sedacım canım usta birliğiniz hayırlı olsun canım sakın üzme kendini doğu batı hiç farketmez Allahım ne nasip ettiyse o olur bak daha bebekleriniz olacak rabbim tüm askerlerimizi korusun aminnnn
hemşerimmmm seninde eşinin babacığı hastalanmış geçmiş olsun canım askerin sanada vakit ayırır merak etme sen
evde misafirimz ve hastande hastamız var bugün çok yoruldumm resmen aşçıdan beter oldum yazdıklarınızı okuyup çıktım bugünlük kızlar
selam kızlarrr, gerçi kimsecikler yokkkkk
sedacım çok üzüldüm usta birliğinze.. ama hayrlısı olsun canm.. benm askerimde tuncelideydi, dün bugn tunceliden hep çatışma haberleri gelio.. bizim tek yapmamz gerekn dua etmek.. allahım bütün askerlermzi korusun.. ilk zamnlar çok zorlanırsınz eğitimler filan.. ama bikaç ay sonra görceksin ki askernde sende ne kadar rahatsınız.. telefon kullanır, merkzde olursa netten görüşürsünz.. öyle kötü şeyler düşünme hemen.. bol bol dua et
bu arada bugün çok değişik duygular içindeyimm.. yarın 430.gün.. ve YARIN BİZİM İÇİN ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ.. alahn izniyle yarın saat 3gibi aşkmla olucam.. hepinize sonsuz teşekkürler.. burda hep destek olduk birbirimze..
aşkım gelince de burda olucam.. diğer arkadaşlarmzla beraber şafak sayıp, yine destek olucaz birbirmze.. hepnizi kocaman öpüyorumm, allahımm hepinzi hayırlısyla askerlerinize kavuştursun inş..
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Canımmm gözün aydın sonunda kavuşuosunuz..
Allah başka ayrılık yaşatmasın bundan sonra hep çok mutlu olun
Darısı bizim başımıza
selam kızlarrr, gerçi kimsecikler yokkkkk
sedacım çok üzüldüm usta birliğinze.. ama hayrlısı olsun canm.. benm askerimde tuncelideydi, dün bugn tunceliden hep çatışma haberleri gelio.. bizim tek yapmamz gerekn dua etmek.. allahım bütün askerlermzi korusun.. ilk zamnlar çok zorlanırsınz eğitimler filan.. ama bikaç ay sonra görceksin ki askernde sende ne kadar rahatsınız.. telefon kullanır, merkzde olursa netten görüşürsünz.. öyle kötü şeyler düşünme hemen.. bol bol dua et
bu arada bugün çok değişik duygular içindeyimm.. yarın 430.gün.. ve YARIN BİZİM İÇİN ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ.. alahn izniyle yarın saat 3gibi aşkmla olucam.. hepinize sonsuz teşekkürler.. burda hep destek olduk birbirimze..
aşkım gelince de burda olucam.. diğer arkadaşlarmzla beraber şafak sayıp, yine destek olucaz birbirmze.. hepnizi kocaman öpüyorumm, allahımm hepinzi hayırlısyla askerlerinize kavuştursun inş..
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kıslarrrrr bennn geldimmmmm
aşkım teskeresini almış biraz önce yarın sabah çıkıo
Ayferimmm valla sizin adınıza o kadar mutluyum ki yedin bitirdin askerliği bundan sonra heeeeeep mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?