Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol cnm allah sanada göstersin bu günleri

ya ben çk beğendimm valla herşeyini uyguna almışsın canım..
güle güle kullan
2 günlük iznim kaldı onuda haftaya perş.cuma için kullanıcam canım.yoksa aklımda kooca 5 günde varya 2 ders bitiririm.şimdidien çalışımki yazın ders çalışmıyım diyorum canm büte bırakmak istemiyorum..geçen sene salaklığıma doymuyım ahh kaan da şöle de bölede çalışmadım kaldım sınıfta .ne oldu hiçbişe güzel olmadı
bu zamanlarda kaan izindeydi akşamalrı beraber beşiktaş --kabataş oturuyor oluyorduk

durum hoşgeldinnn bende böle yazdığımda ne güzel şafağın var demişlerdi

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar meg kankam mutluluktan uçtuğuz haberlere depük topiğimi açmış çok duygulandım

sağol canım benim, ben de çok beğenerek aldım. Bide senin dün linkini paylaştığın maşa varya, aynısını kullanıyorum. Ucuz ama çok güzel bi maşa. sadece 2 kademeli ısı ayarı olması kötü, düzleştiricim ıslak kuru kullanılabilio, ama ısı ayarı istediğin gibi yapabildiğin için saça çok zarar vermio. remingtonun bütün ürünlerinden memnun kaldım şimdiye kadar, tavsiye ederim
sen kaan için okulunu derslerini feda ettin de, o senin için ne feda etti be canım? değmio erkeklere yapılan fedakarlığa malesef

hadi ya alıp almama arasında kararsız kalmıştım kmsede cevap vermeyince yarın alım bari kredi kartıyla
ohh sonunda maşaya kavuşuyorummçk almak istiyordum ama pahalılar diye alamıyordumm
çk saol canım..
aynen hiçbişe yapmadı aramadığı zamanlarda canı istemediği için aramıyrmuş bense burda zırlıyordum aramadı bugün diye

ben yaklaşık 3 sene önce braun aldım tatlım ahanda bundan aldıktan sonrabi üst modeli daha çok hoşuma gitmeye başlamıştı neyse
1 seneye yakın kullandım sonra ısınmamaya başladı herkes gibi garantisi bitmeden garantiye verdim tam iki ay boyunca her hafta aramama rağmen gelmedi cevabını aldım.. osıra aşkımla yeni çıkmaya başladıydık mail attı brauna 2 aydır garantili ürünüm gelmedi sizi mahkemeye veriyorum diye o gün bana döndüler ürünün yurt dışından geldiğini ve şuan temin edemediklerini söyleyip bana

o beğendiğim üst modeli yani bunu gönderdiler 2 senedir kullanıyorum

atmazsana sana böle yapcam
yapma yapmaaa

çok çok harika bişi değil maşa ama o fiyata süper bence, ama 1. kademe sıcaklıkta kullanmaya çalış, 2. kademe saçı çok kurutuyor yakıyor canım
psikopatmış seninki de be:26: ayy benimki de o yüzden mi aramıyor acaba bugün. Yok bee, günde 3 kere arıyo aşkım, daha napsın di mi ama
Nerde yaptı sakerliğini bu kaan beyfendi?

hehehe ben de o kırmızılıyı beğenmiştim, remingtonla ikisinin arasında kalmıştım, sonra denedim ve remingtonda karar kıldım

çok süper bişi bu, saçların ıslakken de yapabiliyorsun

incim çk ballısın sen yaa ilk aldığından annem d.günü hediyesi olarak bana almıştı çk istiyorum diye

remington sizden duyuyorum ben hiç duymamıştım anam bu braunu yapıyorum saçlarımı ilk yaptığım gibi olmuyor elektrikleniyor bişeye benzemiyor yahu

Tatlım saçlarını ıslakken yapmanı asla ama asla önermiyorum Saçların tüm nemini alıp saçı kurutuyor yazık etme saçlarına ben saç bakımı yaptığım halde düzleştiriciyi bi kerecik kullanıym kuruolar içim acıo

remingtonu biraz araştırırsan memnun kalmayan kimse olmadığını görürsün canım. Bu marka sadece saç bakım ürünleri ve traş makinaları gibi şeyler üretiyor, uzmanlık alanı bu. Ben geçen yıl çok araştırdım, öyle karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…