mavim çok saol bi sen gördün beniii iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın azıcık kaldı maşallah
Günaydın devoooo
ben kötüyümmmmmmmmmmmmmmm
OFff bilmiyorum burcummm... Görkem çok bunaldıı.. 10aydır ilk kez bu şekilde oldu.. Çok sağlam dururdu hep..içim gidiyo o böyle olunca yaaa
antidepresanlar saolsun
melek gibi oldum yemin ederim
regl olduğumda bile delirmiyorum inanabiliyormusun
ceyda ya sabah 8,30 da ameliyata girdi aşkım çok sterssliyim çıkmadı halen ses yok haber yokbişeyler saplanıyo içime sesini duymak istiyorum artık
bugün pek havasında değil kızlar,bi de yoğunlarda ondan görmemişlerdir canım
iyi ol tabi yaaa,iyi olda kötü de olsa mecbur bekliyoruz,iyi olarak bekleyeliim dimi ama
ay hava bi kasvetli ki sorma,iyi olacağım varsa da olamadım bugün,içim karadı
ama bu hafta bi bitsin iyi olacağım inşh
geç meç izledim valla çok güzeldi yaa ben benimkine öyle bişeyler yapsam dvransam düşünemyiroum sonumuu ahanda böle olurum
ay şu önümüzdeki iki günü de atlatsam iyi olacam da geçmedi bu hafta bi türllü,çıldıracağımsen nasılsın canım?
merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
bu ne yağmurdur öyle bir yağdıkı oyy oyy
canım duygu geçmiş olsun askerne ve sana canım arar elbet senin meraklandğnı biliyordur bi an önce arar Allah acil şifalar versin
incim nasılsın canım
miracle tertibim sen dün sormuşsun ne oldu die işte aileler yne malum bilmiyrum kafam karıştı yne
lokumum seni öyle iyi anlyırumki ama bnce dayanın izn için bak 100ler bitiyoo ve ikimzde stresi geçip iki rakmlara düşücez die heyecana gelmiş durumdayız
küstüm ben bu güzel hatunlara ki:76:
valla sorun çok olunca iyi olunmuyo be mavim neyse bizde düğün salonumuzu tuttuk
ahahaha:)))
kız koca 449 günü yediniz be sabret ne kaldı şurdaaaaa
bend eiyiyim işteee yeni biriyle görüşüryorumm
hoşbulduk mervemhosgeldın adasım
görmem mi canım kızzz bu ne acelecilik senin malimüşavirde bitanem falan haydi hayırlısı aşka yelkenmi açıyosun nementol beni görmedinnn((
ayy benim mal,müşavir bana bitanem dediii nedesemki bitanem?? bu şekilde yazıp göndersem mi?
oyy o kadar çok yedik dimiiiii
hadi yaaaaaaaaakim? ne zaman? nasıl? anlat
hoşbulduk mervem
ayy sna kendi adımla hitap edince bi hoş oldum gerçi okdar çok varki bu isimden hep okurken sınıflarda 1 tane değildm 3 4 kşi olurduk
görmem mi canım kızzz bu ne acelecilik senin malimüşavirde bitanem falan haydi hayırlısı aşka yelkenmi açıyosun ne
diğer konuda konuşup canını sıkmayacağım hayrlısı olsun aklı başında bir kızsn kendin ver kararlarını canım
ayy ne demek daha ne tarifler vardıda resimleri ile ekleyemedim canımaynen bende şaşırdımmm olabilerr
en iyisini yaparsınnn valla canım benimm teşekkür ederimm aynen hayırlısı herşey kader,kısmet,nasipp
alnımıza ne yazılmışsa onu yaşar görürürz
sen nasılsınnn senin canın mı sıkkın bu arada teşekkür edemedim tarif için kusura bakma canım ya..çk teşekkür ederim verdiğin için canım benim
burnundan tatlım, teşekkür ederim.geçmiş olsun tatlım hiç duymamıştım ameliyat olacağını filan:S hayırdır ne ameliyatı bu?
amin canım benim sağolgeçmiş olsun canım tez zmanda iileşsin askerin
teşekkür ederim yengeçimOyy duygum geçmiş olsunn
narkozdan çıkamadı heralde daha yoksa haber verirdi biliyorumcanım duygu geçmiş olsun askerne ve sana canım arar elbet senin meraklandğnı biliyordur bi an önce arar Allah acil şifalar versin
evet tatlım ameliyata girdi sabah ama halen ses yok işteduyguş askerin ameliyatamı girdikıyamam canım çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım benim geçmiş olmuştur umarım arasa ya artıkahanda yemek faslı
duygucum geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?