Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bence tickerını değiştirip yeni aşkınla başladığın yeni tickerını yap tatlım Nasıl gidiyo yolundamı herşey?

İyiyim bende kuzum yaa uyumak istiyorumm :97:

Allah bozmasın o zaman canım benim

nilaycım henüz bir şey olmuş değil sadece konuşuyoruz şu anda tatlım.öle birşey olduğunda değiştiricem :)
iyi gidiyor şu anlık
bugün herkes uykusuz sanırım bende yataktan kalkmak istemiyorum ama işe eldiğimde uykum kalmıyor mutlu oluyorum heeleki makyaj yaptığımda

Günaydınnnn iyi diyelim iy olalım iştee...
Bi türlü yaz gelmiyooo ona üzülüyommm bugünda hava bulutluuu
senden naberr?

yoo bugun hava bana gore cok guzel cnmmm :26: bende ıyıyım askerım bu aralar pek bir ii ne desem tamam diyo ask mesajlarıyla uyanıom bayadır uzak kalmıstım bu tarz rpmantıklere o yuzden moralım super nazar degmesınde

günaydınnn hatunlaarrr yınee basslamısızzz mööppete ohhh nee güssselll
sabahh sabahh gergındımm bı baktımm askım arıyoo sabahh onunda ıcı kotuu olmuss sesınıı duymak ıstedımm dııncee benn mutluu oldumm ama belımm tutulmuss hareket edemıyomm
ŞAFAK 108 sonnn 8 GÜN

Günaydınlaaaaaaaaaaaarr
Günaydınnnn
günaydıııın devoo hosgeldın nasılsın bakalım
hani bize günaydın
güneş yüzü görmedikçe kendimize gelemiycez sanırım Ben makyaj yapmıyorum..İçimden gelmio gezmeye giderken süsleniyorum azıcık

günaydın tatlımm

hayırlı sabahlar hepinize şafak güzellerim nasılsınız?

dün yanlış bi hesaplamayla şafağımı 10 sanmıştım ama yanılmışım

şafağım bugün "10".. çifti sayılara veda artık

zafer bizim olacak !

hımm yok ben yapmak zorundayım işyerinden dolayı...

oyyy maş..kız ne çabuk bitirdin sen askerliği anammmmm
topuklu ayakkabı giymek zor değil evde kendini alıştır birazcık

ya kızlar canım ilk defa topuklu ayakkabı giymek istiyo ama ömrümde hiç giymedim.. çok zor mu yürümesi???

günaydınn kızlarrr... canım topuklu ayakkabı giymeye bayılrımmm ilk giymelerinse biraz acı çekebilirisn ayağın ağrıyabilir o yüzden çok ayakta durup çok yürüyeceğin günse giyme ama eğer oturara çalııyorsan çokta yürmceksen kesinliklee giiyyyy...

Günaydın tatlımm Maşallah bitirdin yaa
sanada günaydın balııım ne kızıooon len
kızarımda severimde şafakdaşım benn
günaydınnn canımmm benımmm sekerımm

ya kızlar canım ilk defa topuklu ayakkabı giymek istiyo ama ömrümde hiç giymedim.. çok zor mu yürümesi???
bende bu yaz için platform arıyorum.. alıcammmm

hımm yok ben yapmak zorundayım işyerinden dolayı...

oyyy maş..kız ne çabuk bitirdin sen askerliği anammmmm
topuklu ayakkabı giymek zor değil evde kendini alıştır birazcık

tabi sana çabuk geldi dimi bi sor bakalım bana nasıl geçmiş

ama çok şükür sizle sohbet muhabbet ede ede yedim askerliği.. bu son ayrılığımız olur inşh
tamam ya cesaretlendim alıp evde giyeceğim,alışırsam da dışarda giyerim

canım merhaba bişey sorucam askerin gittiğinden beri burdamısın ne zamandr bu topiktesin. hayır bana hayal gibi geliyo askerliğin biticeğide o yüzdenn

ayyyyyyy iyice heveslendim siz böyle deyince zaten

aslında hava teskere de giymek istiyorum işte,hava alanından nişanlımı alıp eve geçeceğiz.. çok acırmı ayaklarım bilmiyorum:18: ama öncesinde bi evde denerim olmazsa ayyyy ilk defa beni topuklu ayakkabıyla görür giyersem,nasıl bi tepki verir çok merak ediyorum

hahah görende sanki ben bu yollardan geçmedim sanacakk
nilirim kabus gibi ama olsun bitmesi güzel her ne kadar sonu bile kötü olsada..
inşallah canım allahım ayırmasınnn
all all bence öğlen gidip bakcam kendime

Günaydın tatlımm Maşallah bitirdin yaa

kızarımda severimde şafakdaşım benn

bende bu yaz için platform arıyorum.. alıcammmm

çok şükür bitirdik gerçekten
ya topuklu ayakkabı çok hoş duruyor zaten de işte,taşımak önemli.. taşıyabiliyorsan ne mutlu hep giy ben taşıyamam be yamulurum kesin

canım merhaba bişey sorucam askerin gittiğinden beri burdamısın ne zamandr bu topiktesin. hayır bana hayal gibi geliyo askerliğin biticeğide o yüzdenn

evet tatlım askerim 2010 şubat 25 de askere gitti,ben mart da burayı buldum.. yani askerim gittikten bir hafta sonra buradaydım,resmen 15 aydır yapıştım buraya inan bana bu8radaki tüm bitirenlere hayal gibi geliyordu,bana da.. ama bak bitti.. bana hep diyorlardı ki ; teskereyi alıp geriye baktığında "aa ne çabuk geçti günler" diyeceksin diyorlardı.. hadi oradan diyordum:) ama şimdi geriye baktığımda gerçektende zor da olsa bi şekilde bitti işte..
yani hiç hayal gibi gelmesin tatlım,askerlik kimseye kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…