evet canım benım gıtme ımkanım vardı..bizim orda da evci izni yok..ben sabah gıdıp aksam dondum bazen bi gün kaldım çift çarşı aldık..o bile inanılmaz iyi gelio..ilk gittiğimde ve son gittiğimde acayip kotu olduk..bizim orda mukafat ıznı de kımseye verılmemiş acayip biyer..
dun artık nısanlıma dedım yıter garıı 1.5 ay sonra izinlerini al gel
seninde gitme şansın varsa git canım izin kullanırsa geri dönüşü çook zor oluyor
inşallaahhh... son bir ay kalsında 30dan geri sayıym her gunum uykusuz gecer herhalde heyecandan
iş falan bahane yanı gecmıyo gibi gelıyo bazen zamn bıde evde olsam hiç gecıremezdım
hoşbuldum canım, şükür biri gördü beni, çıkıodum artık walla:44:Hoşgeldn tatllım
Evet cnm bazen zorluyoooor okullllllll var neyseki ama tabı bı yandanda okul zorluyooo :44::44:
hoşbuldum canım, şükür biri gördü beni, çıkıodum artık walla:44:
tatlım ama işte uzak 14 saat gtme ımkanm var dönş zor olurrrrr izndede zor olr ama cnm ıste en azndannn ıznden döndnde 100lerımız baya azlms oluo dıyorum belkı 100lerın az kalms olması bı destek verır okdr cok uzulmem tabııı o annnnnnn aklma gelmez bleinsan üzülür ama napalm artk sabır yarıladık en azndan.
canım gidiş dönüş mü 14 saat sürüo..tabi ki siz daha iyi bilirsiniz ama senden ayrılması zor bide izindeyken günlük hayata alısmaya baslıo pat izinleri bitio..sonra bidaha ordaki yasantıya alısması gerekıo falan zorlu surec..
Allah hayırlısıyla butun askerlımızın sağsalim dönmesini nasip etsin tez zamandaa
Görmezmiyimmmmmmmmm hiçnasılsın ttlım?
burdan gidiş 14 saat cnm e bide askerim doguda cnm ama bı cok yere göre daha sosyal bı kentde ister istemez endişelnıyor oyuzdennnn iznnnni beklıom bakalm tatlm AMİN tüm askerlerimze saglıcakla kavusalım inşallah.Ben cıkıyorum cnm şafakına tekradan 41 kere maşşşallahdersim var 4 te hazrlnmalıyım görşrz cnm
görüşmek üzere kızlar öpüyrm sizi
hemşom nasılsın
şuan ben evde delirmiş vaziyetteyim
katlamalı tül perde yıkama takma telaşı içindeyim abooo ne gıcık bşi yok demiri yok bağı anam yoook kendi evime yaptrmam böle
ama bi yandan da güzelde duruyoo yanii
çok sıkıldım ben ulen
merhabalarrrr:80:
dUYGUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Senin şafakın şuanki benim şafakımken nasıl özeniyodum bee.. ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84:
hoşgeldin canım :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?