Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım ama işte uzak 14 saat gtme ımkanm var dönş zor olurrrrr izndede zor olr ama cnm ıste en azndannn ıznden döndnde 100lerımız baya azlms oluo dıyorum belkı 100lerın az kalms olması bı destek verır okdr cok uzulmem tabııı o annnnnnn aklma gelmez ble insan üzülür ama napalm artk sabır yarıladık en azndan.

inşallaahhh... son bir ay kalsında 30dan geri sayıym her gunum uykusuz gecer herhalde heyecandan

iş falan bahane yanı gecmıyo gibi gelıyo bazen zamn bıde evde olsam hiç gecıremezdım

kesinlikle öyle canım ya..ben işsizdim nişanlım askere gittiğinde..askere gittikten 1 ay sonra işe başladım..Allah'ım o bı ay nasıl geçti anlatamam..

4 te dersim başlıyoooooooooooooooooooooooo hemde 10bucuga kadarrrrrr ama neyseki ewe gelıorum şafakların atmasına az kalmş oluyor

canım gidiş dönüş mü 14 saat sürüo..tabi ki siz daha iyi bilirsiniz ama senden ayrılması zor bide izindeyken günlük hayata alısmaya baslıo pat izinleri bitio..sonra bidaha ordaki yasantıya alısması gerekıo falan zorlu surec..

Allah hayırlısıyla butun askerlımızın sağsalim dönmesini nasip etsin tez zamandaa

neyse guzeller üşengeçliğimden kurtulursam bi english home gidicem..ufak tefekde bişiler alırım çeyizime..

bu arada kampanyaları takip edio musunuz bilmiyorum ama english home da indirim varmıs yatrak ortulerınde burdan bı arkadas soledı ona bakmaya gidiyorum..

görüşmek üzere...

şafağımız 41

seni çoook özledim huzurummm

burdan gidiş 14 saat cnm e bide askerim doguda cnm ama bı cok yere göre daha sosyal bı kentde ister istemez endişelnıyor oyuzdennnn iznnnni beklıom bakalm tatlm AMİN tüm askerlerimze saglıcakla kavusalım inşallah.Ben cıkıyorum cnm şafakına tekradan 41 kere maşşşallah dersim var 4 te hazrlnmalıyım görşrz cnm

anladım canım..dogru haklısınız tabi..

iyi dersler canım..görüşmek üzere..

hemşom nasılsın
şuan ben evde delirmiş vaziyetteyim
katlamalı tül perde yıkama takma telaşı içindeyim abooo ne gıcık bşi yok demiri yok bağı anam yoook kendi evime yaptrmam böle
ama bi yandan da güzelde duruyoo yanii

iyiyim hemşom sen nasılsın? Kolay gelsin sana, işin zor walla... işteyim ben de, ama eve gitmek istiyorum, süslenip püslenip kendimi sokağa atıp gece yarılarına kadar gezmek istiyorum, hatta bursadan çok uzaklara gidip gezmeye oralarda devam etmek istiyorum

dUYGUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Senin şafakın şuanki benim şafakımken nasıl özeniyodum bee.. ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84:

yaaa özenilecek bir tarafı yokmuş di mi
şuan şafak 12 ama fena sıkıştırıyo durum ya
bitecek çok az kaldı plakalar su gibi su hiçbirşey anlamıyorusun rahat edeceksin inan bana
100 den düş gerisi çok rahat ama 40 lar biraz kasıyo
birde 20 den sonrası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…