benim saçlar çok kabarırdı eskiden hiç boyamadım kabarması gitti:)
heheheallahın senii iyiliğini versin hemi krize soktun beni burda hahaha
Normalde her tarafımdan elektrik saçıyorummmm,
bonus kafa olup gezcem sonra yaaa
amin canım ama üzme kendini. bak tee oralarda seni düşünmüş de hediye yollamış aşkın... benimkinin hiç öle bişi yapacağını sanmıyorum bensağolun kızlar hediyeye sevinemedim bile çok kötüyüm..allah son ayrılık yaşatsın hiçbirimizin güsel günü böle kursağında kalmasın
benimkid ekendi doğal hali ama işte kabarıyor
ne yaptın peki?
şafağımız 26
seni çoook ama çoook seviyorum nefesim çook özledim sıcaklığınııı :97:
burayada yaziiim...kızlar merhaba,19 mayıs nedeniyle perşembe günü askerciklere tatil var mı acaba ? duyan,bilen var mı ?
merhaba canım sanmıyorum olsa benım haberım olurdu bır maıs cumartesı gunune gelmıstı komutanlar (hatayda) ızın onların hakkı olmasına ragmen carsı ıznını ıptal etmıslerdı bence vermezler nerde öyle komıutanlar..
hmmmm..saol canım cevap verdiğin için..benimkide aradı o tarz söylentiler varmış,ya perşembe günü izin olacak yada cuma sabahtan izin verilecek gibi (evci çıkacak olanlara)..bende bi soraım dedim kimsenin haberi var mı diye
rıca ederım canım anladım ama yerden yere göre degısır ınsallah verırler ızın sızde görusursunuz
hatuncanlar selamlar öncelikle, sevdiceği kahramanmaraşta askerlik yapan hatun var mıdırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?