aminnn canım, inşallahhhaminnn deryacımmm
allah tüm asker bekleyenleri tez manda kavuştursun inş.
wallahi ben görmedim canım, bi yazıyorum bi gidip biraz iş yapıorum fln, ondan yani, kusura bakma canım
konuştuk tertip, benimle ilgili hayallerini anlattı, onu yanlış anladığımı, boşuna trip yaptığımı fln anlattı bana, tamam lafta affettim ama içi tam olarak affedemedi... kırılan şey bidaha tamir olmuyor işte
şimdi bişey yokmuş gibi iyi davranıyorum ama aklım başımda hala, aşk gözümükör etmicek artık
noldu cnm:26:
Lokumum ne olduuuu
Çok ağladım bugün ben.. çok kötüyüm yaa.. aşkımla konuşurkende ağladım kaç defa bugünn...
o da dedi yok böyle olmucak ben izne gelcemhep benim yüzümdennn
Çok ağladım bugün ben.. çok kötüyüm yaa.. aşkımla konuşurkende ağladım kaç defa bugünn...
bugun sankı küresel sıkıntı günü..tepemızde dolaşıp duruuyor..
sakin ool hatun..nıye ağlamaklısın bu kadar? bak askerde etkılenmeış..yazık yaw..
Farklı bı durummu var canım yoksa her zaman ki depresif hallerimizdenmi ?
Siz hiç izin kullanmadınızmı ?
öyle walla canım, öyle zırt pırt kırklareline gitmek yok. Kaçan kovalanırmışheee şöyle be tertip kendine gel bak ben sana demedim mi madem öle dedi alttn aldı gönlünü almaya çalıştı şimdi artık sen içini rahat tutucaksın dediğin gibi aşk gözünü körde etmicek tamam askerde bazen alttn al ama hep susma öle onun için anlamicağı fedakarlıklarda yapma öyle çok sık yanına da gitme bak daha iyi olcak daha değerli olcksın ama valla çok sewindim aranızın i olduğunaa
destuuuuuuuuuuurrrrrrr..
slm ahretlikler:79: ne yaparsınız?
noldu durucuuum?
selam kızlar
atarsa şafağımız 12:44:
biliyorum biliyorum hep benim yüzümdennn
Yok canım çok bunaldım ben farklı bişey yok. Yanına gitmek istiyorum onada izin vermiyor..
İzin Yılbaşında kullandık 4ay oldu görmeyeli.. bi 4ay daha var önümüzde 8ay görmeden nasıl dayanıcaammm
biliyorum biliyorum hep benim yüzümdennn
Yok canım çok bunaldım ben farklı bişey yok. Yanına gitmek istiyorum onada izin vermiyor..
İzin Yılbaşında kullandık 4ay oldu görmeyeli.. bi 4ay daha var önümüzde 8ay görmeden nasıl dayanıcaammm
noldu durucuuum?
üzülme şafağın kaçtı kullanmaz azsaoda kötü olmuştur ondan öyle demiştir
kıyamam ya valla neden izin vermiolar anlamıorum gidip görsek rahatlasak fenamı olur..
canım birz daha sık dişini izin kullanmayın bence tekrar,ikna etmeye çalışsan gitmek için yanına?
evet görememk çok zorluyor..bende kaç aydır görmuyorum..bızım şafakta bıttı bıtecek ama bız bıkaç ay daha bekleyeceğiz yanyana olmayı..
üzülme desem faydası bır nebze..
kendıne en çok sen yardım edersın hatun..üzme askerını de kendı canınıda..
kalkıp getırme oralardan..ne askerliğe adapte olabılır ne de yanına..iki arada br derede bırakma..
beklemek kolay değil..sabır dılıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?