsınızzz bakalımmm
ogle tatılıı ama yıne yazmaıyorumm cunkimmm çokk acuukktummm
ŞAFAK115
BİTİYOOO GALIBAA
hoşbulduk tatlım nasılsın
idare edioruz işte canım sen nasılsın
bende idare etmeye çalışıyorum kocişi gönderdim dağların başına hiç haber alamıyorum o yüzden biraz canım sıkkın
herkese merhabalar
tuana lalin canım bo bol dua et kocacığına inanırmısın bilmem kurşun geçirmeyen dualar var ondan oku üstüne ben askerime çevşen dkip üstüne dikmiştim canım Allah kavuştursun
evet kızlar nerelerdesiniz latilokum duygu yengeç aysız gökyuzü adını sayamadığım arkadaşlar topiğimiz çok sessiz kaldı
hemşom dün pzt ve ben attım kendimi pazara ordan aldım bak birazdan çeker resmini eklerim beğenecekmisin bakalım bu arada dinlendinmi tatlım biraz
hoşgeldin canım
hoşbuldum canım inşallah yakın bir yer çıkar da arada gider hasret giderirsiniz canım ya o aralar insan çok heyecanlı oluyo bnmki bana söylemedi ilk başka bi yer demişti doğuda indi yüreğime
kimseler yokmu gene:26::26::26:
herkese merhabalar
tuana lalin canım bo bol dua et kocacığına inanırmısın bilmem kurşun geçirmeyen dualar var ondan oku üstüne ben askerime çevşen dkip üstüne dikmiştim canım Allah kavuştursun
evet kızlar nerelerdesiniz latilokum duygu yengeç aysız gökyuzü adını sayamadığım arkadaşlar topiğimiz çok sessiz kaldı
hemşom dün pzt ve ben attım kendimi pazara ordan aldım bak birazdan çeker resmini eklerim beğenecekmisin bakalım bu arada dinlendinmi tatlım biraz
ben geldim tertom, haber yok mu hala? :18:
tühh yaa, keşke gideydim dün pazara, ben dünün pazartesi olduğunu bile unuttum
yorgunluğumu atamadım hala üzerimden, ama olsun, tatlı yorgunluk bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?