Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heee şöyle be tertip kendine gel bak ben sana demedim mi madem öle dedi alttn aldı gönlünü almaya çalıştı şimdi artık sen içini rahat tutucaksın dediğin gibi aşk gözünü körde etmicek tamam askerde bazen alttn al ama hep susma öle onun için anlamicağı fedakarlıklarda yapma öyle çok sık yanına da gitme bak daha iyi olcak daha değerli olcksın ama valla çok sewindim aranızın i olduğunaa

Çok ağladım bugün ben.. çok kötüyüm yaa.. aşkımla konuşurkende ağladım kaç defa bugünn...
o da dedi yok böyle olmucak ben izne gelcem hep benim yüzümdennn

bugun sankı küresel sıkıntı günü..tepemızde dolaşıp duruuyor..
sakin ool hatun..nıye ağlamaklısın bu kadar? bak askerde etkılenmeış..yazık yaw..

Çok ağladım bugün ben.. çok kötüyüm yaa.. aşkımla konuşurkende ağladım kaç defa bugünn...
o da dedi yok böyle olmucak ben izne gelcem hep benim yüzümdennn

Farklı bı durummu var canım yoksa her zaman ki depresif hallerimizdenmi ?
Siz hiç izin kullanmadınızmı ?

bugun sankı küresel sıkıntı günü..tepemızde dolaşıp duruuyor..
sakin ool hatun..nıye ağlamaklısın bu kadar? bak askerde etkılenmeış..yazık yaw..

biliyorum biliyorum hep benim yüzümdennn

Farklı bı durummu var canım yoksa her zaman ki depresif hallerimizdenmi ?
Siz hiç izin kullanmadınızmı ?

Yok canım çok bunaldım ben farklı bişey yok. Yanına gitmek istiyorum onada izin vermiyor..
İzin Yılbaşında kullandık 4ay oldu görmeyeli.. bi 4ay daha var önümüzde 8ay görmeden nasıl dayanıcaammm

öyle walla canım, öyle zırt pırt kırklareline gitmek yok. Kaçan kovalanırmış
şimdi cumayı bekliyoruz bakalım

destuuuuuuuuuuurrrrrrr..

slm ahretlikler:79: ne yaparsınız?

selam hoşgeldin:80:

noldu durucuuum?

selam kızlar

atarsa şafağımız 12:44:

selam hoş geldin

kıyamam ya valla neden izin vermiolar anlamıorum gidip görsek rahatlasak fenamı olur..
canım birz daha sık dişini izin kullanmayın bence tekrar,ikna etmeye çalışsan gitmek için yanına?

evet görememk çok zorluyor..bende kaç aydır görmuyorum..bızım şafakta bıttı bıtecek ama bız bıkaç ay daha bekleyeceğiz yanyana olmayı..
üzülme desem faydası bır nebze..
kendıne en çok sen yardım edersın hatun..üzme askerını de kendı canınıda..
kalkıp getırme oralardan..ne askerliğe adapte olabılır ne de yanına..iki arada br derede bırakma..
beklemek kolay değil..sabır dılıyorum sana

noldu durucuuum?

anlattım yukarda canımm

üzülme şafağın kaçtı kullanmaz azsa oda kötü olmuştur ondan öyle demiştir

şafak atarsa 135 cnm.... aslında bende istemiyorum kulannmasın izin ama böyle arda geliyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum

kıyamam ya valla neden izin vermiolar anlamıorum gidip görsek rahatlasak fenamı olur..
canım birz daha sık dişini izin kullanmayın bence tekrar,ikna etmeye çalışsan gitmek için yanına?

Benim nişanlım bu konuda taş gibi kesinlikle ödün vermiyo.. annem babam kayınvalidem kayınpederim isterse sülalesi olsada yok vermiyo izin...
bakalım ben toparlıyım kendimi arayınca gelme falan diyim barii

Haklısın cnm teşekkür ederimmm... amin hepimize bol bol sabır versin Allahımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…