ben de iyiii sayılırımm canımm benım nasıll olımm iş güç iştee nasıl olimmm
ipekcim hoşgeldin canım benimburayada yaziiim...kızlar merhaba,19 mayıs nedeniyle perşembe günü askerciklere tatil var mı acaba ? duyan,bilen var mı ?
merhaba sultan90, 1 mayısta çarşıların iptal olması özel bir durumdu, komutanların insiyatifinde olan bişi değildi. 1mayısta nerede ne olacağı belli olmuyor çünkü, askerleri çıkabilecek olası olaylardan uzak tutabilmek için 1 mayıs pazar günü hiç bir asker çarşıya çıkamadı. ama birliğine komutanına göre değişen bir durum vardı ki, bazı birliklerde bütün askerler (çarşı izni pazar günü olanlar da) cumartesi günü çarşıya çıktılar. Ama 19 mayıs farklı, bizim milli bayramlarımızdan biri. Yine de hafta içine denk geldiği için çarşı izinlerini etkiler mi bilemiyorum ama 23 nisan cumartesi günüydü ve çarşıları etkilememişti. Şimdiden hayırlı teskerelermerhaba canım sanmıyorum olsa benım haberım olurdu bır maıs cumartesı gunune gelmıstı komutanlar (hatayda) ızın onların hakkı olmasına ragmen carsı ıznını ıptal etmıslerdı bence vermezler nerde öyle komıutanlar..
ayy ayy ayy eminacım ben bile heyecanlandım wallaHoşbulduk canım,
Aylar sonra buluşmak çok garip birşeymiş,yeni çıkmaya başlamışız gibi utandım
Yinede harika,Allah en kısa zamanda burdaki herkese nasip etsin inşallah
inşallah melissa, Allah gönlüne göre versinhayırlısıyla benimde sevgilim gelse askerden bir an önce evlensek... ALLAHIM sen herkesi kavuştur... artık yuva kurmak istiyorum bende. inşallah.... hemde çok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:89: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
airlikfeer, gözün aydın canım, Allah bir daha hiç ayırmasın siziteşekkür ederim canım duş alıp hemen yatmayı planlıyorum
erkenciyim sabah
nilaycımmmm tatlım gözün aydın, hep böyle mutlu olursunuz inşallah... Şimdi güzel günler başladı sizin için, kıymetini bilin. Allah başka ayrılık yaşatmasın canım benimGünaydınlaaaaaaar güzellikler hürgeneraliniz geldiiiiiiherşey mükemmel gidiyooo ilk gün yani p.tesi bayağ duygusaldık ama attık üzerimizden dün bugünde klasik akraba ziyaretlerini yapıcaz akşamda başbayızzzzz yarında aşkımın nişan için takım elbisesini fln alıcaz bide takı işlerini halledicez haftasonuda Ağva'dayız öpüorum siziii onsuz istanbul ve herşey gerçekten anlamsızmış çok şükür artık zor günler geride kaldı darısı başınızaa
günaydın şekerrr, hoşgeldin:80:gÜNAYDIN KIZLAR
iyiyim canım sen nasılsın?Hoşbuldum canım nasılsın
günaydın canım, ben de istiyorum aşkımı. Hatta sesini bile duysam yeter yaa:85:günaydııın şekerlerrr
şafak 139
askımııı istiyoruum ben yaaaa :26::26::26:
İyiyim bnde tatlımmiyiyim canım sen nasılsın?
günaydııın şekerlerrr
şafak 139
askımııı istiyoruum ben yaaaa :26::26::26:
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
malimüşairimi aradı az önce çalıştığım yere gelebilirmiş bir ihtimal işi biterse çok mutluyum ama ben yaaa
Günaydın tatlım.. Kuzum siz hiç bununla dışarda görüşmediniz dimi..Neden iş yerine getirtiyorsun ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?