- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
iyiyim yorgunum, günü bitirdim eve gitmek üzereyim, sende ne var ne yok?DeryaW hatun..
hoşbuldum..sen nasılsın görüşmeyelı?
okudum canım, ahh yaa kıyamam..anlattım yukarda canımm
şafak atarsa 135 cnm.... aslında bende istemiyorum kulannmasın izin ama böyle arda geliyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum
Benim nişanlım bu konuda taş gibi kesinlikle ödün vermiyo.. annem babam kayınvalidem kayınpederim isterse sülalesi olsada yok vermiyo izin...
bakalım ben toparlıyım kendimi arayınca gelme falan diyim barii
anlattım yukarda canımm
şafak atarsa 135 cnm.... aslında bende istemiyorum kulannmasın izin ama böyle arda geliyo tutamıyorum kendimi ağlıyorum
Benim nişanlım bu konuda taş gibi kesinlikle ödün vermiyo.. annem babam kayınvalidem kayınpederim isterse sülalesi olsada yok vermiyo izin...
sana noldu kıssss? :26:Uffffffff canım sıkılıyorrrrrrrrr yaaaa
Haklısın cnm teşekkür ederimmm...amin hepimize bol bol sabır versin Allahımm
iyiyim yorgunum, günü bitirdim eve gitmek üzereyim, sende ne var ne yok?
okudum canım, ahh yaa kıyamam..
gelse biraz avunur mutlu olursun...ama bu sefer de göndermek çok zor olacak... üff iki ucu...:26:
aslında gelmemesi daha mantıklı galiba canım:44:
Uffffffff canım sıkılıyorrrrrrrrr yaaaa
okudum canım, ahh yaa kıyamam..
gelse biraz avunur mutlu olursun...ama bu sefer de göndermek çok zor olacak... üff iki ucu...:26:
aslında gelmemesi daha mantıklı galiba canım:44:
ben bi ara her sesini duyuşumda ağliyodum ama baktım bi çaresi yok sadece onu aşkımı üzmekle kalıyorum sabrettim bak şimdi şafağım 13 sabırlı olmaya çalış
anlattım yukarda canımm
kız biz kavuşalı bugn 6.gün
nolsun herşey iyi güzel gidiyo da, çok sıkılıyo hala alışamadı buraya..
napcağnı bilemio.. içimi acıtıyo onun o hali..
zamanla düzelicek inş.
sen napıosn mervişşş, aşkitona ne süpriz yapcan bakalm
amin..sağolasın
daaa..sen kendını üzüp yıpratma..eskıye nazaran beklemenın daha kolay olduğunu düşün..
ya da bak benım gıbı çarşı ıznınde olmayaydı?
ne açıdan bakarsak bakalım,durumumuza şükredecek bır nokta hep var..
ıyı yapıyor eşin gelme demekle..gıt gel adapte olamıyor..
evet beklemek çok zor ama bırde ona sorsak beklenen olmanın ağırlığını..o nedenle ağlama telefonda..şükredecek bır nokta bul ve bu görmeden geçirdiğin yarısı kadar zaman beklemeye çalış..
zor evet..ama üzülerek beklemek ınan daha zor..
Kızlar ben çıkıyorum artık
Çok çalıştım çok yoruldım bugün...
Eve gidip duş alıp ayaklarımı uzatacağım ve Hürrem'i seyredeceğimzaten gün bitmiş olcak, ve sabah uyandığımda mehtap 1 olacak
herkese iyi akşamlar, öpüyorm herkesi...
Haklısın çok şükür çarşımız var... Bu hafta çıkıcak Allahın izniyle nişanlım çarşıya 1kaç haftadır kitliydi çarşıları özlediydimmm...
Çarşısı olmayanlara daha çok sabır versin Allahım..çok zor..
kameradanda olsa görüp bi nebze mutlu olabiliyoruz.
söylediklerin çok doğruu...
nettede olsa görmek sana çok ıyı gelecek..sen bence bugunden moral vermeye başla..ama once gerçekten rahatlaman lazım..mesela nette ona sürpriz hazırla..bununla ılgılen ya da buyuk bır klasık gıbı yemek yap hatun..
iştekı,özel hayattakı,asker beklerkenkı tüm sıkıntılar içimizde bırıkınce dayanamıyoruz bazen..şu an bendede iş kaynaklı sorunlar var..1 aydır devam edıyordu..nerdeyse askerımle bunalıma gırıyordum..bıraktım şafak saymayıda bır süre..işe yaradı..
ama dediğim gıbı ben ne desem lafta kalır..yeterkı sen ıyı olmak ıste,moral vermek ıste ona..dahada ıyısını elde edersın..
ne süprüzü hazırlıcam nette naapabilirimmmmmmmm
hadi fikir verinnnnnnn
bende eve gidip kurabiye çörek falan bişiler yapim.. bazen iyi geliyo mutfakta uğraşmakk.. çok mersi şekerim
selam güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?