Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

DeryaW hatun..

hoşbuldum..sen nasılsın görüşmeyelı?
iyiyim yorgunum, günü bitirdim eve gitmek üzereyim, sende ne var ne yok?

okudum canım, ahh yaa kıyamam..
gelse biraz avunur mutlu olursun...ama bu sefer de göndermek çok zor olacak... üff iki ucu...:26:
aslında gelmemesi daha mantıklı galiba canım:44:

ben bi ara her sesini duyuşumda ağliyodum ama baktım bi çaresi yok sadece onu aşkımı üzmekle kalıyorum sabrettim bak şimdi şafağım 13 sabırlı olmaya çalış

Haklısın cnm teşekkür ederimmm... amin hepimize bol bol sabır versin Allahımm

amin..sağolasın

daaa..sen kendını üzüp yıpratma..eskıye nazaran beklemenın daha kolay olduğunu düşün..
ya da bak benım gıbı çarşı ıznınde olmayaydı?
ne açıdan bakarsak bakalım,durumumuza şükredecek bır nokta hep var..

ıyı yapıyor eşin gelme demekle..gıt gel adapte olamıyor..

evet beklemek çok zor ama bırde ona sorsak beklenen olmanın ağırlığını..o nedenle ağlama telefonda..şükredecek bır nokta bul ve bu görmeden geçirdiğin yarısı kadar zaman beklemeye çalış..
zor evet..ama üzülerek beklemek ınan daha zor..

iş sıkınıtısı..havaların sıkıntısı falan fılan..herşey çarşı gıbı oldu içimde..

Kızlar ben çıkıyorum artık
Çok çalıştım çok yoruldım bugün...
Eve gidip duş alıp ayaklarımı uzatacağım ve Hürrem'i seyredeceğim zaten gün bitmiş olcak, ve sabah uyandığımda mehtap 1 olacak
herkese iyi akşamlar, öpüyorm herkesi...

okudum canım, ahh yaa kıyamam..
gelse biraz avunur mutlu olursun...ama bu sefer de göndermek çok zor olacak... üff iki ucu...:26:
aslında gelmemesi daha mantıklı galiba canım:44:

Bende yaptığıma çok pişman oldum sonradan ama elimde değil napim.. aslında her zaman güçlü olmayı beceriyordum konuşurken ağlamıyodum.. teli kapayınca jıçkırıklara boğuluyodum ama tutamadım bu kez..
Çok doğru izin dönüşü daha perişan oluyoruz.. Vazgeçirmem lazım bu izinden şimdi.. iyi olduğumu sabredebileceğimi göstericemm

ben bi ara her sesini duyuşumda ağliyodum ama baktım bi çaresi yok sadece onu aşkımı üzmekle kalıyorum sabrettim bak şimdi şafağım 13 sabırlı olmaya çalış

evet böyle yapınca onlarıda kendimizide üzmekden başka bişi yapmıyoruz..
Maşallah şafağına darısı başımızaa...

anladım canım ozaman sen kendini toparlamaya çalış nişanlının aklı sende kalmıştır şimdi aradığında iyi duysun sesini

valla cnm bız aynı safak saymaya devam edıozzz d.gunu yaklasıo yanına gıderken bırde suprız bısıler yapım ıstıorum ama kararsız kaldım :26:

Haklısın çok şükür çarşımız var... Bu hafta çıkıcak Allahın izniyle nişanlım çarşıya 1kaç haftadır kitliydi çarşıları özlediydimmm...
Çarşısı olmayanlara daha çok sabır versin Allahım..çok zor..
kameradanda olsa görüp bi nebze mutlu olabiliyoruz.
söylediklerin çok doğruu...

sümbülağamı göreceğim bende..fenomenı oldum..
kal sağlıcakla hatun:80:

nettede olsa görmek sana çok ıyı gelecek..sen bence bugunden moral vermeye başla..ama once gerçekten rahatlaman lazım..mesela nette ona sürpriz hazırla..bununla ılgılen ya da buyuk bır klasık gıbı yemek yap hatun..

iştekı,özel hayattakı,asker beklerkenkı tüm sıkıntılar içimizde bırıkınce dayanamıyoruz bazen..şu an bendede iş kaynaklı sorunlar var..1 aydır devam edıyordu..nerdeyse askerımle bunalıma gırıyordum..bıraktım şafak saymayıda bır süre..işe yaradı..

ama dediğim gıbı ben ne desem lafta kalır..yeterkı sen ıyı olmak ıste,moral vermek ıste ona..dahada ıyısını elde edersın..

ne süprüzü hazırlıcam nette naapabilirimmmmmmmm
hadi fikir verinnnnnnn
bende eve gidip kurabiye çörek falan bişiler yapim.. bazen iyi geliyo mutfakta uğraşmakk.. çok mersi şekerim

ne süprüzü hazırlıcam nette naapabilirimmmmmmmm
hadi fikir verinnnnnnn
bende eve gidip kurabiye çörek falan bişiler yapim.. bazen iyi geliyo mutfakta uğraşmakk.. çok mersi şekerim

sen sağolasın ahretlik
gül vallahı yaa..üzülerek geçmıo zaman..beklenen adama daha zor gelıo..

şimdi aklı başa devşirdiğimize göre başlayalım fikir üretmeye..

nette şaşırt mesela; ben kafama gül takıyorum kocaman bırde garıp makyaj..ya da kafaya bı yemenı kakılmış mısalı..adam şok moralımın bomba olduğu ızlenımını karşıya yüksek dozda verınce böyle oluyor

bunu yapmam ben deheeeyytt dersen; yap bır puzzle ellerınle kendı resmınızden..ver postaya..yakın zamanda gıder hatta kargoyla..

şimdilık bunlar geldı aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…