Amiiiiiiiin ayneeeen sadeceeeeee 19 senem ikimizde aynı gün kavuşuyoruz:92:
Allah herkesi sevdiğine bir an önce kavuştursun sevgi sözleri içinde yüzün inşallah:)
Şafak atarsssssssaaaaaaaaa 19
Allah seniiiiönce öle ay ay sonrada böle gün gün tatlım hemen geçsin şafaklarınız inş
Allah herkesi sevdiğine bir an önce kavuştursun sevgi sözleri içinde yüzün inşallah:)
Şafak atarsssssssaaaaaaaaa 19
ŞAFAK 2DİYORUMM OHHHHH YANDANNN YANDANNNN DİYORUMM
Aşkım dioki istanbulda SEVGİ VE TUTKU depremi olucak 16sında
tanıdık var bizim allahım herkesin askerini tez kavuştursun ama bu kıs bana beddua ettircek yakında bununki 5 ay benimki 15 ay ikimizde sözlüyüs resmen yarış yapıyomuş yeni farkettim her gördüğünde hazıranda nişan ağustosta düğün seninkinin o zaman daa çok oluyo demi diyo
kızlaaar delirmemek için napım
tanıdık var bizim allahım herkesin askerini tez kavuştursun ama bu kıs bana beddua ettircek yakında bununki 5 ay benimki 15 ay ikimizde sözlüyüs resmen yarış yapıyomuş yeni farkettim her gördüğünde hazıranda nişan ağustosta düğün seninkinin o zaman daa çok oluyo demi diyo
kızlaaar delirmemek için napım
Aşkım dioki istanbulda SEVGİ VE TUTKU depremi olucak 16sında
ben evliyim birde düşünün ne depremi olucakk :)))))
artık şafak doğan güneş demek istiorum yhaaa :84::84:
Az kaldı canım sabır o günlerde gelicekartık şafak doğan güneş demek istiorum yhaaa :84::84:
ŞAFAK 2DİYORUMM OHHHHH YANDANNN YANDANNNN DİYORUMM
way anam vaaaay savun kendini bacımmmmmmbenimkide dio delircem yakında die hep seni düşünüyom gözümü açıyom benim gibilerle dolu heryer die
hoşgeldin bebem tek olmas öle geldim bende
bende julia istiyorum son günler geçmek bilmiyo
aynen canım kıyamam yaa önceden 2gün göremeyince fena oluyodu...hem bende çooook ösledimmmZaten garibim fotolarımla yetine yetine bi hal oldu hakları ama yani 15 ay sonra yazııııık onlaraa
saolll canummm allah razı olsunnnunutmam ben bunlarııı
Az kaldı canım sabır o günlerde gelicek
Oh canım oyna vallam maşallah şafağına az kaldııııııııı
artık şafak doğan güneş demek istiorum yhaaa :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?