Günaydın canım:80:Günaydın kızlar
nilaycım walla canı ne isterse onu yapsın izinde, ben rahat bıraktım artık onuAman ii ii canım aşkında sana kalcak bölelikle:81:
tekrar günaydın buucuugünaydın kızlarr
günaydın mervoşgünaydıııın devoo hosgeldın nasılsın bakalım
tertibim günaydın canımgünaydınn kızlarrr... canım topuklu ayakkabı giymeye bayılrımmm ilk giymelerinse biraz acı çekebilirisn ayağın ağrıyabilir o yüzden çok ayakta durup çok yürüyeceğin günse giyme ama eğer oturara çalııyorsan çokta yürmceksen kesinliklee giiyyyy...
günaydın canım:80:hmmm bu fikir iyi geldi canım teşekkür ederim
çok şükür bitirdik gerçekten
ya topuklu ayakkabı çok hoş duruyor zaten de işte,taşımak önemli.. taşıyabiliyorsan ne mutlu hep giyben taşıyamam be yamulurum kesin
hahah görende sanki ben bu yollardan geçmedim sanacakk
nilirim kabus gibi ama olsun bitmesi güzel her ne kadar sonu bile kötü olsada..
inşallah canım allahım ayırmasınnn
all all bence öğlen gidip bakcam kendime
günaydın şekerimmm:80:günaydınnn hatunlaarrr yınee basslamısızzz mööppeteohhh nee güssselll
sabahh sabahh gergındımm bı baktımm askım arıyoo sabahh onunda ıcı kotuu olmuss sesınıı duymak ıstedımm dıınceebenn mutluu oldumm ama belımm tutulmuss hareket edemıyomm
ŞAFAK108 sonnn 8 GÜN
günaydın durucum:80:Günaydınnnn iyi diyelim iy olalım iştee...
Bi türlü yaz gelmiyooo ona üzülüyommmbugünda hava bulutluuu
senden naberr?
bende öyle platform falan hiç giymedim 10-15 gün önceden alıp bol bol alıştırma yapmam gerekaradığım bilekliğide buldum.. bi tek ayakkabı kaldı geriye
bende öyle platform falan hiç giymedim 10-15 gün önceden alıp bol bol alıştırma yapmam gerekaradığım bilekliğide buldum.. bi tek ayakkabı kaldı geriye
Günaydın canım:80:
nilaycım walla canı ne isterse onu yapsın izinde, ben rahat bıraktım artık onu
tekrar günaydın buucuu
sıkıntılar ne alemde?
günaydın mervoş
tertibim günaydın canım
günaydın canım:80:
hadi bakalım şimdiden iyi yürüyüşler ozaman
kuzum sen neye hazırlık yapıyorsun ??
evet tatlım askerim 2010 şubat 25 de askere gitti,ben mart da burayı buldum.. yani askerim gittikten bir hafta sonra buradaydım,resmen 15 aydır yapıştım burayainan bana bu8radaki tüm bitirenlere hayal gibi geliyordu,bana da.. ama bak bitti.. bana hep diyorlardı ki ; teskereyi alıp geriye baktığında "aa ne çabuk geçti günler" diyeceksin diyorlardı.. hadi oradan diyordum:) ama şimdi geriye baktığımda gerçektende zor da olsa bi şekilde bitti işte..
yani hiç hayal gibi gelmesin tatlım,askerlik kimseye kalmıyor
iyiyim canım sen nasılsın?günaydın tatlım naber
günaydın şekerimmm:80:
günaydın durucum:80:
yoo bugun hava bana gore cok guzel cnmmm :26: bende ıyıyım askerım bu aralar pek bir ii ne desem tamam diyo ask mesajlarıyla uyanıom bayadır uzak kalmıstım bu tarz rpmantıklere o yuzden moralım super nazar degmesınde
Günaydınnnn
hayırlı sabahlar hepinize şafak güzellerimnasılsınız?
dün yanlış bi hesaplamayla şafağımı 10 sanmıştım ama yanılmışım
şafağım bugün "10".. çifti sayılara veda artık
zafer bizim olacak !
günaydın durucum:80:
Ben geldiiimm
h.b. yok be canım, daha da sinirliyim, ama boşvermiş durumdayım artık, mücadele etmeye gücüm yok, mehtap fln da beklemiyorum, benim değil, onun mehtabı çünkü...günaydınn tertibim hoş geldin. dün akşam girip okudum geçmişi baya bi sinrlenmişsin sinir etmiş askerin seni nasıl oldun iyimisin bak mehtabımıza 3 gün kldı
hoşgeldinn:80:Ben geldiiimm
aynen bende de canımsıkıntılar aynı değişen bişe yok deyacımm
hoşbuldum durucum elbise aldım sonunda ya beğendim bitane lacivertHoşgeldin duyguşşşş
hoşbuldum minnoşcan nasılsın :81:hoşgeldinn
Oh maşallah maşallah size devoooo
günaydın incimmm
günaydın mavişş maşallah şafağınaaaa
günaydınn canımm
Hoşgeldin duyguşşşş
h.b. yok be canım, daha da sinirliyim, ama boşvermiş durumdayım artık, mücadele etmeye gücüm yok artık, mehtap fln da beklemiyorum artık, benim değil, onun mehtabı çünkü...
niye öyle dyosun tertip ya bak bendie üzüyosun =(( yoksa senin askerinde sen orda rahatsın geziyosun ben burda hiç bişey yapamıyoum kapalıym anlamassın burası ansıl biyer fln mı dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?