vay beee:26: askerdeyken de fena çektirmiştir bu sana o zaman. gelio muydu yanına?canım benim bizimki sizler gibi uzun süren bir ilşki değildi biz 01/06/2009'da konuşmaya başladık 15/06/2009 'da çıkmaya başladık..
15/07/2009 'da gece 00.00'da istanbul'dan çıktı 16/07/2009 'da teslim olmuştu.kütahyada yapmıştı askerliğini..ustada balıkesire gitmişti..
12/10/2010 'da geldi 01/01/2011 de ayrıldık...
arada her ay olmak üzere mesajlar atıyorr
hımmm denemek lazım:128:Teoman'ın Yeni Aşk ve Gurur albümünü şiddetle tavsiye ediyorum.
izmirdeyken ne güzel konuşuoduk ankesörlerden. ses de gayet netti. Burası küçük karakol gibi biyermiş zaten, az kişilermiş. belki zamanla birbirlerini tanıyınca tlf konusunda gıcıklık yapmazlar da, aşkım da kullanır. yoksa böyle geçmez 369günhemşom en iyisini yapıosun hergün yeni bi özellik çıkıyoo ankesör tlfonlar malesef pek işe yaramıyo bizimklerde bozuktu bi tane vardı bekle sıra bekle artık eskidikde sorun olmuyo tel yalnız gecenlerde sen nie tel kullanıysun die üst rütbeli biri aramış ama arkadaşlarından biri şaka yapmıştabii bi bozulmuş şimdi intikam peşinde
anladım canım çok sevindim sizin adınıza darısı bize artıkBiz askerden gelince hemen düşünüyoruz canım, tek engelimiz askerlikti, onu da aradan kaldırınca evlenmememiz için hiç bir neden kalmayacak inşallahhh:123:
iyi canım biraz yoğun o kadar ikimizde dört gözle yazı bekliyoruz kısmetse izne gelicek çok iyi olucak benim içinhemşom en iyisini yapıosun hergün yeni bi özellik çıkıyoo ankesör tlfonlar malesef pek işe yaramıyo bizimklerde bozuktu bi tane vardı bekle sıra bekle artık eskidikde sorun olmuyo tel yalnız gecenlerde sen nie tel kullanıysun die üst rütbeli biri aramış ama arkadaşlarından biri şaka yapmıştabii bi bozulmuş şimdi intikam peşinde
ecemcm iyiyim çok şükür askerinden haber varmı iyi mi canım bnm
tatlıkıs boşver elbet seninde nasibin bi yerlerde seni bekliyordur seni alır götürür beyaz atıyla
Sağol tatlım, inşallah darısı size olsunanladım canım çok sevindim sizin adınıza darısı bize artık
Sağol tatlım, inşallah darısı size olsunSiz neden 1-2 yıl beklemek istiosunuz peki?
Hayırlısı ecemcim, tez zamanda halledersiniz inşallahev iş vs. bunları halletmemiz lazım önce o yüzden canım
Hayırlısı ecemcim, tez zamanda halledersiniz inşallah
sende kendine iyi bak canım bayy bayy görüşürüzben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakınnn
güle güle canım, sen de kendine iyi bak:80:ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakınnn
nereye nasıl şikayet etcez ki yaw:26: askerime söyledim git söyle düzeltsinler şunu diye, tabi oldu görürsem söylerim die dalga geçti benle:26:şafağımız azaldıkça heyecan tavan oluyoo bnde bide yaz geldğini hiç düşünemiyorum bizimde bi izin kullanma gb düşüncemiz vardı ama vazgeçtik çünkü ozman byramdan sonraya bile sarkabilir gelsnde erkenden ramazanı bari rahat geçirsin sevdiceğim
ecemcm iyi olmanıza sevindim gelsn tabii azcık hasret giderin bi kere bence gelmeliler izne yoksa cok zor olur
hemşom ya öle gçmez tabii o ankesörlü ile ama şikayet edince düzeltiyorlar hemen inşallah en kısa zamanda telefon sokarda raht raht görüşürsünüz
hoşgeldiiinmaşallah şafağına canım
oooo... ocakta ayrılmışsınız, adam şubatta başkasıyla resmini koymuş faceye, ayıp walla. Numaranı değiştir de msj atamasın uyuz şeybende bilsem neden hala mesaj attığını deryacımm sinir ediyor beniii
ama varya ona karşı hiç sevgi beslemiyorum her geçen gün nefret ediyorum ondan..
askerdeyken çk ağlardım neler yaşadığımı bir ben bir allah bilirdiii aramazdı hergün mesela 4 günde bir arardı manyaktı ben arardım hep.. mektup yazma hiçbişe yoktu onda ben burdaki kızlara öle özenirdimki adam doğum günümü bile hatırlamamıştıı...
hayırlısı böylemiş demekki napalımm ama benim kadar seven birini asla bulamaz hayatında biri var ya şubatta facede görmüştüm kızla resmini öle şey değil demişti barışma gibi birşey olucaktı ama yine yaptı yapıcağını..bir triplerr sorma gitsinn pislikkk
oooo... Ocakta ayrılmışsınız, adam şubatta başkasıyla resmini koymuş faceye, ayıp walla. Numaranı değiştir de msj atamasın uyuz şey
Unutmak için daha kaç kişiyle çıkar tabi meçhul:26: o seni kaybetmiş artık, kafasını dağlara taşlara duvarlara vursunaynen bebeğim..
Dedim birde ban trip atıyor doğum günümü kutlamadın senden bekliyordum diye naparsın bölesini ya ölür müsün öldürür müsün?
Biz ayrıldık sevgilin kutasın işte dedim .yok felan filan dedi.unutmak için besbelli o kızla çıkıyor.apaçık belli etti yani..
Unutmak için daha kaç kişiyle çıkar tabi meçhul:26: o seni kaybetmiş artık, kafasını dağlara taşlara duvarlara vursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?