- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Kıyamam her karanlığın sonu aydınlıktır tatlım hayrlısıyla bitirip gelicek ve bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuşucaksnız sizde
öyle canım tabi bu günleride atlatıcaz allahın izniyle biz ne zorluklar atlattık aşkımla buda geçer biliorum
ŞaFaK 307
Hem bunlar aşkımız sevgimiz için hep bi sınav biz bunları aşarak daha çok bağlanıoruz daha çok kuvvetlenioruzher kadına nasip olmaz asker yolu beklemek annem hep böle der oda 20 ay beklemiş babamı
şubatım onunki kırklareliye düştü yaa allah gönlüne göre verdi rahat rahat görür ne güzel aşkını
Merhaba şubatcım tanışmadık ama gözün aydın 300leri yemişsin
Merhaba tatlımm, ayfer ben.. Sağolasın darısı 200lere inş.
naber deryacım sizin belli oldumu yeriniz :44:
Geçmiş olsun canım allah şifa versin
inşallah görürüm tertom, mehtapta pek göremicem galiba:85:şubatım onunki kırklareliye düştü yaa allah gönlüne göre verdi rahat rahat görür ne güzel aşkını
ayy memleketime düşmüşşş gözü aydın olsunn
İyiyim ayfercim kırklareli bizim ustamız. Kendi sevincimi bile unuttum bugün
Aaaa kırklarelili misin sen ayfercim yaa?
İnş canım bende nilay hiç belli olmuyo dimieczanede yiyorum yemeğimi malesef çıkamıyoruz dışarıya afiet olsun sana
Evet canım Kırklareliliyim beensüper yere düşmüş valla ahh ahh :97:
memnun oldum nilaycım..saol tatlım sanada afiyet olsunn
Ayyy ne güzel. Ondan sana kanım ısındıydı demek, be trakyada 4 yıl kaldım, üniv.de ve trakya insanına bayılırım, hala edirnede tekirdağda görüştüğüm insanlar vardır
Gerçi havası çok soğuk, aşkım çok üşücek oralarda ama olsun, çok şükür iyi bi yere düştü
Şafak 349
Artık bitsin 300ler.
bitio canım bitio o da bitiobizim bugün 307
İçime fenalık geldi canım sanki üzerim yapıştı bu rakamlarAz kalmış sizin ne güzel
bitio canım bitio o da bitiobizim bugün 307
az kalmış dediğin arada 42 gün var kız allah iilini versin
selam arkadaşlar çok üzgünüm çok morelim bozuk askerim kocam şırnağa düştü yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?