günaydıııın devoo hosgeldın nasılsın bakalım
Bence tickerını değiştirip yeni aşkınla başladığın yeni tickerını yap tatlımNasıl gidiyo yolundamı herşey?
İyiyim bende kuzum yaa uyumak istiyorumm :97:
Allah bozmasın o zaman canım benim
Günaydınnnn iyi diyelim iy olalım iştee...
Bi türlü yaz gelmiyooo ona üzülüyommmbugünda hava bulutluuu
senden naberr?
GünaydınnnnGünaydınlaaaaaaaaaaaarr
hani bize günaydıngünaydıııın devoo hosgeldın nasılsın bakalım
güneş yüzü görmedikçe kendimize gelemiycez sanırımnilaycım henüz bir şey olmuş değil sadece konuşuyoruz şu anda tatlım.öle birşey olduğunda değiştiricem :)
iyi gidiyor şu anlık
bugün herkes uykusuz sanırım bende yataktan kalkmak istemiyorum ama işe eldiğimde uykum kalmıyor mutlu oluyorum heeleki makyaj yaptığımda
günaydınnn hatunlaarrr yınee basslamısızzz mööppeteohhh nee güssselll
sabahh sabahh gergındımm bı baktımm askım arıyoo sabahh onunda ıcı kotuu olmuss sesınıı duymak ıstedımm dıınceebenn mutluu oldumm ama belımm tutulmuss hareket edemıyomm
ŞAFAK108 sonnn 8 GÜN
Günaydınnnn
hani bize günaydın
güneş yüzü görmedikçe kendimize gelemiycez sanırımBen makyaj yapmıyorum..İçimden gelmio gezmeye giderken süsleniyorum azıcık
günaydın tatlımm
Günaydınnnn
hani bize günaydın
güneş yüzü görmedikçe kendimize gelemiycez sanırımBen makyaj yapmıyorum..İçimden gelmio gezmeye giderken süsleniyorum azıcık
günaydın tatlımm
ya kızlar canım ilk defa topuklu ayakkabı giymek istiyo ama ömrümde hiç giymedim.. çok zor mu yürümesi???
Günaydınnnn
hani bize günaydın
günaydın tatlımm
hayırlı sabahlar hepinize şafak güzellerimnasılsınız?
dün yanlış bi hesaplamayla şafağımı 10 sanmıştım ama yanılmışım
şafağım bugün "10".. çifti sayılara veda artık
zafer bizim olacak !
ya kızlar canım ilk defa topuklu ayakkabı giymek istiyo ama ömrümde hiç giymedim.. çok zor mu yürümesi???
Günaydın tatlımm Maşallah bitirdin yaahayırlı sabahlar hepinize şafak güzellerimnasılsınız?
dün yanlış bi hesaplamayla şafağımı 10 sanmıştım ama yanılmışım
şafağım bugün "10".. çifti sayılara veda artık
zafer bizim olacak !
kızarımda severimde şafakdaşım bennsanada günaydın balııım ne kızıooon len
günaydınnn canımmm benımmm sekerımm
bende bu yaz için platform arıyorum.. alıcammmmya kızlar canım ilk defa topuklu ayakkabı giymek istiyo ama ömrümde hiç giymedim.. çok zor mu yürümesi???
ılk defa gıyceksen oylee coook yuksek alma yada platform topuk al cnm yoksa 1 saat sonra ayagın ustunde duramazsın
hımm yok ben yapmak zorundayım işyerinden dolayı...
oyyy maş..kız ne çabuk bitirdin sen askerliği anammmmm
topuklu ayakkabı giymek zor değil evde kendini alıştır birazcık
tabi sana çabuk geldi dimibi sor bakalım bana nasıl geçmiş
ama çok şükür sizle sohbet muhabbet ede ede yedim askerliği.. bu son ayrılığımız olur inşh
tamam ya cesaretlendim alıp evde giyeceğim,alışırsam da dışarda giyerim
günaydınn kızlarrr... canım topuklu ayakkabı giymeye bayılrımmm ilk giymelerinse biraz acı çekebilirisn ayağın ağrıyabilir o yüzden çok ayakta durup çok yürüyeceğin günse giyme ama eğer oturara çalııyorsan çokta yürmceksen kesinliklee giiyyyy...
tabi sana çabuk geldi dimibi sor bakalım bana nasıl geçmiş
ama çok şükür sizle sohbet muhabbet ede ede yedim askerliği.. bu son ayrılığımız olur inşh
tamam ya cesaretlendim alıp evde giyeceğim,alışırsam da dışarda giyerim
Günaydın tatlımm Maşallah bitirdin yaa
kızarımda severimde şafakdaşım benn
bende bu yaz için platform arıyorum.. alıcammmm
canım merhaba bişey sorucam askerin gittiğinden beri burdamısın ne zamandr bu topiktesin. hayır bana hayal gibi geliyo askerliğin biticeğide o yüzdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?