canım bunun özelliği böyle, ıslak modu farklı, saçı kurutmuyor, aksine saçların ıslakken nasıl parlaksa düzleştiriciden sonra da pırıl pırıl kalıyor. Aslında ıslak kuru farketmiyor, maşa ve düzleştiriciler direkt saç teline yüksek ısı verdiği için saçın tipini değiştiriyormuş. Kuaförler düzleştirici kullanacağınıza fön çekin diyorlar. Ben de zaten düzleştiriciyi pek kullanmıyorum. Ayda yılda bir özel bişi olduğunda fln belki. Saçımın orjinalini çok seviyorum çünkü, bonus gibiTatlım saçlarını ıslakken yapmanı asla ama asla önermiyorumSaçların tüm nemini alıp saçı kurutuyor yazık etme saçlarına ben saç bakımı yaptığım halde düzleştiriciyi bi kerecik kullanıym kuruolar içim acıo
incim çk ballısın sen yaailk aldığından annem d.günü hediyesi olarak bana almıştı çk istiyorum diye
remington sizden duyuyorum ben hiç duymamıştım anam bu braunu yapıyorum saçlarımı ilk yaptığım gibi olmuyor elektrikleniyor bişeye benzemiyor yahu
canım bunun özelliği böyle, ıslak modu farklı, saçı kurutmuyor, aksine saçların ıslakken nasıl parlaksa düzleştiriciden sonra da pırıl pırıl kalıyor. Aslında ıslak kuru farketmiyor, maşa ve düzleştiriciler direkt saç teline yüksek ısı verdiği için saçın tipini değiştiriyormuş. Kuaförler düzleştirici kullanacağınıza fön çekin diyorlar. Ben de zaten düzleştiriciyi pek kullanmıyorum. Ayda yılda bir özel bişi olduğunda fln belki. Saçımın orjinalini çok seviyorum çünkü, bonus gibi
hoşgeldin tatlım, bi yemek yiyip geliorum hemenben geldiiimm:79::79:
Hadi ya :44: Ama olsun sen yinede ıslak kullanmaValla bende sık sık kullanmıorum tatlım düzleştirici maşa falan önceden her gün yapardım 1 senedir saç bakımlarıyla toplamaya çalışıorum saçlarımı
hoşgeldin tatlım, bi yemek yiyip geliorum hemen
ben de eski kıvırcıklığımı istiyorum, eskiden daha güzeldine bakım yapıosun saçlarına tatlım?
sağol tatlımtamam canım afiyet olsun
hoşgeldin canım napıosun?şafak 140
nasılsııııınıııııııııııııııııııııız canlarıııııııııııııııım
sağol tatlım
hoşgeldin canım napıosun?
şafak 140
nasılsııııınıııııııııııııııııııııız canlarıııııııııııııııım
iyilik walla nolsun işte, hergün aynı tantana... Sabah kalk işe gel, öğlen çık yemek ye, gel yine otur, akşam çık eve git, ye iç yat fln... hep aynı işteiyiyim canım saoool sen nasılsııın
göbek atıyım seni eğlendirmek içinne sıkıcı bir gğn yaaaaaaaaaaaaaaa
üfff ewet yaaartık buraya kimseler uğramıyoo askerini alan gitti ya
göbek atıyım seni eğlendirmek için
gelsinnler gelsinler eskimek istiyorum bende burdaüfff ewet yaa
bize de sıra gelir bi gün heralde canım yaa:97:
bu ay 91/2 tertipler de gelir, yeni yüzler tanırız belkim
saol gülümm benim yaaa
ecm sen nişan ,söz var mı canım?
ben taaaaa 89/2 tertiplerindenim ve hala burdayım
gelsinnler gelsinler eskimek istiyorum bende burda
yok canım ya kısmetse askerden geldiğinde olucak hepsi sırayla
hımm ne kadardır berabersiniz .çeyiz hazırlıklarına başladın mı caım?
2,5 yıldır canım henüz bişey almadım sadece maddi yönden hazırlık yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?