Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aferin kız, iyi yapmışsın, ben de cuma günü karşılamaya gitmicem onu, vazgeçtim... işten erken de çıkmıcam, akşama kadar beklesin bakalım beni görmek için

kesinlikle doğru, bu kadar azaba rağmen sevmekten vazgeçmemek için ancak böyle safolmak gerekir, öyleyiz de zaten, su katılmamış cinsinden

herkeze selam bayadır gelmemişim sanırım garip oldum duygulandım

YAVRİİİİİMMM, sen gelirmiydin buraya bee

merhaba tatlım hoşgeldinn
çıkıorum kızlar elbiseyle gleicem

hoşgeldin tertipp yoksun ne zamandır valla gözlerm aradı seni özlettin.. ayrıca senin şu kız hiç ilerlemiyo beni sinir ediyo şuna bi çeki düzen ver uyar düzeltsin kendini

evt tertip şafak falan saymıorum ondan pek uğramadım benim kız benide deil edio altında yazan yazı doğru ama kız tembel yaa sen nasılsın bakalım arada özletiyim kendimi iyi oluo

faceden artan zamanda geldim canım yaf napim be canım sıkılıo hep nöffff

ewet hatamı geç farkettim ama zararın neresinden dönersen kardır di mi? bunun daha usta birliği var, uzak derim gitmem, daha koskoca 383 gün var

faceden artan zamanda geldim canım yaf napim be canım sıkılıo hep nöffff

sıkma canını sedam, faceye de bakamadım pek bugün, burası hareketliydi de...
ben yemek yiyip gelcem hemen

evt tertip şafak falan saymıorum ondan pek uğramadım benim kız benide deil edio altında yazan yazı doğru ama kız tembel yaa sen nasılsın bakalım arada özletiyim kendimi iyi oluo

özlettin ama tertip bu arada bizim usta birliği oldu izmir il jandarmaya çıktı gelmedin söleyemedim. gerçi zaten kimseye söliyemiyorum bitek bana söledi oda rüyamda gördm seni izmire düşüyodun dedim yuh artık erdin iice 2 gün önce belli oldu süpriz yapcaktım herkese ama söliyim sana dayanamıyorum dedi zimire çıktım dedi =) bi ben biliyorum kimseyede söliyemyrm içimde patlck valla

afiyet olsun tertip

ayy çok güzel canım sevindim adınıza valla hayırlısı bitirip gelirler inş.

afiyet olsun haytm git canın ne çekiyosa onu ye rahatla biraz bi hava al bende bi sigara içp gelym bari=)

inşallah tertip hep beraber bayram yapcaz burda şafağımıza 10dan geri sayarkeneee=)) deryamında keyfi gelsin yerine tam olcak inşallah.. ee sende ne var ne yok keyifler nasıl

keyifler pek yerinde deil canım ölmedik sürünüorz işte boşverdim herşeyi artık

siz halen düzelemediniz mi kızım ya

ya canım birikim gerçekten çok kötü bişeymiş geçen gün bitirdim ama vicdan azabı çekmek istemedim tekrar barıştım bundan adam olmaz ya artık anladım napalım gelene kadar beklicem geldikten sonra bitiricem son kararım bu şimdilik dağıtım izni içinde gelmesini istemiorum ama genede tamam gel dedim benim yüzümden ailesinide görmicekti yoksa gelsin ailesine görsün die tmm dedim öle işte son nokta bu

kesin kararlı mısın ya bu kadar üzüldüm bak
hayırlısı neyse o olsun
iyi de 1 sene ya az da değil bekleyebilecek misin boşuboşuna
izne geldiğinde konuş bence olmuyorsa ayrılırsın
sana da yazık ya
o seni haketmiyorsa sen niye boş yere 1 sene onu bekleyesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…