Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tabikide ama işte şu an anca temelini atabiliyoruz planların..bir de siz ayrı şehirlerdesiniz e doğal olarak yaşama yeri belirlenecek..biz ikimizde istanbul da olduğumuz için tek sorunumuz avrupa ve anadolu yakası kısmı ama iki kişi istediği sürece herşey olur gönlün ferah olsun yeter ki..

evet yeniyim ve gerçekten hoşbuldum:) böyle güzel insanlar olduğunu bilsem daha önce gelirdim:93:

olsun geldin yhaaa en önemlisi o demi bu arada erkek arkadasınla fotolarınıza baktım maşallah pek yakışıosunuz cnm bu aarada gözlerin lens mi senin forolar da

olsun geldin yhaaa en önemlisi o demi bu arada erkek arkadasınla fotolarınıza baktım maşallah pek yakışıosunuz cnm bu aarada gözlerin lens mi senin forolar da

çok teşekkür ederim canım :) yok lens değil göçmenim ben öyle gelmiş atalarımızdan:)

ıkımızınde görev yerı köy olunca bıraz sıkıntı..eş durumuna kalıyoruz..o nedenle bılmıyorum ne olacak..merak etmek guzel aslında:)

aslında ben sana bu atamalarla ılgılı bır soru sorsam ıyı olur ama 100 mesajını beklemem gerek

doktor bulup hastalıktan yakınan teyzelere benzedım :83:..ama ne yapayım aklıma geldı konudan

teşekkur ederım yaa..emsal dava bulmak zor mu? zorsa gerçekten vaktını almak ıstemem:26:

emeğe saygı lazım..o kadar mesleğe saygıdan bahsettık..

hıı bırde göçmenım demişsin..sende yugoslav göçmenı mısın?benım annem oralıda..

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkür ederim canım :) yok lens değil göçmenim ben öyle gelmiş atalarımızdan:)

maşallah ne güselmiş gözlerin o zaman bende lens almayı düşünüorum da ondan sordum cnm ne göçmenisin cnm

cnm mail yazmak yasak yöneticiler görürse banlanırsın sil onu çabuk :97::97:

Son düzenleyen: Moderatör:
nen culi nelerdesin sabahtan beri

kız yeni bi eleman geldi kanser etti beni resmen bi halttan anladığı yokmuş ben bu kızı yollucam sanırım benim yükümü azaltacağına çoğalttı ayak altında dolaşıo sadece yaaaa çok sinirim bozuldu

yahu sen mail at sorunu ..ne emeği aşkolsun sen de vaktimi almazsın merak etme..

selanik göçmeniyim ben:)

maşallah ne güselmiş gözlerin o zaman bende lens almayı düşünüorum da ondan sordum cnm ne göçmenisin cnm

çook teşekkür ederim cnm:) selanik göçmeniyim lens düşünüyorsan mavi alma derim maviler güzel durmuyo ama böyle doğal yeşiller daha güzel duruyo tabiki benim fikrim:)

çook teşekkür ederim cnm:) selanik göçmeniyim lens düşünüyorsan mavi alma derim maviler güzel durmuyo ama böyle doğal yeşiller daha güzel duruyo tabiki benim fikrim:)

yok ela alcam ben aşkımın gözleri de ela

yahu sen mail at sorunu ..ne emeği aşkolsun sen de vaktimi almazsın merak etme..

selanik göçmeniyim ben:)

neyse canııımmmm komşi komşisankı harıtada yakınmış gıbı

tmm..az önce antıvırus yukledım..ben vırus yemışım..eposta msn falan açılmıyordeli oldum..

tmm o zaman ben sana adımı yazayım özelden..ordan hatırlarsın..ben unutkan bır bünyeyımde
tekrar teşekkur ederım:81:

tamam:) ben sana konu ne ise ne yapılması gerekiyor ise verebildiğim kadar bilgi veririm rica ederim ne demek yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…