amiinnnnnn canm amiinnnnnnnnnnninanamıyorum yaa..listenin en üstündeyimm...bugünleri de görücek miydim Allahım..sana şükürler olsun..
tuğbacım ve ayfercim...gözleriniz aydın..Rabbim başka ayrılık vermesin inş..darısı bir hafta sonra benim başıma..
amiinnnnnn canm amiinnnnnnnnnnn
seninde:
atarsa şafak 6, haftaya evde kahvaltıııııııııııııı
maşallh canm,seninde bitti çok şükürrrr
haftaya senide depükliicezz
şimdi çıkmalayım fıstıklar,azcık ders çalşyim ,bide yarınki kıyafetlermi ayarliyimmmm
öptmmm iyi gecelerrr
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
:123:...//2011 kardelen44= 7 antalya : :123:
:123:...11/05/2011 yengeç123 = 12 bingöl :123:
:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 14 bolu :123:
:123:...15/05/2011 duygu.c= 17 çanakkale :123:
:123:...15/05/2011 ssule07= 16 bursa :123:
:123:...19/05/2011 julia__ = 19 çorum :123:
-----------
-----
günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
Seninde Cuma Günün Hayırlı Olsun Canımm
günaydın tertipp dün giremedim erken.. ama okudum baya keyfin kaçıktı nasıl oldun bugün
Günaydın tertip, daha iyiyim bugün, ama yine de tam olarak sevinemiyorum mehtaba, ne olacağını nasıl geçeceğini bilemiyorum çünkü.
Sen nasılsın?
idare ediyorum bende napıyım. tertiplerimin belli oldu ustası ben kaldım bitek bekliyorum dünde çok kötü bir gündü çok kötü haberler aldım başka şeylerle ilgili askerimlede konuşmadım.. bugünde keyfim yok ewdeyim o yüzden gitmeidm hiç bi yere derse fln=((
Ne zaman belli olacakmış ki canım sizinki? Hyırdır, önemli bişey mi canını sıkan şeyler canım?
hiç bilmiyorum ya bugün yada en geç p.tesi belli olucak dedi ama bilmiyorum artık bizimki neden bukadar geçe kaldı. anlamadığım p.tesi belli olursa biletini fln nasıl alıcak. ya canımı sıkan şey benim sınavımla ilgili bişey hayatımı baya etkileyen bişey eğer ikinci sınavımda bunun gibi olursa mecburen avusturyaya gitmek zorunda kalcam onuda nasıl yapcam bilmiyorum. o yüzden çok üzülüyorum. önce erkek arkadaşım askerde şimdi de ben gidersem nasıl olck bilmiyorum.
ygs mi canım? Avusturyaya okul için mi gideceksin?
Bilecikteki diğer askerlerin de açıklanmamış mı canım? aslında heryerde aynı anda açıklanıyormuş ama, sizin neden böyle geç kalmış anlayamadım?
evet o lanet ygs malesef.. tekrar hazırlanmaya karar verdiğim güne lanet olsun :2: hiç bi fikrim yok burda bilecikte başka kimsenin askeri yok.. evet çok geçe kaldı bizimki yada bana söyleyemiyo izne gelince yanımdayken söylicek. çünkü daha önce bana şırnağa gidiyorum dedi telefonda 2 hafta önce ben birden ağlamaya başladım çok kötü oldum oda şaka sadece tepkini merak ettim dedi. şimdide uzak çıkarsa nasıl söylicem sana diyo. belkide belli oldu ama söyleyemiyo zaten ygs ye çok moralim bozuuk ide askerden haber yok. bide bu avusturyada okuma işi beni mahfedicek yaa:2::2::2: herşey üst üste geliyo dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?