Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ruyanızda askerınızı görun ınsallah.benım sevdıcegımın sesını duydum yazık cok yoruyorlar sankı ıcıne buz torbası atmıslar senı cok sevıyorum demesı bu buzları erıtmeye yetıyor ama cok uzuluyorum.. HERSEY VATAN ICIN SAFAK 372

:92: 18.05.2011:92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...88 mentol ...

...93 organiik ...

...96 minnaksultan...

...121 flzbkr ...

...122 Latilokum ...

...140 zeynelim ...

...183 busra3...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...207 sewwde...

...207 cagla22...

...207 mmeerraall...

...208 sevgilim_benim...

...208_kvsr_...

...209 umursuna...

...209 mesutugba...

...209 pembe_ojem...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...260 AskimAskerim...

...261 ebruliebus...

...262 bubabur...

...285 ftmgl06...

...285 fatsib...

...285 daisygirl...

...286 smsyh ...

...287 10_nefise_10...

...287 minnne...

...287 subat10...

...287 tuana_lalin...

...291 madambonus...

...291 merdiyet...

...296 diptisdiptis...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...315 miracletly...

...329 ecm...

...333 mujuum...

...334 parlayanyildizim...

...367 beggy_...

...368 deryaW...

...369 AYSIZGoKYuZu...

...371 cadikazani23...

...371 sultan90...

...384 yudum2602...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

:92:

:78: umutla mehtaP bekLeyenLer :78:
kavusmaya son:

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

Günaydınlar, şafağımız 368
burayada yaziiim...kızlar merhaba,19 mayıs nedeniyle perşembe günü askerciklere tatil var mı acaba ? duyan,bilen var mı ?
ipekcim hoşgeldin canım benim yere göre değişir ama biz gaziemirdeyken 23 nisana denk gelmiştik, cumartesiydi. tören yapıo askerler, şiir fln okuo, çarşıya çıkacak olanlar bile çok geç çıkmışlardı törenden dolayı, öğleni bulmuştu. şimdi sevdiceğim 19mayısı kırklarelinde geçirecek, nasıl olacak bilmiyorum ama o gün tatilmiş bizimkilere. yani eğitim iştima fln yok sadece. muhtemelen yine tören yapıp serbest bırakırlar. ama evcileri dışarı perşembeden salacaklarını sanmıyorum tatlım. Hayırdır, kocişini görmeye mi gidecektin?

merhaba sultan90, 1 mayısta çarşıların iptal olması özel bir durumdu, komutanların insiyatifinde olan bişi değildi. 1mayısta nerede ne olacağı belli olmuyor çünkü, askerleri çıkabilecek olası olaylardan uzak tutabilmek için 1 mayıs pazar günü hiç bir asker çarşıya çıkamadı. ama birliğine komutanına göre değişen bir durum vardı ki, bazı birliklerde bütün askerler (çarşı izni pazar günü olanlar da) cumartesi günü çarşıya çıktılar. Ama 19 mayıs farklı, bizim milli bayramlarımızdan biri. Yine de hafta içine denk geldiği için çarşı izinlerini etkiler mi bilemiyorum ama 23 nisan cumartesi günüydü ve çarşıları etkilememişti. Şimdiden hayırlı teskereler

Hoşbulduk canım,
Aylar sonra buluşmak çok garip birşeymiş,yeni çıkmaya başlamışız gibi utandım
Yinede harika,Allah en kısa zamanda burdaki herkese nasip etsin inşallah
ayy ayy ayy eminacım ben bile heyecanlandım walla gözün aydın tatlım, sonunda kavuştun sevdiceğine, darısı bizim başımıza inşallah

hayırlısıyla benimde sevgilim gelse askerden bir an önce evlensek... ALLAHIM sen herkesi kavuştur... artık yuva kurmak istiyorum bende. inşallah.... hemde çok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:89: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inşallah melissa, Allah gönlüne göre versin

teşekkür ederim canım duş alıp hemen yatmayı planlıyorum
erkenciyim sabah
airlikfeer, gözün aydın canım, Allah bir daha hiç ayırmasın sizi

Günaydınlaaaaaaar güzellikler hürgeneraliniz geldiiiiii herşey mükemmel gidiyooo ilk gün yani p.tesi bayağ duygusaldık ama attık üzerimizden dün bugünde klasik akraba ziyaretlerini yapıcaz akşamda başbayızzzzz yarında aşkımın nişan için takım elbisesini fln alıcaz bide takı işlerini halledicez haftasonuda Ağva'dayız öpüorum siziii onsuz istanbul ve herşey gerçekten anlamsızmış çok şükür artık zor günler geride kaldı darısı başınızaa

nilaycımmmm tatlım gözün aydın, hep böyle mutlu olursunuz inşallah... Şimdi güzel günler başladı sizin için, kıymetini bilin. Allah başka ayrılık yaşatmasın canım benim

günaydııın şekerlerrr

şafak 139

askımııı istiyoruum ben yaaaa :26::26::26:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

malimüşairimi aradı az önce çalıştığım yere gelebilirmiş bir ihtimal işi biterse çok mutluyum ama ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…