Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayferiiimmmmmmmmmm benmki de almş canm, sabah 9da çıkcakmş en geçççç.. 2de de uçağı varrrr
allahımmm delirdim resmennnnn.. bugn herkse aşkm demeye başladımmm

benimkide 7 bucukta çıkıyomuş şimdi eğleniyomuşlar öle öesj attydıı. ayyyyyy dönüyolarrr artıkkk çıldırcammmm nasıl dayancam ben bi hafta yaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım yaaa, çok tuhaf bi duyguu hala inanamıorumm :26:
darısı en kısa zamnda sizlere inş.

valla şuan sizin yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum teskere okadar uzak yani.. ama mehtabımız 11 ama dün ağzından kaçırdı 6-7 günümüz kaldı diye içimde bi şüphe var acaba süpriz mi yapck diee

tuğbacım ayferim sizin adınıza öyle sevindimki içimde umutlar yeşerdi resmen bundan sonra hep elele gözgöze dizdize olun inşallah hiç bir şey birdaha sizi ayırmasın ayy şimdi çok mutlu oldummm

benimkide 7 bucukta çıkıyomuş şimdi eğleniyomuşlar öle öesj attydıı. ayyyyyy dönüyolarrr artıkkk çıldırcammmm nasıl dayancam ben bi hafta yaaaaaaaaaaaaaaaa
430gün dayandıkkkk, 1hafta mı dayanamıcann ayyy su gibi geçsde şu 1hafta sizde kavuşun allahn iznyle bi an önceeee
Sabrediyorum canım,gün bitmeye güneş doğmaya mecbur elbet biticek.

aynen öyleee.. siz birbirinizn yannında olun, gerisi kolay gelir..

tuğbacım ayferim sizin adınıza öyle sevindimki içimde umutlar yeşerdi resmen bundan sonra hep elele gözgöze dizdize olun inşallah hiç bir şey birdaha sizi ayırmasın ayy şimdi çok mutlu oldummm
inş.. mentolümmm sizinn içinde zaman su gibi aakıp gitsin sizde biran önce tezkerinizi alınnn elinizeee ne kaldıı sununn surasındaa bakkk

canımmm hiç üzme kendini bizde öylediii safak çokken geçmiccek bitmicek gibi geliyodu ama saıl son zmanlar çok zormuş onu öğrendikkkk

kesinn süpriiizzz gelio o zamnnnn, hazır olll
bizide bi zamnlar çok uzaktı teskere.. ama bak elbet bitioo.. ama öyle ama böyle geçio işte.. sağlıkları yerinde olsun yeterki

merveciiimmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnn inşallahhhhhhhh
seninde az kaldı tatlmmmm yaknda 99 diceksin
allah hepmzi sağ sağlm kavuşutursn

430gün dayandıkkkk, 1hafta mı dayanamıcann ayyy su gibi geçsde şu 1hafta sizde kavuşun allahn iznyle bi an önceeee

aynen öyleee.. siz birbirinizn yannında olun, gerisi kolay gelir..

kısss o günlerrr geçiverdii valla hemenn bu günler geçmiyo asıl yaaa çıldırcammm aşkım bile diye tezkeriyi alınca bi acayip oldum heycan telaş yaptımmm şimdidenn seni görünce ne yaprım bilmiyorum diyo elim ayağım titrer herlade diyo

Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün..
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü...

ne biliyim böyle biraz heveslendim ama ya süpriz yapmassa diyede çok kaptırmıyorum kendimi ama çookk özledim. bize şimdi bi iş çıktı o geldiğinde ben eğitim içn 4 yıllığını avusturyaya gidebilirim çok korkuyorum gitmekten ya o gidiyo ya ben bi buluşamıyoruz ortadaa ooff zaten sutasıda belli olmadı onada deliriyiorum zor günler şuan...:2::2::2:

hahahaha sen ne diodun siz hastanede buluşursunuz artık sen titrek o titrek
yarınnn ne olcakk bende çok heycanlıyımmmm,1 yıldan sonra görcem aşkmı,içim çok tuhafff :78:

yarınnn ne olcakk bende çok heycanlıyımmmm,1 yıldan sonra görcem aşkmı,içim çok tuhafff :78:

şuan sizin için ben bile heycanlanıyorum bir an önce kavuşun artık hemen geçsin şu saatlerr.. sediceğinize iyice sarılın biz sarılamıyoruz siz herkesin acısnı çıkarırcasına sarılın :2::2:

garip bişey be tartip böle hayl ediyorum ama hayalda edemiyorum gibi bi sene olmuş görmeyeli yanyana gelmeyiliii. bende zten panik atkata var otobüste giderim herlde heycandan

ayy 4 yıl bu az buz bi zaman değil.. hayırlısı neyse o olsun inş canm
usası yaknda belli olur, 2 arkadaşn daha yeni belli olmş.. yarına sizinkide belli olur herlde

garip bişey be tartip böle hayl ediyorum ama hayalda edemiyorum gibi bi sene olmuş görmeyeli yanyana gelmeyiliii. bende zten panik atkata var otobüste giderim herlde heycandan

hahaha sen zonguldaktan orduya ambulansla git en iyisi terto
tickerllarımızın güzzelliğine bakar mısınnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…