Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

lütfen bozulmanı gerektiren birşey yok:) annesi emeklide ablası var:):) bizimkiler ilginç bir aile:) toplansalar şirket açarlarD:

yapacak birşey yok dert etme sen:) bilmiyordum zaten neyse bugünde bittti şafaklar azalıyor:)

haklısın..şafaklar azalıyor ve en çok buna sevınıyoruz..benımkı nöbete başladı..çıkıp muhabbet etsem fena olmaz..zıra uyuyakalıorum

yok kız atarsa 15 şafak

lütfen bozulmanı gerektiren birşey yok:) annesi emeklide ablası var:):) bizimkiler ilginç bir aile:) toplansalar şirket açarlarD:

peki tamam:)

bırlıkte mutlusunuz bellıkı..ALLAH bozmasınne guzel yaa..:79:

tamam o zaman listeye benı eklesınler doğumda

kızlar..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
gerçekten yanımdaki insanlardan alamadığım desteği aldım, içim rahatladı..
yarın iş var erken kalkmak lazım ben yatıyorum hepinizi ayrı ayrı çok çok öpüyorum..
allah hepinizi bir an evvel sevdiğinize kavuştursun iyi geceler..

kızlar..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
gerçekten yanımdaki insanlardan alamadığım desteği aldım, içim rahatladı..
yarın iş var erken kalkmak lazım ben yatıyorum hepinizi ayrı ayrı çok çok öpüyorum..
allah hepinizi bir an evvel sevdiğinize kavuştursun iyi geceler..

evet cnm sabah bana da iş var yarın görüşürüz iii geceler

ben o yazdığım mesajı düzeltemiyorum..o mesaj için düzeltme yok ne yapabilirim

bılmem kı:18: julıa a ses et bır..belkı bılıyordur..

bak yaa huzursuz oldum şimdi..

cnm yarım saat geçince düzelmio artık tühhh inş yöneciler fark etmez ederse ban yiyebilirsin

yok birşey olmaz ben editöre mesaj attım, durumu izah ettim anlayacaklardır huzursuz olunacak birşey yok..
kayınvalideme gelince girmez o buralara:) ama dediğin gibi gel istanbula bencede:)

ben söyledim bile:) en iyisi dürüst olmak banlarlarsada yapabilecek birşey yok durumu dürüstçe izah ettim onların görmesini beklemeden bakalım kısmet:)

olmadı boyle yaa..hay çeneme..keşke soru sorcam demeyeydım..

ya konuşmalardan zaten bu kuralı bılmedığın anlaşılıor..bunu dıkkate alırlar dıye düşünuyorum??

inş cnm daha önce bu sebeğten uyarı alanlar oldu ama malesef
Bayanlar sakin olun,uyarı veriyoruz,banlıyoruz ama öcüde değiliz,reklam,yönlendirme,satış vb.sebeplerden iletişim bilgisi verilmiyorsa,masum sebeplerden mail adresi verildiyse kimse ceza almaz,mail verdi diye banlananların mutlaka bir çıkarı vardır,bizde onu fark edip banlamışızdır ama bilmeden mail adresi verenlerin sadece mail olan mesajını siliyoruz,oda kendi iyiliğiniz için,malum sitemize misafir olarak girenlerde yazışmaları görebiliyor,yazışma adresleriniz başkalarının eline geçmesin diye ulurorta vermeyin diyoruz

sağolasın süper hatun..
amin senıde allahım kolaylıkla kavuştursun sevdiğine..kal sağlıcakla:80:

julyacım depük listesini kim yapacak alan oldu mu olmadıysa ben alıyım diyorum seni depükledikten sonra

arkadaşım banlanmadı..filize uzulurdum..teşekkurler:79:

julyacım depük listesini kim yapacak alan oldu mu olmadıysa ben alıyım diyorum seni depükledikten sonra

yok olmadı cnm peki o zaman ben listemi sana devretcem bnm depük gecem de sen depüklersin beni ve listeyi sen devralırsın olur mu kuzum

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...//2011 kardelen44= 3 Afyon : :123:

:123:...11/05/2011 yengeç123 = 7 Antalya :123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 10 Balıkesir :123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 13 Bitlis :123:

:123:...15/05/2011 ssule07= 12 Bingöl :123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 15 Burdur :123:

-----------
-----

Uyuyamıyorummm kızlaaaaaaaarrrr yaa böyle giderse yarın uyku ilacı alıcam yanıma eczaneden çıkmadan öööööffffffff sanki ilk defa tanışcakmışız gibii ilk günki heyecandanda beter bu heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…