sedacımm canım kıyamam sana ben üzülme demek şuanda fayda etmez bilirim senide şuan için en iyi ben anlayabilirim gittiği yer evet zor ama şırnağın rahat olabileceği yerleride var en azından seni arayabileceği bir yerde olacaktır. Çatışmalar mı evet hepsi var ama illaki her çatışmada şehit veriyoruz diye bir şey yok unutma canım yer gök dua üstüne kurulu sende bütün askerlerimiz ve senin askerin içinde sadece dua et hepimiz dualarla yaşıyoruz. İyi şeyler düşün ağlama asker eşine ağlamak hiç bir zaman yakışmaz ve içini ferah tut benim durumum seninkindende beter kocam hantepede araştırma motoruna hantepe diye yazdığın zaman orayla ilgili karşına çıkan her haberde oturur ağlarsın öyle iç karartıcı ve eşim beni arayamıyor bile dağdan aşşağıya ineceklerki beni arayacak oda kimbilir ne zaman ama bunada şükür askerler kapıma gelip künyesini vermiyorlar ya nefes aldığını biliyorum ve Rabbime hergün için aldığı her nefes için onu koruduğu için şükrediyorum. Sadece dua et canım arkadaşım
trakyamın insanı bi başka yahu boşver havasını suyunu terörden uzak ne güzel işte.. Rahat Rahat gidip görürsün 1 numara yer
Ben avucumu yalıyorum Diyarbakıra gidemediğim için
sedam söylemeyi unuttum, rüyamda dün gece seni gördüm:44:canım çok saol içim çok acıo anlatmam çok kötü bir duygu bu için için ağlıorum nereye baksam dünya yıkılmış gibi üzerime hep dua ediorum edicemde allah hepsini korusun bende bizim yere baktım netten dört yanı dağ ortası köy böyle biyer asker eşi olmak gerçekten çok zormuş yaşamadan anlaşılmıo
canım çok saol içim çok acıo anlatmam çok kötü bir duygu bu için için ağlıorum nereye baksam dünya yıkılmış gibi üzerime hep dua ediorum edicemde allah hepsini korusun bende bizim yere baktım netten dört yanı dağ ortası köy böyle biyer asker eşi olmak gerçekten çok zormuş yaşamadan anlaşılmıo
cadikazani23 şuan cok iyi anlıyorum seni bnm aşkımda diyarbakıra düştüm diye aradığında o kadar cok ağlamıştım ki ama Allah'a şükür merkezde yeri ve çok rahat . Akşamları hep görüşebılıyoruz şükürler olsun ki aramadığı bir gün bile olmadı.
Kuzenımde ağrı da bi karakolda o söyledıgınde de cok üzülmüştük evet yerı tehlıkelı dıger yerlere göre ama sürekli telefon elınde kullanabılıyo ve şuan ilk zamnlrdan daha raht..
İçini ferah tut sen Allah'ın izniyle sağ salim gelır askerin..
sedam faceye bak bi kuzum
üzülme tatlım herşeyin hayırlısı Rabbim bunu hayırlı görmüş ki böyle olmuş derdini veren Allah dermanınıda verir sen canını sıkma inanki gittiğinde rahat edecek bak gör o yüzden yıpratma kendini
hayırlısı canım haklısın ama insanlık işte üzülmedende yapamıoruz inş. rahat eder inş. sağsalim gelir bana sözü var kızımız olcak
Allah'ın izniyle gelecekler canım aynı sözü benimde eşim bana verdi bizimde bir bebeğimiz olacak daha çok şey var bizi bekleyen yaşamamız gereken Rabbim bunların hepsini nasip eder inş
hayırlısı canım haklısın ama insanlık işte üzülmedende yapamıoruz inş. rahat eder inş. sağsalim gelir bana sözü var kızımız olcak
Yavruuuum, olacak Allah'ın izniyle, enişte gelince kızınız olcak yine bebikim benim
Allah'ın izniyle gelecekler canım aynı sözü benimde eşim bana verdi bizimde bir bebeğimiz olacak daha çok şey var bizi bekleyen yaşamamız gereken Rabbim bunların hepsini nasip eder inş
inşallah canım, bizim de oğlumuz olursa sizin kızı istemeye gelirizinş. canım sevmeye gelirsiniz artık of off gel tezkere gel
Benimki de çok yavaş kuzum, olsun önemli değil, bi ordan bi burdantertip geç cvp oluo facede kusura bakma gene benimki yavaş işlio sinir edio o yüzden gecikio ama cvp oluo en azndan
inşallah canım, bizim de oğlumuz olursa sizin kızı istemeye geliriz
Benimki de çok yavaş kuzum, olsun önemli değil, bi ordan bi burdan
tmm tertip dünür oluruz o zman ben oğlum yada kızım olursa isim buldum kim ne derse desin şafak koycam bu sıkıntıya bu olsun
ben askerliği hatırlatacak hiç bir kelime duymak istemeyeceğim walla hayatımda, boşver sen de koyma tertibim yaa
hayatımın en berbat günleri gibi tertip hayatım boyunca unutmam ztn şafak olsun bidaha şafak saymak zorunda kalmam belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?