pek elektriklenmiyor benimki, yani kabarıklığı saymazsakEVET BEBEĞİM,o hakkını kaybetti mart ayı sonunda ona öle bir mesaj attımki eminim o mesaj hala duruyordur..neler yazdım neler vicdanı rahat değildir
derya seninde saçların elektrikleniyor mu bir yöntem buldumm:)
pek elektriklenmiyor benimki, yani kabarıklığı saymazsakneymiş yöntemin?
flzbkr ve tuana_lalin selam kızlar:80:
pek elektriklenmiyor benimki, yani kabarıklığı saymazsakNeymiş yöntemin?
flzbkr ve tuana_lalin selam kızlar:80:
banyodan sonra bebek yağı sürülüyormuş çk az miktardaaa:)
ben denicem bu akşam bakalım herkes yapmış ya herkesinki olumlu sonuç
iyiyim tatlım sen nasılsın?sanada slm canım nasılsın
neee yağı saçlarımıza mı sürcezzzbanyodan sonra bebek yağı sürülüyormuş çk az miktardaaa:)
ben denicem bu akşam bakalım herkes yapmış ya herkesinki olumlu sonuç
yazın ortasında bebe yağı sürülür mü kızım saça vıcık vıcık olur o saç
Bence banyodan sonra krem kullan
benimde böyle bir problemim vardı
elidorun inci ışıltılı kremiyle halloldu hiç öyle bir derdim yok artık
iyiyim tatlım sen nasılsın?
Neee yağı saçlarımıza mı sürcezzzneyse sen bi dene bakalım da
Ben tony&guy'ın bi ürününü kullanıyorum, o da bebe yağı gibi, saçı beslio acayip parlatıyor, ama çok da güzel kokuyor
merhaba kıslar bugün benim doğum günüm ve as önce askerimden kargo geldi...gazeteden gelinlik resimleri kesmiş boncuklarla güller yapmış 3 sayfa mektup yazmış ve günlüğünü yollamış
çok özlediiimmmm:84::84::84::84:
çok azzz diplere değilki duygumm uçlara felan sürüceksinnn ay bilmiyorum buu deniyim olmadı senin dediğin elidora bakarım.
aman ne elidoru ya yanlış söyledim elseve olacaktı o
merhaba canım doğum günün kutlu olsun diğer topikte kutlamayı unutttum anladın sen onu
Nice mutlu yıllarne güzel .ne romantik sevgilin varmış öle
tamam ulen farkettim düzelttim işte ayolkızım ya dikkat etsene yanlış ürünü aldırcaktın bana
doğum gnün kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere :81:amin canım allah hepinize sevdiğinizle uzun ömür versinöledir benim sevdiğiiiiim ahhh anaaam nasıl özledim
amin canım allah hepinize sevdiğinizle uzun ömür versinöledir benim sevdiğiiiiim ahhh anaaam nasıl özledim
tamam ulen farkettim düzelttiş işte ayol
Doğum gnün kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere :81:
ayyy ne güzellll, hala böle romantik sevgililer var mı dünyada? maşallah sizemerhaba kıslar bugün benim doğum günüm ve as önce askerimden kargo geldi...gazeteden gelinlik resimleri kesmiş boncuklarla güller yapmış 3 sayfa mektup yazmış ve günlüğünü yollamış
hehehahhaha:)bitlencez kuzum:)
hımmm ayy biran önce kabarık kafadan kurtulmak istiyorum saç düzleştiriciyide kullandığımda elektrikleniyorr snir oluyorum
kızzz, yanlış şeyi kullandırcan da daha çok elektriklencek burcunun kafası
aman ne elidoru ya yanlış söyledim elseve olacaktı o
merhaba kıslar bugün benim doğum günüm ve as önce askerimden kargo geldi...gazeteden gelinlik resimleri kesmiş boncuklarla güller yapmış 3 sayfa mektup yazmış ve günlüğünü yollamış
ayyy ne güzellll, hala böle romantik sevgililer var mı dünyada? Maşallah size
Doğum günün kutlu olsun cnm
HeheGergin bir insansın demek ki, fazla elektrik taşıosun vücudunda
Kızzz, yanlış şeyi kullandırcan da daha çok elektriklencek burcunun kafası
sağolun kızlar hediyeye sevinemedim bile çok kötüyüm..allah son ayrılık yaşatsın hiçbirimizin güsel günü böle kursağında kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?