Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende sana çocuklar hakkında bılgı vereyım,bırgun lazım olur ne fenayım yaa

ohh çok şanslıyım valla elbette ihtiyacım olacak:) o günler gelsinde valla bulur sorarım:)
kayınvalidem jinekolog o dğurtucak beni sende eğitim ile ilgili bilgi hazıra konduk valla

filiz ..
bak julıa senı uyardı az önce..görmedın sanırım..

bana yazdığım mail adresını sılmelıymışsın..cezası varmış uyeye..
mesaj düzenleme seçeneğinden sılıp duzelt bır..

ohh çok şanslıyım valla elbette ihtiyacım olacak:) o günler gelsinde valla bulur sorarım:)
kayınvalidem jinekolog o dğurtucak beni sende eğitim ile ilgili bilgi hazıra konduk valla

anaaa ben tam yerıne düşmuşum..onada sorum var..takılıo mu buralaraciddi var haa..başlık bıle açmıştım..

yok ya en ıyısı ben kalkıp ıstanbula geleyım manısaya geldığımde

İşini kolaylatırcağına zorlaştırıyosa yollamaktan başka yapılcak bişi yok

öle cnm bende istemzdim yollamak ama malesef yaniii genee de 1 hafta denicem olmazsa kusura bakma yolumuza devam edeemeyeceğiz diyip çıkışını vercem cnm :78:

hazel rengimi ne diolar tam bilmiorum o da çok güzel..benim aşkımında ela bakalım kimin geni baskın çocukta göreceğiz

bnm gözlerim kahve ins aşkımın genleri baskın gelirde kızımın oğlumun gözleri ela olur

bılmem kı:18: julıa a ses et bır..belkı bılıyordur..

bak yaa huzursuz oldum şimdi..

yok birşey olmaz ben editöre mesaj attım, durumu izah ettim anlayacaklardır huzursuz olunacak birşey yok..
kayınvalideme gelince girmez o buralara:) ama dediğin gibi gel istanbula bencede:)

ben o yazdığım mesajı düzeltemiyorum..o mesaj için düzeltme yok ne yapabilirim

olmadı boyle yaa..hay çeneme..keşke soru sorcam demeyeydım..

ya konuşmalardan zaten bu kuralı bılmedığın anlaşılıor..bunu dıkkate alırlar dıye düşünuyorum??

yok birşey olmaz ben editöre mesaj attım, durumu izah ettim anlayacaklardır huzursuz olunacak birşey yok..
kayınvalideme gelince girmez o buralara:) ama dediğin gibi gel istanbula bencede:)

inş cnm daha önce bu sebeğten uyarı alanlar oldu ama malesef

olmadı boyle yaa..hay çeneme..keşke soru sorcam demeyeydım..

ya konuşmalardan zaten bu kuralı bılmedığın anlaşılıor..bunu dıkkate alırlar dıye düşünuyorum??

yapacak birşey yok dert etme sen:) bilmiyordum zaten neyse bugünde bittti şafaklar azalıyor:)

işin ehlıyse nıye olmasın..özellıkle doğum konusunda..şöyle 6 yıla kadar mesleği devam ettırecekse gelırım

durumu bıldırmekle ıyı yapmışsın..ya ne bıleyım bır parça huzursuz oldum pay sahıbıyım bu konuda..bılmıyordum kuralı..ona bozuldum..
ınşallah bır sorun olmaz..

selam arkadaşlar şafak 85

julya canım ya 17 gün mü kaldı süper valla ben ilk geldiğimde ne kadar çoktu şafağın şimdi ise sadece 17 harika valla

filiz arkadaşım sen de aramıza hoşgeldin Allah kavuştursun canım

kızlar ben bu haftasonu belki kocacımın yanında olucam inşallah öyle planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…