Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben artık yavaş yavaş kaçıyım.
Şafak 388, mehtap 8, ama hala sevinemiyorum
Herkese iyi akşamlar:80:

sedacım canım usta birliğiniz hayırlı olsun canım sakın üzme kendini doğu batı hiç farketmez Allahım ne nasip ettiyse o olur bak daha bebekleriniz olacak rabbim tüm askerlerimizi korusun aminnnn
hemşerimmmm seninde eşinin babacığı hastalanmış geçmiş olsun canım askerin sanada vakit ayırır merak etme sen
evde misafirimz ve hastande hastamız var bugün çok yoruldumm resmen aşçıdan beter oldum yazdıklarınızı okuyup çıktım bugünlük kızlar

sağol tatlım, inşallah.
Size de geçmiş olsun, öpüyorum seni, iyi akşamlar

herkezeeee iyiiii aksammlarr güzelll bayanşaarrrr
veee birr günn dahaa bitttiii :119::119::119::119::119::119::119:
ŞAFAK 113 nezaamaann geçicekkk günlerrrr
işlerın yogunlugundann sabahh ugrıyamıyorummm ama sızıı cokk özledımmm güzelleriimmm

slm kızlar..

sedacım usta birliğiniz belli olmuş..üzüldüm gerçekten..benim askerimde doğuda..çarşısı yok..ama çok şükür biz bitirdik..hamdolsun yeri rahattı,tlf kullanabildi..sen de iyi düşün ki iyi olsun..ben de bana ilk söylediğinde okadar üzülmüştüm ki..ama şükürler olsun..dua et canım,yapacak başka bişey yok..

Ş A F A K = 8

Herkeze çok teşk ederim artık ağlamaktan yazı bile yazamıorum mazur görün bu günlük

kızlar merhabalar
burası çok sessiz ama neden böyle kii
neyse bakalım
şafak 118
geleceğin günün hayali ile yaşıyorum paşam

selam kızlarrr, gerçi kimsecikler yokkkkk

sedacım çok üzüldüm usta birliğinze.. ama hayrlısı olsun canm.. benm askerimde tuncelideydi, dün bugn tunceliden hep çatışma haberleri gelio.. bizim tek yapmamz gerekn dua etmek.. allahım bütün askerlermzi korusun.. ilk zamnlar çok zorlanırsınz eğitimler filan.. ama bikaç ay sonra görceksin ki askernde sende ne kadar rahatsınız.. telefon kullanır, merkzde olursa netten görüşürsünz.. öyle kötü şeyler düşünme hemen.. bol bol dua et

bu arada bugün çok değişik duygular içindeyimm.. yarın 430.gün.. ve YARIN BİZİM İÇİN ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ.. alahn izniyle yarın saat 3gibi aşkmla olucam.. hepinize sonsuz teşekkürler.. burda hep destek olduk birbirimze..
aşkım gelince de burda olucam.. diğer arkadaşlarmzla beraber şafak sayıp, yine destek olucaz birbirmze.. hepnizi kocaman öpüyorumm, allahımm hepinzi hayırlısyla askerlerinize kavuştursun inş..

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Canımmm gözün aydın sonunda kavuşuosunuz..
Allah başka ayrılık yaşatmasın bundan sonra hep çok mutlu olun
Darısı bizim başımıza

uzun zamandır uğramamıştım buralara yeni yeni arkadaşlar gelmiş şafak atarsa 9 darısı şafağı karanlık olanların başına:80: bitmez demeyin bitiyor

ben bile heyecanlandım canım senın için :)

darısı bızım başımıza..

Ayferimmm valla sizin adınıza o kadar mutluyum ki yedin bitirdin askerliği bundan sonra heeeeeep mutlu olun

aminnn canımmmm darsıı sizinden başınaaaa .acayipp mutluyummmm sevinçten dfeliyorummm resmennnn yaaaaaaaaaaaa:124::124::124::124::124::124::124::124: çokk tuhaffff yaaaaaaaaaaaaaaaaa ahhh bide canlı canlı gördümmü tamammdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…