ben bile heyecanlandım canım senın için :)
darısı bızım başımıza..
kıslarrrrr bennn geldimmmmm
aşkım teskeresini almış biraz önce yarın sabah çıkıo
Bende çift rakamları yazmak istiyorum
selam kızlarr.. ne güzel bugün teskereler havalarda uçuşuyooo
ayferiiimmmmmmmmmm benmki de almş canm, sabah 9da çıkcakmş en geçççç.. 2de de uçağı varrrr
allahımmm delirdim resmennnnn.. bugn herkse aşkm demeye başladımmm
üzülmee tatlmmm elbet çift rakamlra geliceksin,sonra plakalar sonrada 10dan geriye sayıcaksın.. şafak bitmye mahkum
sadece birazcık sabır..
evet canım yaaa, çok tuhaf bi duyguu hala inanamıorumm :26:
darısı en kısa zamnda sizlere inş.
430gün dayandıkkkk, 1hafta mı dayanamıcannbenimkide 7 bucukta çıkıyomuş şimdi eğleniyomuşlar öle öesj attydıı. ayyyyyy dönüyolarrr artıkkk çıldırcammmm nasıl dayancam ben bi hafta yaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabrediyorum canım,gün bitmeye güneş doğmaya mecbur elbet biticek.
inş.. mentolümmm sizinn içinde zaman su gibi aakıp gitsin sizde biran önce tezkerinizi alınnn elinizeee ne kaldıı sununn surasındaa bakkktuğbacım ayferim sizin adınıza öyle sevindimki içimde umutlar yeşerdi resmen bundan sonra hep elele gözgöze dizdize olun inşallah hiç bir şey birdaha sizi ayırmasın ayy şimdi çok mutlu oldummm
valla şuan sizin yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum teskere okadar uzak yani.. ama mehtabımız 11 ama dün ağzından kaçırdı 6-7 günümüz kaldı diye içimde bi şüphe var acaba süpriz mi yapck diee
kesinn süpriiizzz gelio o zamnnnn, hazır olllvalla şuan sizin yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum teskere okadar uzak yani.. ama mehtabımız 11 ama dün ağzından kaçırdı 6-7 günümüz kaldı diye içimde bi şüphe var acaba süpriz mi yapck diee
tuğbacım ayferim sizin adınıza öyle sevindimki içimde umutlar yeşerdi resmen bundan sonra hep elele gözgöze dizdize olun inşallah hiç bir şey birdaha sizi ayırmasın ayy şimdi çok mutlu oldummm
430gün dayandıkkkk, 1hafta mı dayanamıcannayyy su gibi geçsde şu 1hafta sizde kavuşun allahn iznyle bi an önceeee
aynen öyleee.. siz birbirinizn yannında olun, gerisi kolay gelir..
kesinn süpriiizzz gelio o zamnnnn, hazır olll
bizide bi zamnlar çok uzaktı teskere.. ama bak elbet bitioo.. ama öyle ama böyle geçio işte.. sağlıkları yerinde olsun yeterki
merveciiimmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnn inşallahhhhhhhh
seninde az kaldı tatlmmmm yaknda 99 diceksin
allah hepmzi sağ sağlm kavuşutursn
kısss o günlerrr geçiverdii valla hemenn bu günler geçmiyo asıl yaaa çıldırcammm aşkım bile diye tezkeriyi alınca bi acayip oldum heycan telaş yaptımmm şimdidenn seni görünce ne yaprım bilmiyorum diyo elim ayağım titrer herlade diyo
hahahaha sen ne diodun siz hastanede buluşursunuz artıksen titrek o titrek
yarınnn ne olcakk bende çok heycanlıyımmmm,1 yıldan sonra görcem aşkmı,içim çok tuhafff :78:
hahahaha sen ne diodun siz hastanede buluşursunuz artıksen titrek o titrek
yarınnn ne olcakk bende çok heycanlıyımmmm,1 yıldan sonra görcem aşkmı,içim çok tuhafff :78:
ne biliyim böyle biraz heveslendim ama ya süpriz yapmassa diyede çok kaptırmıyorum kendimi ama çookk özledim. bize şimdi bi iş çıktı o geldiğinde ben eğitim içn 4 yıllığını avusturyaya gidebilirim çok korkuyorum gitmekten ya o gidiyo ya ben bi buluşamıyoruz ortadaa ooff zaten sutasıda belli olmadı onada deliriyiorum zor günler şuan...:2::2::2:
garip bişey be tartip böle hayl ediyorum ama hayalda edemiyorum gibi bi sene olmuş görmeyeli yanyana gelmeyiliii. bende zten panik atkata var otobüste giderim herlde heycandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?