eskimişsin sen artıkınsaol gülümm benim yaaa
ecm sen nişan ,söz var mı canım?
ben taaaaa 89/2 tertiplerindenim ve hala burdayım
hmmmm onu nasıl yapıyorsun kızzz para mı atıyorsun kenara:)
eskimişsin sen artıkın
ee seninn müşavirden ne haber?
canlarım ben geldimmmmmm
nasılsınız bakalım kızlarrr:79::79::79:
evet tatlım aynen öylee
hoşgeldin canım nasılsınnn
iyiyim canım sen nasılsn bn direk konuya dalıyım ben hiç bşi anlamadım bu mali müşavir işinden boşver ağırdan al naz yap bırak o koşsun peşinden
hoşgeldin tatlımcanlarım ben geldimmmmmm
bende biriktirebildiğim kadar biriktirip sonra taksitle alıcam canım şimdilik planım bu yanihoşgeldin canım nasılsınnn
en iyisini yapıyorsun ne güzel keşke bende senin gibi yapabilsem ama yapamadığım için gidip alıyorum çeyizime bişeylerrr
hoşgeldin canım nasılsınnn
iyiyim canım sen nasılsn bn direk konuya dalıyım ben hiç bşi anlamadım bu mali müşavir işinden boşver ağırdan al naz yap bırak o koşsun peşinden
bend eii sayılırım yarınıda atlatmayı istiyorum artık uyumak istiyorumm ya 4 gün boyunca 10 da uynamak istiyorummm evimde kahvaltı keyfi yapmak istiyorumm
aynen öle bebeğim o atmadıkça bende atmıcam
ben de istiyorum ben de. Şafak panosunda en altlarda olmak istemiyorum artıkgelsinnler gelsinler eskimek istiyorum bende burda
hoşgeldin hemşom, nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır wallahicanlarım ben geldimmmmmm
pek anlamadım canım ama sen biraz ağırdan al, dikkatli ol, çok içi dışında birine benzemiyor, lap die atlayacak gibi, temkinli davran en iyisi:26:tarihi eser olduk kuzum ya
aman bırak allah aşkına yaaa cumartesi günü tarabayaya gittim oda orda oturuyorrr akşam 11 'e kadar hiç mesajlaşmadık o mesaj attı
bende işte tarabyada olduğumu söledimm dışarı çıkabilir misin dedi gece saat 11.30 dedim tamam ama 5-10 dakika ancak dedim oda biz haftaiçi buluşalım dedi ii peki dedim rahat rahat konuşmak için dedi ii tamam dedim ben.hem sanada sarılırım dedi:26:
bende bizim bir ilişkimiz yok ve sadece arkadaşça olarak konuşuyoruz zaten yüzyüze görüştüğümüzdede bu olmucak dedim tabiki dedi
bu kadar o akşam bişe yazmadı
bend epazar akşamı mesaj attım napıyosun diye cevap yazmadııı
yani anlıcağın o cumartesi gecesinden beri görüşmüyoruz şekerimmm
ben bu durumdan hiçbişe anlamamıştım , sen anladın mı adamın niyetini
hoşgeldin tatlım
bende biriktirebildiğim kadar biriktirip sonra taksitle alıcam canım şimdilik planım bu yani
ben de istiyorum ben de. Şafak panosunda en altlarda olmak istemiyorum artık
hoşgeldin hemşom, nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır wallahi
pek anlamadım canım ama sen biraz ağırdan al, dikkatli ol, çok içi dışında birine benzemiyor, lap die atlayacak gibi, temkinli davran en iyisi:26:
yani şöyle yukarlarda olsak fenamı olur dimiben de istiyorum ben de. Şafak panosunda en altlarda olmak istemiyorum artık
pek anlamadım canım ama sen biraz ağırdan al, dikkatli ol, çok içi dışında birine benzemiyor, lap die atlayacak gibi, temkinli davran en iyisi:26:
ne güzelll ya keşke keşke bende öle yapsam ya..
ama artık almıyorum 30 tılkik taksitlerim var ama almıcam
yeni biri olursa ciddi olursak almaya başlıcam"
vay bee ne kaanmış:26: naptı bu kaan sana da, hayata küstün sen? nie ayrıldınız kuzum siz? özelse anlatma tabi, alınmamhiç görüşmememk daha iyisi hiç umursamıyorum bile şu kaandan sonra gerçekten adam gibi birini sevecepğimi,güveneceğimi sanmıyorum..
kimseyi istemiyorumm ben yaaaa
hoşgeldin tatlım
ecmcm hoşbulduk nasılsın canım benım
hosbuldum hemşom Allah kavuştursun askerin yeni birlğine yerleşmiş biraz daha zaman geçsin alışır elbet sen destek vermeye devam et aldıklarında pek güzel güle güle kullan
süper olur wallayani şöyle yukarlarda olsak fenamı olur dimi
bencede en mantıklısı canım sonuçta hergün yeni bişeyler çıkıyo zamanı geldiğinde en yenilerinden alırsın
iyiyim canım sen nasılsın ?hoşgeldin tatlım
ecmcm hoşbulduk nasılsın canım benım
hosbuldum hemşom Allah kavuştursun askerin yeni birlğine yerleşmiş biraz daha zaman geçsin alışır elbet sen destek vermeye devam et aldıklarında pek güzel güle güle kullan
evet canım doğru söylüyosun ufak tefek şeyler alınabilir siz ne zaman düşünüyosunuz düğünü bizim askerden geldikten bir iki sene sonra olucak zamanımız var ondan ben şimdilik sadece para biriktiriyorumsüper olur walla
canım ben de kenara para koyuyorum senin gibi. Ama ufak tefek şeyleri de alıp hazır ediyorum. Mesela en son tost mak. aldım. Tost makinası herzaman tost makinasıdır. çok fazla bişeyi gelişip değişmez. ama beyaz eşyalarımı hemen almıyorum, onlarda herzaman yeni bir özellik çıkıyor. ben de parasını kenara koyup 6-7ay sonra almaya niyetleniyorum.
Sağol canım benim, senin de şafağın baya azalmışhosbuldum hemşom Allah kavuştursun askerin yeni birlğine yerleşmiş biraz daha zaman geçsin alışır elbet sen destek vermeye devam et aldıklarında pek güzel güle güle kullan
vay bee ne kaanmış:26: naptı bu kaan sana da, hayata küstün sen? nie ayrıldınız kuzum siz? özelse anlatma tabi, alınmam
ama yine de kesin hüküm verme, ben de senin gibi derken,aşkımı buldum mesela
Biz askerden gelince hemen düşünüyoruz canım, tek engelimiz askerlikti, onu da aradan kaldırınca evlenmememiz için hiç bir neden kalmayacak inşallahhh:123:evet canım doğru söylüyosun ufak tefek şeyler alınabilir siz ne zaman düşünüyosunuz düğünü bizim askerden geldikten bir iki sene sonra olucak zamanımız var ondan ben şimdilik sadece para biriktiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?