ayy 4 yıl bu az buz bi zaman değil.. hayırlısı neyse o olsun inş canm
usası yaknda belli olur, 2 arkadaşn daha yeni belli olmş.. yarına sizinkide belli olur herlde
hahaha sen zonguldaktan orduya ambulansla git en iyisi terto
tickerllarımızın güzzelliğine bakar mısınnnnnnnnnnnnnnnnn
evet benim iki tertibin de belli oldu benimkinde hala tı yok deryada çok sewindimm heveslendim sedada da bi okadar üzüldüm korktum artık nolcak bakalım.. benim içime hep ankara doğdu neden bilmiyorum yani olmaz orası ama e biliyim rüyamda fln gördüm nolck çok merak ediyorumm
artuk tickermizda yok yawwwww yeni bişey için tarihh bulmak lazım amanda ben buldum bile bak şimdi kpssye hayatımın 2. aşkı
sende şafaklar bitmiyo tertip ya, allah yardımcn olsun..
benmde yarın son vizem var, ama çalıştım mı hayııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. çalışamıorum kii eimde deiillll
keşke ankara olsa..
aslında nerde rahat edecekse orası olur inş.
şuan acemide nerdeki canm askern?
safranbolu görünce yazmak istedim benim askerimde acemide safranboludaydı sonra çoruma gitti şöför olarakbeggy_
askimiozledimcok kullanıcısından alıntı
keşke ankara olsa..
aslında nerde rahat edecekse orası olur inş.
şuan acemide nerdeki canm askern?
safranbolu karabükteydi. ama şoför olacak o yüzden 20 günlüğüne bilecik söğüte eğitime gitti orda şimdi işte 10 gün sonra gelcek inşallah
safranbolu görünce yazmak istedim benim askerimde acemide safranboludaydı sonra çoruma gitti şöför olarak
yok canım benimki ilk dağıtımda gittiği için eğitime gitmedi bileciğebeggy_
burchecan kullanıcısından alıntı
safranbolu görünce yazmak istedim benim askerimde acemide safranboludaydı sonra çoruma gitti şöför olarak
aaa oda bileciğe gitmişmiydi eğiitm için
yok canım benimki ilk dağıtımda gittiği için eğitime gitmedi bileciğe
inşallh canm.. ama doğuya gitmz die doğuyo içime..safranbolu karabükteydi. ama şoför olacak o yüzden 20 günlüğüne bilecik söğüte eğitime gitti orda şimdi işte 10 gün sonra gelcek inşallah
bunkü ve yarınkinden hiç umudum yok, ama ondan önceki 6sınavm iyiydi tertobenimde önümde deneme var o bana bakıo ben ona bakıyorumm sıanavada az kaldıdiğer sınvlar nasıldıı
canlarım ayferim tuğbacım kavuşma anınızı an be an istiyorum ona göre kalbinizin atışları görünce o heyecanınız anlatın gelinde bizimde azcık yüzümüz gülsün demi ama yahu
çift rakamlar geliyyoo 18 gün sonra 100 lere elveda ayy çok üzüldüm
bu gece parti mi var kızlarrr...
şafak ne kola,ne fanta....
sadece yedigün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?