Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar askerımın dogum gunu yaklasıyor ona guzel bır suprız yapmam lazııı sızce neapııım fıkır verın yanına gıdıcem ama yanımda goturebılcem bır suprız olsun ıstıom

herşey olucağına varıyor canım .takma kafana olumlu şeyler düşün olumlu olsun...umarım bu sıkıntıları atlatırsın tez zamanda canım benim

duygucum çok geçmiş olsunn biraz daha bekle tatlım.korkma canım biraz zaman geçsin bak sevdiğin arıyp ii geçti atlattım dicek..

yapabiliosan yanına git derim tatlım en güzel süpriz bu olur

cnm zaten gidicem ama farklı bısı ıstıyorum adidas esortmaaan ve bırde pasta yaptırmayı dusunuyorum amaaa ne bıılım ıste farklı bır fıkır olursa onuda yapabılırım dedım :44::44::44::44:

hos geldın bız ıyıyız sen nasılsın neler oldu anlat bakalım anlatıysanda ben okumadım :44:

kız biz kavuşalı bugn 6.gün
nolsun herşey iyi güzel gidiyo da, çok sıkılıyo hala alışamadı buraya..
napcağnı bilemio.. içimi acıtıyo onun o hali..
zamanla düzelicek inş.

sen napıosn mervişşş, aşkitona ne süpriz yapcan bakalm

Kız bacılar,nıye kımse benle muhattap olmuyor ,benımde safak 18 ,yazıyorum yazıyorum kımsecıkler bırsey demıyor bana.

biraz öyle oldu acemilikte, ama ustada öyle olmayacak canım

tertibim benim canım benim, nasılsın? bugün daha iyiyim çok şükür

aaaa bak işte buna çok fazla sewindimmm konuştunuz aranız düzeldi galiba inşallah =))) bizde dün konutuk hemde tam 17 dk ayh çok mutlu oldm gerçi biraz verem etti beni izne gelinceyle ilgili ama dedim şimdi susuyorum sen gel ozamn ömür boyu ben gircem asker psikolojisine benimle ugraşıcaksın =))))

Son düzenleme:
kız biz kavuşalı bugn 6.gün
nolsun herşey iyi güzel gidiyo da, çok sıkılıyo hala alışamadı buraya..
napcağnı bilemio.. içimi acıtıyo onun o hali..
zamanla düzelicek inş.

canım gözün aydın, ne güzel kavuşmuşsun, darısı başımıza inşallah

biraz öyle oldu acemilikte, ama ustada öyle olmayacak canım

tertibim benim canım benim, nasılsın? bugün daha iyiyim çok şükür

aaaa bak işte buna çok fazla sewindimmm konuştunuz aranız düzeldi galiba inşallah =))) bizde dün konutuk hemde tam 17 dk ayh çok mutlu oldm gerçi biraz verem etti beni izne gelinceyle ilgili ama dedim şimdi susuyorum sen gel ozamn ömür boyu ben gircem asker psikolojisine benimle ugraşıcaksın =))))

Kız bacılar,nıye kımse benle muhattap olmuyor ,benımde safak 18 ,yazıyorum yazıyorum kımsecıkler bırsey demıyor bana.
wallahi ben görmedim canım, bi yazıyorum bi gidip biraz iş yapıorum fln, ondan yani, kusura bakma canım

konuştuk tertip, benimle ilgili hayallerini anlattı, onu yanlış anladığımı, boşuna trip yaptığımı fln anlattı bana, tamam lafta affettim ama içim tam olarak affedemedi... kırılan şey bidaha tamir olmuyor işte
şimdi bişey yokmuş gibi iyi davranıyorum ama aklım başımda hala, aşk gözümü kör etmicek artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…