gül gül bela geldi başıma ama sanırım yollucam haftaya yaaa olcak gibi değil yengeçcim :97::97:
tamam:) ben sana konu ne ise ne yapılması gerekiyor ise verebildiğim kadar bilgi veririm rica ederim ne demek yahu
bende sana çocuklar hakkında bılgı vereyım,bırgun lazım olurne fenayım yaa
filiz ..
bak julıa senı uyardı az önce..görmedın sanırım..
bana yazdığım mail adresını sılmelıymışsın..cezası varmış uyeye..
mesaj düzenleme seçeneğinden sılıp duzelt bır..
ohh çok şanslıyım valla elbette ihtiyacım olacak:) o günler gelsinde valla bulur sorarım:)
kayınvalidem jinekolog o dğurtucak benisende eğitim ile ilgili bilgi hazıra konduk valla
İşini kolaylatırcağına zorlaştırıyosa yollamaktan başka yapılcak bişi yok
görmedim çok özür dilerim hemen siliyorum..
anaaa ben tam yerıne düşmuşum..onada sorum var..takılıo mu buralaraciddi var haa..başlık bıle açmıştım..
yok ya en ıyısı ben kalkıp ıstanbula geleyım manısaya geldığımde
hazel rengimi ne diolar tam bilmiorum o da çok güzel..benim aşkımında ela bakalım kimin geni baskın çocukta göreceğiz
bnm gözlerim kahve ins aşkımın genleri baskın gelirde kızımın oğlumun gözleri ela olur
düzeltemiyorum..o mesajımla ilgili mesaj düzelt yok..ne yapabilirim
ben o yazdığım mesajı düzeltemiyorum..o mesaj için düzeltme yok ne yapabilirim
bılmem kı:18: julıa a ses et bır..belkı bılıyordur..
bak yaa huzursuz oldum şimdi..
cnm yarım saat geçince düzelmio artık tühhh inş yöneciler fark etmez ederse ban yiyebilirsin
ben o yazdığım mesajı düzeltemiyorum..o mesaj için düzeltme yok ne yapabilirim
yok birşey olmaz ben editöre mesaj attım, durumu izah ettim anlayacaklardır huzursuz olunacak birşey yok..
kayınvalideme gelince girmez o buralara:) ama dediğin gibi gel istanbula bencede:)
olmadı boyle yaa..hay çeneme..keşke soru sorcam demeyeydım..
ya konuşmalardan zaten bu kuralı bılmedığın anlaşılıor..bunu dıkkate alırlar dıye düşünuyorum??
yok birşey olmaz ben editöre mesaj attım, durumu izah ettim anlayacaklardır huzursuz olunacak birşey yok..
kayınvalideme gelince girmez o buralara:) ama dediğin gibi gel istanbula bencede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?