Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

niye öyle dyosun tertip ya bak bendie üzüyosun =(( yoksa senin askerinde sen orda rahatsın geziyosun ben burda hiç bişey yapamıyoum kapalıym anlamassın burası ansıl biyer fln mı dedi..
ona benzer şeyler işte. Bide böyle görmeye gidince, sık görüşünce fln şımardı işte. Adam beni değil, resmen sivil hayatını, arkadaşlarını özlüo. O zaman ona bu dağıtım izninde arkadaşlarıyla birlikte iyi eğlenceler...

canım uzulme sen emın ol senı daha cok ozlemıstır ama erkek mılletı ıste neyı nasıl soyluceklerını bılmıolar

aynen bende de canım
hoşbuldum deryacım noldu niye sıkıldı senin canın ya
mehtabın gelmiş
ayyyy duyguşşş mavinin koyu tonları saks rengi falan gece çok hoş duruyorrr:78:
hani hani yokmu elbisenin fotosu merak ettimmmmm
iyi günlerde kullan bu aradaaa
var tatlım hemen ekleyeyim dur
teşekkür ederim tatlım bakılm beğenecek misiniz

Son düzenleme:
bunun altında o aldığım krem platformalar güzel olur di mi ya da kırmızı mı alsam

bunu da çok beğendim ve aldım yaz geldi malum tiril tiril dolaşmak lazım
kızın ayakkabılarına çok benzeyen benim de var
güzel oldu ya

Son düzenleme:
ne oldu sana facedede bişey okudum:S
kırgınım, kızgınım, üzgünüm... ama başkası adına, ki bu senin kocan bile olsa, hayal kurmamayı plan yapmamayı öğrendim canım...

canım uzulme sen emın ol senı daha cok ozlemıstır ama erkek mılletı ıste neyı nasıl soyluceklerını bılmıolar

yok be mervoşum, inanmıyorum özledim dediğine fln. canı istediğinde herşeyi gayet güzel söylemeyi beceriyor walla. Ama istemiyorum, söylemesin, önemli olan duymak değil, hissetmek... Ben nasıl hissettirebiliosam o da yapabilir, sadece karşılık bekliyorum ama boşa...
artık bişi beklemiyorum..

Son düzenleme:
lacivwert çk ağır ve harika

diğer elbisede çk güzell

güzel günlerde giy duygu

askerde canım nasl konuşacağını bilemiyorlar...
üzülme sıkma canını..

hoşbuldum durucum elbise aldım sonunda ya beğendim bitane lacivert

hoşbuldum minnoşcan nasılsın :81:
iyiyim kuzum seni sormalı alıiverişlere girişmişsin

1. elbise çok hoş datlum ikinci elbisede güzel ama sandaletle daha güzel olucağı kanısındayım

rica ederim canım ama ben çk beğendmm valla
ayakkabıdaneden kararsızsın???
krem rugan mı kırmızı rugan mı?
iyiyim kuzum seni sormalı alıiverişlere girişmişsin

1. elbise çok hoş datlum ikinci elbisede güzel ama sandaletle daha güzel olucağı kanısındayım
sorma ya teyzemin nikahı var kınagecesi filam o yüzden
haftasonu tüm gün elbise aradım şöyle abartısız bişey bulamadım bulduklarımda 350 den başlıyordu
şimdi buldum aldım valla

sandalette olabilir haklısın ama sandaletim yok benim abla

iidirrr

var tatlım hemen ekleyeyim dur
teşekkür ederim tatlım bakılm beğenecek misiniz

Elbiseye bayıldım duyguşş çokk şıkkkk... Kırmızı ayakkabıda güzel olabilirr... ama ben senin krem ayakkabınıda görmedimmm:26:

kırmızı rugan ,koyu ama hfif makyaj ve kırmızı rujla süper olursun duygu.ben kırmızı giyerdim şahsen.

hoşbuldum deryacım noldu niye sıkıldı senin canın ya
mehtabın gelmiş
aman işte hep aynı şeyler, mevzuu erkeklerle kadınların beyinlerinin farklı çalışması duygucum..
walla mehtap heyecanı fln sıfır şuan bende

beğendin miii :81:
aa görmedin mi dur ekleyeyim tatlım hemen

beğendim beğendimmmm.. çok güzel oturuyor vücudaaa şekşiiii
ama bana kırmızı ayakkab daha gzl olur gibi geldi.. kırmızıda bi rujj wuuuu müthiş olur müthişşş

ekle ekle onada bakimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…