Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım çok saol içim çok acıo anlatmam çok kötü bir duygu bu için için ağlıorum nereye baksam dünya yıkılmış gibi üzerime hep dua ediorum edicemde allah hepsini korusun bende bizim yere baktım netten dört yanı dağ ortası köy böyle biyer asker eşi olmak gerçekten çok zormuş yaşamadan anlaşılmıo

cadikazani23 şuan cok iyi anlıyorum seni bnm aşkımda diyarbakıra düştüm diye aradığında o kadar cok ağlamıştım ki ama Allah'a şükür merkezde yeri ve çok rahat . Akşamları hep görüşebılıyoruz şükürler olsun ki aramadığı bir gün bile olmadı.

Kuzenımde ağrı da bi karakolda o söyledıgınde de cok üzülmüştük evet yerı tehlıkelı dıger yerlere göre ama sürekli telefon elınde kullanabılıyo ve şuan ilk zamnlrdan daha raht..

İçini ferah tut sen Allah'ın izniyle sağ salim gelır askerin..

trakyamın insanı bi başka yahu boşver havasını suyunu terörden uzak ne güzel işte.. Rahat Rahat gidip görürsün 1 numara yer

Ben avucumu yalıyorum Diyarbakıra gidemediğim için

Ben binlerce kere şükrediyorum zaten canım, çok sevindim ama 1 gün sürdü sevincim, hem kendi mehtabımı istediğim gibi geçiremeyeceğim için hem de ustası doğuya çıkan arkadaşlar için çok üzüldüm bugün...

sedam söylemeyi unuttum, rüyamda dün gece seni gördüm:44:

üzülme tatlım herşeyin hayırlısı Rabbim bunu hayırlı görmüş ki böyle olmuş derdini veren Allah dermanınıda verir sen canını sıkma inanki gittiğinde rahat edecek bak gör o yüzden yıpratma kendini

saol cnm inş. sağ salim döner d.bakır iyi ben gittim merkezi küçük bir istanbul gibi

hayırlısı canım haklısın ama insanlık işte üzülmedende yapamıoruz inş. rahat eder inş. sağsalim gelir bana sözü var kızımız olcak

hayırlısı canım haklısın ama insanlık işte üzülmedende yapamıoruz inş. rahat eder inş. sağsalim gelir bana sözü var kızımız olcak

Allah'ın izniyle gelecekler canım aynı sözü benimde eşim bana verdi bizimde bir bebeğimiz olacak daha çok şey var bizi bekleyen yaşamamız gereken Rabbim bunların hepsini nasip eder inş

Allah'ın izniyle gelecekler canım aynı sözü benimde eşim bana verdi bizimde bir bebeğimiz olacak daha çok şey var bizi bekleyen yaşamamız gereken Rabbim bunların hepsini nasip eder inş

amin cnm inş. nasip eder hepimizin gönlüne göre olur herşey

tertip geç cvp oluo facede kusura bakma gene benimki yavaş işlio sinir edio o yüzden gecikio ama cvp oluo en azndan

Allahım senin de gönlüne göre versin canım..

inşallah canım, bizim de oğlumuz olursa sizin kızı istemeye geliriz

Benimki de çok yavaş kuzum, olsun önemli değil, bi ordan bi burdan

tmm tertip dünür oluruz o zman ben oğlum yada kızım olursa isim buldum kim ne derse desin şafak koycam bu sıkıntıya bu olsun

tmm tertip dünür oluruz o zman ben oğlum yada kızım olursa isim buldum kim ne derse desin şafak koycam bu sıkıntıya bu olsun

ben askerliği hatırlatacak hiç bir kelime duymak istemeyeceğim walla hayatımda, boşver sen de koyma tertibim yaa

ben askerliği hatırlatacak hiç bir kelime duymak istemeyeceğim walla hayatımda, boşver sen de koyma tertibim yaa

hayatımın en berbat günleri gibi tertip hayatım boyunca unutmam ztn şafak olsun bidaha şafak saymak zorunda kalmam belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…