ayy ne demek daha ne tarifler vardıda resimleri ile ekleyemedim canım
bnm dün gece canım sıkkındı düşündüm düşündm çözüme varamadğım için saldım gtti bugün düşünmeme kararı aldım uygulayamamda işte laf sadece bazı şeyler zormuş helede bu kayınvalide işleri
burcum kaç saat oldu artık ama ya çıkıp gidicem o olacak tepem atmak üzereh
duygucum çok geçmiş olsunn biraz daha bekle tatlım.korkma canım biraz zaman geçsin bak sevdiğin arıyp ii geçti atlattım dicek..
burcum kaç saat oldu artık ama ya çıkıp gidicem o olacak tepem atmak üzere
kızlar askerımın dogum gunu yaklasıyor ona guzel bır suprız yapmam lazııı sızce neapııım fıkır verın yanına gıdıcem ama yanımda goturebılcem bır suprız olsun ıstıom
yapabiliosan yanına git derim tatlım en güzel süpriz bu olur
burcum kaç saat oldu artık ama ya çıkıp gidicem o olacak tepem atmak üzere
minnoşlaaarrr taze hürgeneraliniz geldiiiii
nasılsınız bakalımm
hos geldın bız ıyıyız sen nasılsın neler oldu anlat bakalım anlatıysanda ben okumadım :44:
biraz öyle oldu acemilikte, ama ustada öyle olmayacak canım[
Günaydın şeker
sen ne çok mehtap sayıyon öyleee
selam kzılar ben geldimmm.. oo tertibimfe burdaymış ama keyfi naıslmış bugün bakıyım benim tertibimin
Kız bacılar,nıye kımse benle muhattap olmuyor ,benımde safak 18 ,yazıyorum yazıyorum kımsecıkler bırsey demıyor bana.
biraz öyle oldu acemilikte, ama ustada öyle olmayacak canım
tertibim benim canım benim, nasılsın? bugün daha iyiyim çok şükür
kız biz kavuşalı bugn 6.gün
nolsun herşey iyi güzel gidiyo da, çok sıkılıyo hala alışamadı buraya..
napcağnı bilemio.. içimi acıtıyo onun o hali..
zamanla düzelicek inş.
canım gözün aydın, ne güzel kavuşmuşsun, darısı başımıza inşallah
biraz öyle oldu acemilikte, ama ustada öyle olmayacak canım
tertibim benim canım benim, nasılsın? bugün daha iyiyim çok şükür
wallahi ben görmedim canım, bi yazıyorum bi gidip biraz iş yapıorum fln, ondan yani, kusura bakma canımKız bacılar,nıye kımse benle muhattap olmuyor ,benımde safak 18 ,yazıyorum yazıyorum kımsecıkler bırsey demıyor bana.
konuştuk tertip, benimle ilgili hayallerini anlattı, onu yanlış anladığımı, boşuna trip yaptığımı fln anlattı bana, tamam lafta affettim ama içim tam olarak affedemedi... kırılan şey bidaha tamir olmuyor işteaaaa bak işte buna çok fazla sewindimmm konuştunuz aranız düzeldi galiba inşallah =))) bizde dün konutuk hemde tam 17 dk ayh çok mutlu oldm gerçi biraz verem etti beni izne gelinceyle ilgili ama dedim şimdi susuyorum sen gel ozamn ömür boyu ben gircem asker psikolojisine benimle ugraşıcaksın =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?