öyle mi diyosunkırmızı rugan ,koyu ama hfif makyaj ve kırmızı rujla süper olursun duygu.ben kırmızı giyerdim şahsen.
yapma be tatlım heyecanını bastırmaaman işte hep aynı şeyler, mevzuu erkeklerle kadınların beyinlerinin farklı çalışması duygucum..
walla mehtap heyecanı fln sıfır şuan bende
bu dağıtım izni bi bitsin, yeni birliğine teslim olsun, o zaman ben ona öğreticem konuşmayı canım...
kesinlikle kırmızı rugan
kırmızı rugan 3 oldu iyi tamam kırmızı giyiyorum o zamanbu dağıtım izni bi bitsin, yeni birliğine teslim olsun, o zaman ben ona öğreticem konuşmayı canım...
kesinlikle kırmızı rugan
tamaaaaaamm
beğendim beğendimmmm.. çok güzel oturuyor vücudaaaşekşiiii
ama bana kırmızı ayakkab daha gzl olur gibi geldi.. kırmızıda bi rujjwuuuu müthiş olur müthişşş
ekle ekle onada bakimmm
kırmızıyı tek geçerim duyguşşşş
öyle mi diyosun
o zaman bi de kırmızı rugan almam lazım
saçlarım belimde benim
su dalgası yapar yandan atarım olur di mi
yapma be tatlım heyecanını bastırma
gelsin düzelir askerlik de geç yapma üzme kendini
nilaycım henüz bir şey olmuş değil sadece konuşuyoruz şu anda tatlım.öle birşey olduğunda değiştiricem :)
iyi gidiyor şu anlık
bugün herkes uykusuz sanırım bende yataktan kalkmak istemiyorum ama işe eldiğimde uykum kalmıyor mutlu oluyorum heeleki makyaj yaptığımda
kesinlikle kırmızı duyguuuuu
takma kafana hepsi aynı olabiliyor psikolojikmen sonda sölüceğini başta sölüyebiliyorlar ..
nilaycım walla canı ne isterse onu yapsın izinde, ben rahat bıraktım artık onu
yok be canım ben bastırmıyorum ki heyecanımı, o öldürdü, bastırılacak bi heyecan bile kalmadı artık, geleceğine sevinemiyorum bile, çünkü gelince daha beter kavga edeceğiz...Boşver sen beni, sen mehtap heyecanını sevincini bozma benim için duygucum yaa, elbiselerin fln süper bu arada, kırmızı rugana da bayıldım
yapma be tatlım heyecanını bastırma
gelsin düzelir askerlik de geç yapma üzme kendini
malesef canım...kesinlikle kırmızı duyguuuuu
takma kafana hepsi aynı olabiliyor psikolojikmen sonda sölüceğini başta sölüyebiliyorlar ..
bu dağıtım izni bi bitsin, yeni birliğine teslim olsun, o zaman ben ona öğreticem konuşmayı canım...
kahkül durmuyor ki benim alnımda sorun obence dağınık maşa yaptır hafiften toplat.önlerde kahküll.süper olurr
şimdi yazdın gördüm ulenyukarı yazdım ya sen beni kaale ye almıyon mu lenn
yapma be tatlım tatilinizi zehir etmeyin sonra mumla arayacaksınız bu günleriyok be canım ben bastırmıyorum ki heyecanımı, o öldürdü, bastırılacak bi heyecan bile kalmadı artık, geleceğine sevinemiyorum bile, çünkü gelince daha beter kavga edeceğiz...Boşver sen beni, sen mehtap heyecanını sevincini bozma benim için duygucum yaa, elbiselerin fln süper bu arada, kırmızı rugana da bayıldım
malesef canım...
di miDuygu o elbisenin üstüne bu saçlar dehşeeet oluuuurr böle yandan at sende
saçını dağınık maşa yaptır, yandan önden arkadan, nerden istersen attır canım, ama hareketli bişiler olsun, seksüü olsun
tamam anlaşıldı herkes kırmızı diyor
kırmızı giyiyorum ulen
yav saçımı sordum cevap veren olmadı
diyorum ki saçlarım belimde şöyle yaparım kaparık olur postişte takarım di mi ulen
izni zehir eden o olacak malesef nilaycım, çünkü ben iyi değerlendirmek için aylar öncesinden planlar yaptım, yıllık izin alıp 1 dk onun dibinden ayrılmamak için hayaller kurdum... ama adam daha gelmeden peşin peşin arkadaşlarıyla geçireceği vaktin pazarlığını yapıo...canımcım izninizi zehir etmeyin inanki değmez şu anda askerde diye böyledir eminimki,tadını çıkarın birbirnizin yanında olmanızı oda zaten dibinden ayrılmaz bak gör
saçını dağınık maşa yaptır, yandan önden arkadan, nerden istersen attır canım, ama hareketli bişiler olsun, seksüü olsun
izni zehir eden o olacak malesef nilaycım, çünkü ben iyi değerlendirmek için aylar öncesinden planlar yaptım, yıllık izin alıp 1 dk onun dibinden ayrılmamak için hayaller kurdum... ama adam daha gelmeden peşin peşin arkadaşlarıyla geçireceği vaktin pazarlığını yapıo...
