işin ehlıyse nıye olmasın..özellıkle doğum konusunda..şöyle 6 yıla kadar mesleği devam ettırecekse gelırım
durumu bıldırmekle ıyı yapmışsın..ya ne bıleyım bır parça huzursuz oldum pay sahıbıyım bu konuda..bılmıyordum kuralı..ona bozuldum..
ınşallah bır sorun olmaz..
yapacak birşey yok dert etme sen:) bilmiyordum zaten neyse bugünde bittti şafaklar azalıyor:)
selam arkadaşlar şafak 85
julya canım ya 17 gün mü kaldı süper valla ben ilk geldiğimde ne kadar çoktu şafağın şimdi ise sadece 17 harika valla
filiz arkadaşım sen de aramıza hoşgeldin Allah kavuştursun canım
kızlar ben bu haftasonu belki kocacımın yanında olucam inşallah öyle planlıyorum
lütfen bozulmanı gerektiren birşey yok:) annesi emeklide ablası var:):) bizimkiler ilginç bir aile:) toplansalar şirket açarlarD:
lütfen bozulmanı gerektiren birşey yok:) annesi emeklide ablası var:):) bizimkiler ilginç bir aile:) toplansalar şirket açarlarD:
kızlar..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
gerçekten yanımdaki insanlardan alamadığım desteği aldım, içim rahatladı..
yarın iş var erken kalkmak lazım ben yatıyorum hepinizi ayrı ayrı çok çok öpüyorum..
allah hepinizi bir an evvel sevdiğinize kavuştursuniyi geceler..
editöre attığım mesaja cevap geldi sorun yok kızlar:) saolsunlar dürüstlük iyidir her zaman işte:)
ben o yazdığım mesajı düzeltemiyorum..o mesaj için düzeltme yok ne yapabilirim
bılmem kı:18: julıa a ses et bır..belkı bılıyordur..
bak yaa huzursuz oldum şimdi..
cnm yarım saat geçince düzelmio artık tühhh inş yöneciler fark etmez ederse ban yiyebilirsin
yok birşey olmaz ben editöre mesaj attım, durumu izah ettim anlayacaklardır huzursuz olunacak birşey yok..
kayınvalideme gelince girmez o buralara:) ama dediğin gibi gel istanbula bencede:)
ben söyledim bile:) en iyisi dürüst olmak banlarlarsada yapabilecek birşey yok durumu dürüstçe izah ettim onların görmesini beklemeden bakalım kısmet:)
olmadı boyle yaa..hay çeneme..keşke soru sorcam demeyeydım..
ya konuşmalardan zaten bu kuralı bılmedığın anlaşılıor..bunu dıkkate alırlar dıye düşünuyorum??
Bayanlar sakin olun,uyarı veriyoruz,banlıyoruz ama öcüde değiliz,reklam,yönlendirme,satış vb.sebeplerden iletişim bilgisi verilmiyorsa,masum sebeplerden mail adresi verildiyse kimse ceza almaz,mail verdi diye banlananların mutlaka bir çıkarı vardır,bizde onu fark edip banlamışızdır ama bilmeden mail adresi verenlerin sadece mail olan mesajını siliyoruz,oda kendi iyiliğiniz için,malum sitemize misafir olarak girenlerde yazışmaları görebiliyor,yazışma adresleriniz başkalarının eline geçmesin diye ulurorta vermeyin diyoruzinş cnm daha önce bu sebeğten uyarı alanlar oldu ama malesef
kızlar..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
gerçekten yanımdaki insanlardan alamadığım desteği aldım, içim rahatladı..
yarın iş var erken kalkmak lazım ben yatıyorum hepinizi ayrı ayrı çok çok öpüyorum..
allah hepinizi bir an evvel sevdiğinize kavuştursuniyi geceler..
Bayanlar sakin olun,uyarı veriyoruz,banlıyoruz ama öcüde değiliz,reklam,yönlendirme,satış vb.sebeplerden iletişim bilgisi verilmiyorsa,masum sebeplerden mail adresi verildiyse kimse ceza almaz,mail verdi diye banlananların mutlaka bir çıkarı vardır,bizde onu fark edip banlamışızdır ama bilmeden mail adresi verenlerin sadece mail olan mesajını siliyoruz,oda kendi iyiliğiniz için,malum sitemize misafir olarak girenlerde yazışmaları görebiliyor,yazışma adresleriniz başkalarının eline geçmesin diye ulurorta vermeyin diyoruz
julyacım depük listesini kim yapacak alan oldu mu olmadıysa ben alıyım diyorum seni depükledikten sonra
yok olmadı cnm peki o zaman ben listemi sana devretcem bnm depük gecem de sen depüklersin beni ve listeyi sen devralırsın olur mu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?