Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eskimişsin sen artıkın
ee seninn müşavirden ne haber?

tarihi eser olduk kuzum ya

aman bırak allah aşkına yaaa cumartesi günü tarabayaya gittim oda orda oturuyorrr akşam 11 'e kadar hiç mesajlaşmadık o mesaj attı
bende işte tarabyada olduğumu söledimm dışarı çıkabilir misin dedi gece saat 11.30 dedim tamam ama 5-10 dakika ancak dedim oda biz haftaiçi buluşalım dedi ii peki dedim rahat rahat konuşmak için dedi ii tamam dedim ben.hem sanada sarılırım dedi:26:
bende bizim bir ilişkimiz yok ve sadece arkadaşça olarak konuşuyoruz zaten yüzyüze görüştüğümüzdede bu olmucak dedim tabiki dedi
bu kadar o akşam bişe yazmadı
bend epazar akşamı mesaj attım napıyosun diye cevap yazmadııı
yani anlıcağın o cumartesi gecesinden beri görüşmüyoruz şekerimmm

ben bu durumdan hiçbişe anlamamıştım , sen anladın mı adamın niyetini

canlarım ben geldimmmmmm
nasılsınız bakalım kızlarrr:79::79::79:
hoşgeldin tatlım
hoşgeldin canım nasılsınnn

en iyisini yapıyorsun ne güzel keşke bende senin gibi yapabilsem ama yapamadığım için gidip alıyorum çeyizime bişeylerrr
bende biriktirebildiğim kadar biriktirip sonra taksitle alıcam canım şimdilik planım bu yani

gelsinnler gelsinler eskimek istiyorum bende burda
ben de istiyorum ben de. Şafak panosunda en altlarda olmak istemiyorum artık

canlarım ben geldimmmmmm
nasılsınız bakalım kızlarrr:79::79::79:
hoşgeldin hemşom, nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır wallahi

pek anlamadım canım ama sen biraz ağırdan al, dikkatli ol, çok içi dışında birine benzemiyor, lap die atlayacak gibi, temkinli davran en iyisi:26:

hoşgeldin tatlım

bende biriktirebildiğim kadar biriktirip sonra taksitle alıcam canım şimdilik planım bu yani

ne güzelll ya keşke keşke bende öle yapsam ya..
ama artık almıyorum 30 tılkik taksitlerim var ama almıcam
yeni biri olursa ciddi olursak almaya başlıcam"

hiç görüşmememk daha iyisi hiç umursamıyorum bile şu kaandan sonra gerçekten adam gibi birini sevecepğimi,güveneceğimi sanmıyorum..
kimseyi istemiyorumm ben yaaaa

yani şöyle yukarlarda olsak fenamı olur dimi
ne güzelll ya keşke keşke bende öle yapsam ya..
ama artık almıyorum 30 tılkik taksitlerim var ama almıcam
yeni biri olursa ciddi olursak almaya başlıcam"

bencede en mantıklısı canım sonuçta hergün yeni bişeyler çıkıyo zamanı geldiğinde en yenilerinden alırsın

hiç görüşmememk daha iyisi hiç umursamıyorum bile şu kaandan sonra gerçekten adam gibi birini sevecepğimi,güveneceğimi sanmıyorum..
kimseyi istemiyorumm ben yaaaa
vay bee ne kaanmış:26: naptı bu kaan sana da, hayata küstün sen? nie ayrıldınız kuzum siz? özelse anlatma tabi, alınmam
ama yine de kesin hüküm verme, ben de senin gibi derken,aşkımı buldum mesela

yani şöyle yukarlarda olsak fenamı olur dimi

bencede en mantıklısı canım sonuçta hergün yeni bişeyler çıkıyo zamanı geldiğinde en yenilerinden alırsın
süper olur walla
canım ben de kenara para koyuyorum senin gibi. Ama ufak tefek şeyleri de alıp hazır ediyorum. Mesela en son tost mak. aldım. Tost makinası herzaman tost makinasıdır. çok fazla bişeyi gelişip değişmez. ama beyaz eşyalarımı hemen almıyorum, onlarda herzaman yeni bir özellik çıkıyor. ben de parasını kenara koyup 6-7ay sonra almaya niyetleniyorum.

hosbuldum hemşom Allah kavuştursun askerin yeni birlğine yerleşmiş biraz daha zaman geçsin alışır elbet sen destek vermeye devam et aldıklarında pek güzel güle güle kullan
Sağol canım benim, senin de şafağın baya azalmış
Biraz biraz alışmaya başlıoruz bakalım, ama izmirden sonra pek bi kötü geldi burası. Tlfla konuşmamız çok zor. Cep sokamıo içeri, üst devreler şikayet edip yakalatıolarmış. Ankesörlüler de arızalı heralde, ses acayip derinden geliyor, aşkımın ne dediğini anlamıyorum bile. Başkası benle aşkım canım die konuşsa tanımam yani, o derece. Gittiğinden beri ilk kez bugün sesini biraz net duyabildim, o da çok değil

vay bee ne kaanmış:26: naptı bu kaan sana da, hayata küstün sen? nie ayrıldınız kuzum siz? özelse anlatma tabi, alınmam
ama yine de kesin hüküm verme, ben de senin gibi derken,aşkımı buldum mesela

canım benim bizimki sizler gibi uzun süren bir ilşki değildi biz 01/06/2009'da konuşmaya başladık 15/06/2009 'da çıkmaya başladık..
15/07/2009 'da gece 00.00'da istanbul'dan çıktı 16/07/2009 'da teslim olmuştu.kütahyada yapmıştı askerliğini..ustada balıkesire gitmişti..
12/10/2010 'da geldi 01/01/2011 de ayrıldık...
hergün ağlıyordum ,mutsuzdum buluşamıyoruz diye 2 günlük tatilimi burnumdan getiriyordu..öle öle bir anda patlak verdi eskisi gibi olmucam dedi çk kötü tartıştıydık 1 hafta mesaj atmadı yılbaşı gece attı bende atmamıştım ertesi gün mesaj attım bitsin artık dedim ölelikle bitti..

arada her ay olmak üzere mesajlar atıyorr

Biz askerden gelince hemen düşünüyoruz canım, tek engelimiz askerlikti, onu da aradan kaldırınca evlenmememiz için hiç bir neden kalmayacak inşallahhh:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…