2 buçuk aydır o arkadaşları şafak saydı, o arkadaşları hergün gözyaşı döktü onun için sanki de mi...
onlar da yollarına kırmızı halı sermiş bekliolardı zaten...
Ne hali varsa görsün, yemin ederim soğuttu kendinden...
tamam hem fikiriz anlaşıldısaçını dağınık maşa yaptır, yandan önden arkadan, nerden istersen attır canım, ama hareketli bişiler olsun, seksüü olsun
izni zehir eden o olacak malesef nilaycım, çünkü ben iyi değerlendirmek için aylar öncesinden planlar yaptım, yıllık izin alıp 1 dk onun dibinden ayrılmamak için hayaller kurdum... ama adam daha gelmeden peşin peşin arkadaşlarıyla geçireceği vaktin pazarlığını yapıo...
2 buçuk aydır o arkadaşları şafak saydı, o arkadaşları hergün gözyaşı döktü onun için sanki de mi...
onlar da yollarına kırmızı halı sermiş bekliolardı zaten...
Ne hali varsa görsün, yemin ederim soğuttu kendinden...
kahkül durmuyor ki benim alnımda sorun o
bak resim ekledim öyle de olmaz mı senin dediğine yakın
yandan atarım
şimdi yazdın gördüm ulen
yapma be tatlım tatilinizi zehir etmeyin sonra mumla arayacaksınız bu günleri
bak 9 ay oldu yüzünü görüyorum ben öyle zor ki yapma o yüzden sakin olmaya çalış güzellikle konuşup probleminizi çözebilirsiniz inan bana
bu arada bizimki teskere ulen
şafak mı kaldı
di miben de öyle düşündüm
ayhh al işte benimki tek değilmiş ah deryacım ah btek tertip değiliz askerlerin huylarıda aynı!!! ben burda planlar yapıyorum bana hafta sonu konuştuğumuzda ne dedi c.tesi gelcek zaten neymiş pazar günü yazlığa gidip mangal yapcaklarmış sonrada kuzeninin nikanına gdckmiş ama merak emiyimmiş p.tesi gelcekmiş:S:S ya anlamıyorum ne oldu çocuğa normalde dakikası boş olsa bnmle geçirmeye çalışırdı valla bende atıyorum içime ama bak benimkide böle tertip ömrümzü yickler
aynen yaa, aynı laf işte.. sen sadece beni özlüosun ama ben ordaki herşeyi herkesi özlüyorum, anlayamazsın beni dio... ben askerde olsam yine sadece ve sadece onu özlerdim, bide ailemi... gezmeyi tozmayı arkadaşlarımı değil... ben de şuan gezmekten kendimi men ettim, o en azından çarşıya çıkıp gezio, ama ben o kadar bile çıkmıyorum..becede canım kesinlikle ozamn aklı başna gelicektir ozaman ama yinede çok üstüne gitme askerler malum açma sapan psikolojileri var ama ben seni anlıyorum çünkü ben diyorum ki özledim bana verdiği cevap'' sen bitek beni özleidn ben burda napıyım herkesi herşeyi özledim'' bi kere duydum sadece özleidm dediğini 2 buçuk aydır okadar. o izne gelicek ozamn görcek sonra ustaya gidincede ben ara diye yalvarırken o arıyıp durcak ustasında biliyorum ama işte erkekler malum tuhaflar.. nolursun üzme kendini tertbim benimm
kahkül durmuyor ki benim alnımda sorun o
bak resim ekledim öyle de olmaz mı senin dediğine yakın
yandan atarım
şimdi yazdın gördüm ulen
yapma be tatlım tatilinizi zehir etmeyin sonra mumla arayacaksınız bu günleri
bak 9 ay oldu yüzünü görüyorum ben öyle zor ki yapma o yüzden sakin olmaya çalış güzellikle konuşup probleminizi çözebilirsiniz inan bana
bu arada bizimki teskere ulen
şafak mı kaldı
di miben de öyle düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?