Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kıyamam her karanlığın sonu aydınlıktır tatlım hayrlısıyla bitirip gelicek ve bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuşucaksnız sizde

öyle canım tabi bu günleride atlatıcaz allahın izniyle biz ne zorluklar atlattık aşkımla buda geçer biliorum

öyle canım tabi bu günleride atlatıcaz allahın izniyle biz ne zorluklar atlattık aşkımla buda geçer biliorum

Hem bunlar aşkımız sevgimiz için hep bi sınav biz bunları aşarak daha çok bağlanıoruz daha çok kuvvetlenioruz her kadına nasip olmaz asker yolu beklemek annem hep böle der oda 20 ay beklemiş babamı

Hem bunlar aşkımız sevgimiz için hep bi sınav biz bunları aşarak daha çok bağlanıoruz daha çok kuvvetlenioruz her kadına nasip olmaz asker yolu beklemek annem hep böle der oda 20 ay beklemiş babamı

öyle canım valla bizde beklicez

naber deryacım sizin belli oldumu yeriniz :44:

İyiyim ayfercim kırklareli bizim ustamız. Kendi sevincimi bile unuttum bugün

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Sağol canım

şubatım onunki kırklareliye düştü yaa allah gönlüne göre verdi rahat rahat görür ne güzel aşkını
inşallah görürüm tertom, mehtapta pek göremicem galiba:85:

ayy memleketime düşmüşşş gözü aydın olsunn

Aaaa kırklarelili misin sen ayfercim yaa?

İyiyim ayfercim kırklareli bizim ustamız. Kendi sevincimi bile unuttum bugün

Aaaa kırklarelili misin sen ayfercim yaa?

Evet canım Kırklareliliyim been süper yere düşmüş valla ahh ahh :97:

İnş canım bende nilay hiç belli olmuyo dimi eczanede yiyorum yemeğimi malesef çıkamıyoruz dışarıya afiet olsun sana

memnun oldum nilaycım.. saol tatlım sanada afiyet olsunn

Evet canım Kırklareliliyim been süper yere düşmüş valla ahh ahh :97:

memnun oldum nilaycım.. saol tatlım sanada afiyet olsunn

Ayyy ne güzel. Ondan sana kanım ısındıydı demek, be trakyada 4 yıl kaldım, üniv.de ve trakya insanına bayılırım, hala edirnede tekirdağda görüştüğüm insanlar vardır
Gerçi havası çok soğuk, aşkım çok üşücek oralarda ama olsun, çok şükür iyi bi yere düştü

trakyamın insanı bi başka yahu boşver havasını suyunu terörden uzak ne güzel işte.. Rahat Rahat gidip görürsün 1 numara yer

Ben avucumu yalıyorum Diyarbakıra gidemediğim için

selam arkadaşlar çok üzgünüm çok morelim bozuk askerim kocam şırnağa düştü yıkıldım

sedacımm canım kıyamam sana ben üzülme demek şuanda fayda etmez bilirim senide şuan için en iyi ben anlayabilirim gittiği yer evet zor ama şırnağın rahat olabileceği yerleride var en azından seni arayabileceği bir yerde olacaktır. Çatışmalar mı evet hepsi var ama illaki her çatışmada şehit veriyoruz diye bir şey yok unutma canım yer gök dua üstüne kurulu sende bütün askerlerimiz ve senin askerin içinde sadece dua et hepimiz dualarla yaşıyoruz. İyi şeyler düşün ağlama asker eşine ağlamak hiç bir zaman yakışmaz ve içini ferah tut benim durumum seninkindende beter kocam hantepede araştırma motoruna hantepe diye yazdığın zaman orayla ilgili karşına çıkan her haberde oturur ağlarsın öyle iç karartıcı ve eşim beni arayamıyor bile dağdan aşşağıya ineceklerki beni arayacak oda kimbilir ne zaman ama bunada şükür askerler kapıma gelip künyesini vermiyorlar ya nefes aldığını biliyorum ve Rabbime hergün için aldığı her nefes için onu koruduğu için şükrediyorum. Sadece dua et canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…